tiistai 20. helmikuuta 2018

VOI ASHTON - EPÄONNISTUNUT HOUSUOSTOS

Meillä on pienempi ipana ottanut niin hurjan kasvuspurtin, että hänen kaapistaan löytyy vain muutamat sopivat housut. Olenkin yrittänyt paikata tätä huutavaa vaatepulaa bongailemalla alesta ja uusista mallistoista eteenkin kivoja housuja hänelle. Vanhat tutut vanhemmalla lapsella hyväksi todetut merkit ja mallit tietysti on ensimmäisenä listoilla. Yhdet ehdottomat suosikit on olleet Molo kids Ashton housut. Isommalla ne on olleet niin ahkerassa käytössä monta vuotta (kyllä - yhdet ja samat!) että niitä on jo hieman korjailtukin epäonnisen naulaan repeämisen jäljiltä ja silti ne vain kestää ja kestää. Malli on ihan huippu hoikalle. Niinpä päätin tilata nuoremmalle uudet Ashtonit, että vanhat voisi jo heittää kierrätykseen.


Kyllähän nämä tässä yhdessä kuvassa kivalle näyttää. Mutta se siitä sitten. Milloin ja miksi tämä malli on menty muuttamaan?! Tuotekuvassa kyllä näyttävät tismalleen samalle vuodesta toiseen. Ostin varmuudenvuoksi koon 110 (kuvassa) ja koon 116 (mitä meidän vanhat on) ja molemmat ovat ihan yhtä järkyttävän leveitä. Nämä ei pysy päällä jos naruja ei vedä tosi tiukalle ja näyttää joka tapauksessa mielestäni todella hölmölle (verraten niihin vanhoihin).Näissä ei auttaisi edes kaksi numeroa pienemmät. Harmittaa! Tosi paljon! Luulin tehneeni superhyvän löydön, mutta takaisin saan palautukseen kiikuttaa nämäkin :/ Onneksi sentään yhdet hyvät housut löysin pojalle - ne voisinkin kuvata teille joku päivä. Meille uusi malli, mutta tuttu merkki. 


Onko kenelläkään siellä ruudun takana tietoa, mitä ihmettä tälle Ashton mallille on muutamassa vuodessa tapahtunut? Mitä housuja suosittelette hoikalle? Tykkäisin tämän tyylisistä, mutta en oikein löydä sopivan kapeita. Entä mihin ihmeeseen kaikki 110/116 koon käytetyt, siistit ja hyvännäköiset poikien housut joutuvat - sillä useat nettikirpparit läpi penkoneena en löydä mitään kivaa!

PS: Meidän pieni vaatteita voi huutaa omaksi täältä klik - hintaehdotukset käytössä (niitä saa rohkeasti laittaa) ja mielelläni teen tarjouksen isommasta paketista :)! Kaapit tyhjäksi kevääseen mennessä!

8 kommenttia:

 1. Meillä ihan superhoikka poika ja ainoat mitkä käy on name itin perushousut, joissa kiristyskuminauha sisäpuolella. Näitä meiltä löytyykin useita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläkin on yhdet sellaiset :) haluais vaan vähän vaihtelua :)

   Poista
  2. Name It:llä on kaikissa housuissa vyötärösäätö. Siksi meidän luottohousuja. Löytyy paljon eri malleja kollareista ja mallistot vaihtelee ja uusiutuu. Toki perusmalli on aina saatavilla. On myös verkkokauppa. Suosittelen.
   T

   Poista
  3. Joo Name it on kyllä huippu hyvä merkki minunkin mielestä. Meillä on ollut pojilla vauvoista asti sitä merkkiä, hoikalle löytyi hyvin housut ja bodytkin heiltä :) Nyt ei ole isommalla mitään ja pienemmälläkin vain yhdet collarit, kun lähin jämy lopetti :/ Nettikauppaa oon selannut, mutta ärsyttää kun en enää löydä sieltä sitä hakutoimintoa, mistä sais poikien vaatteet lajiteltua erikseen :D ´Ja osittain hinnat on noussut tosi kovasti näillä eteenkin farkuilla, po.pilta saa jo samaan hintaan :O

   Poista
 2. Antonilla on Gugguun trikoo pantseja; ne on kapeita mutta kuitenkin just haaroista vähän löysempiä. Oletteko niitä kokeilleet? Sit on myös slim baggyja collareista, mutta just nyt talvella opin, että Anton haluaa mennä koko ajan ohuissa housuissa. Collareille tulenee eniten käyttöä sit myöhemmin, kun on ulkona takkikelit.

  Veikkaisin, että ton kokoluokan vaatteet on jo niin käytettyjä että harvempi laittaa myyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaiset just hankin ;)! Slim baggyja meillä ei ole ollut. Kestääkö ne yhtä hyvin kuin collegebaggyt? Materiaali hieman eri. Meillä on isommalla collegebaggyja ja ne on hänen lemppareita. Alkuun on vyötäröstä solmittava, mutta pesuissa menee vähän jämäkämmäksi, niin ei tipu enää jalasta jos ostaa tarpeeksi sopivan koon :)

   Meillä on ollut aika vähän pienemmällä ohuita housuja, kun hän sai aiemmin aina kaikki housut polvista hajalle alta aika yksikön. Slimmit farkut on ollut lemppareita baggyjen lisäksi. Nyt uskalsin ostaa jo ohkaisemmatkin, kun rymyäminen ei ole enää huippuluokkaa :D

   Tuo voi kyllä ollakin, että monella menee sit tässä kokoluokassa niin huonoksi jo housut, ettei niitä tule laitettua myyntiin. Harmi :/

   Poista
  2. Meillä ei ole noista collegebaggyista puolestaan kokemusta, kun kaikki noi lapset on niin kaposia. Slimbaggyjen arvelin istuvan paremmin ja ne on kyllä kivat. Aika samalta collegelta ne mun sormeen tuntuu kuin hupparitkin, ehkä aavistuksen pehmeämmät. Kestävyydestäkään en kauheasti osaa sanoa, kun talven alusta olleet käytössä lähinnä päiväkodissa tai ulkona; sisällä Anton riisuu ne pois.

   Meillä on mennyt ainoastaan kahdet housut polvista rikki ja nekin kaatumalla asfalttiin :D

   Poista
  3. Ne collegebaggyt on meillä isomman lemppareita ja tosi kestäviä :)

   Meilläkään ei vanhempi ole saanut rikki, mut pienempi kyllä. Onneks enää ei niinkään mene :D ja joo toi asfaltti on paha! Pispa ompelukone niin kivoilla polvipaikoilla sais hienoksi tuunattua asfalttiin hajotetut :)

   Btw. Vertasin päällekkäin nämä uudet ja vanhat ashton housut niin nämä uudet oli monta senttiä leveämmät pepulta ja lahkeista ja haara mitta oli myös isompi vaikka koko pituus sama :/   Poista

Kaunis kiitos kommentista :)