maanantai 5. helmikuuta 2018

REIMAN KEVÄT 2018 (osa 1)

Reiman kevät 2018 malliston esittelyä on toivottu useaan kertaan ja tässä se vihdoin ja viimein tulee! Päätin jakaa postauksen useampaan erään, sillä malleja on tututtuun tapaan hyvin paljon ja liian kivaa postausta ei ole kiva selata. Tässä ensimmäisessä osiossa pääsette kurkkaamaan taaperoiden mallistoa!
Tänä keväänä on aika monipuolisesti kivoja värejä ja kuoseja tarjolla. Kaikkein ihanin uutuus on mielestäni ompunvihreä, jota joskus kauan sitten Reiman mallistossa aiemminkin on nähty. Ihanan raikas unisex väri!

 Tässä tämä pirteä vihreä haalarina. Ilmeisesti kyseessä softshellhaalari mallista päätellen.
Tämä purjevene kuosi on myös tosi kiva ja tätä oli useammassa värissä niin takeissa kuin haalareissakin.


Mun mielestä on tosi kiva, että on huomioitu myös tytöt jotka eivät välttämättä välitä hempeistä sävyistä. Tämä viimeinen tumma haalari on tosi kiva - asusteiksi jotkut nätit esim. liilat niin saa tosi pirteän asun!
Vihreää on myös monenlaisella kuvioinnilla. Onko tämä ensimmäinen puku liian villi vai kivan värikäs?

 
 Tässä mun ehdottomat suosikit tytöille - nämä kaksi tosi kaunista pukua! Aivan ihanat hempeät sävyt!


Retron ystäville löytyy tälläinen kiva haalari malli kolmessa värissä. Tämä tummansininen vois olla aika kiva stailattuna retrotyylisillä asusteilla!


Nämä perinteisemmät Retro-haalarit on on tosi upeissa väreissä. Tästä voisi jopa tällä kertaa löytyä suosikkini!Takkeja tulee hyvin samanlaisilla kuoseilla, kuin haalareitakin. Housuja löytyy useampia yksivärisiä sävyjä, joten puvun ilmettä saa kivasti muokattua erilaiseksi valitsemalla perinteisen tummansävyn sijaan jotkut pirteät housut!Kevyempiä takkeja tulee ainakin nämä pari värikästä. Lisäksi mallistosta löytyy toki sadevaatteita ja välikausiasusteita. Reimalta tulee myös todella kivoja kesävaatteita, jotka ansaitsisivat kyllä kokonaisuudessaan oman postauksen.

Mielelläni laittaisin teille vaatteista sovituskuvia, mutta ainakin tällä hetkellä in action -kuvia oli saatavilla todella rajallinen valikoima, joten joudutte valitettavasti tyytymään toistaiseksi näihin tuotekuva kollaaseihin. Isompien malliston esittely luvassa myöhemmin tällä viikolla! :)

Reiman kevät mallisto tulee pian Reiman verkkokauppaanja lukuisille muille jälleenmyyjille! Verkkokaupassa on tällä hetkellä käynnissä talviale, josta voitte tehdä vielä hyviä löytöjä.

Löytyykö näistä teidän taaperoille mitään kivaa asua?

*)mainoslinkki
Kuvat: Reima

8 kommenttia:

 1. Toi kukkakuosi on nätti, mutta mä nyt yleisesti olen aika heikkona kukkakuoseihin :) Isompien lasten haalareista odotan kovasti juttua, kun pienimmälle löytyykin jo. Onkohan niissä pitkälti näitä samoja kuoseja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä vähän juttu kesken, mutta saat lukea sen tällä viikolla vielä :)! On hieman erilaisia kuin nämä pienten! Kivoja värejä tulee :)!

   Poista
  2. Saisiko niitä isompien nähdä? :) Mun pitäisi päättää, hankinko Reimalta vai otanko sittenkin perustylsän sinisen Mololta.

   Poista
  3. Sua just eilen mietin kun postausta hampaat irvessä vielä kasasin :D No tänään se viimein on, ihan oikeesti. Pääpiirteittäin :D Ota Reimalta, aika kivoja haalareita oli!

   Poista
 2. Heti ensisilmäyksellä noissa ei mitään meidän pikkuisen näköistä ollut. Tosin mä nyt harvoin muutenkaan rakastun mihinkään oitis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän sama, tai sit tulee inhokista suosikki. Mut mulle tässä ois ollu muutama kiva :)

   Poista
 3. Ei pienille pojille mitään mielenkiintoista. Ei yhtään säväytä nuo värit. Ehkä yksivärinen tummansininen menis. Ja onnetonta, ku neiti juuri kasvanut tuosta taaperokoosta ohi. Ihania nuo tyttöjen jutut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on tytöille todella ihania! Isommille tytöillekin tulee jotain samoja kuoseja :)!

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :)