keskiviikko 21. helmikuuta 2018

HERKULLINEN KANA FAJITAS SALAATTI

Mä rakastan salaatteja. Voisin elää pelkästään salaattia syömällä. Tykkään kokeilla erilaisia reseptejä, ja yksi useimmiten muokkaamani resepti on kanasalaatti. Kanasalaatti sopii melkein mihin tahansa päivän aterian rooliin, mutta välillä ärsyttää sen aikaa vievä valmistaminen. Minulla ei ainakaan ole useimmiten arkena aikaa kypsyttää broilerinfileitä uunissa salaattia varten ja leikkeleet eivät vaan jotenkin sovi salaattiin.

Atrialta löytyikin pelastus minulle ja muille kiireisille kokkaajille. Vuolu-tuotesarjan Kana Fajitas viipaleet sopivat täydellisesti salaattiin sellaisenaan! Ne maistuvat paljaaltaan hieman mausteiselle ja tomaattiselle - salaatin seassa niiden maku on aivan täydellinen. Näitä tulen ostamaan jatkossa lisää salaattitarpeiksi.


KANA FAJITAS SALAATTI

1 pss jääsalaattia
1,5 persikkaa
pala tuorekurkkua
½prk maissia
1 makea suippopaprika
1 tomaatti / kirsikkatomaatteja
200g Atria Vuolu Kana Fajitas

Pilko ja sekoita. Nauti sellaisenaan tai lisää esim. talon salaatinkastiketta tuomaan lisämakua!


Esillepano ei nopeassa iltapalassa tietysti ole se kaikkein edustavin, mutta herkullista tämä ainakin oli! Näihin Vuolu-tuotteisiin meinaa jäädä hieman koukkuun, sillä mietin jo miten hyvää pastaa ja leiväntäytettä näistä saisi. Kiinnostaako reseptit, jos päädyn kokeilemaan uusia versioita? Ostetaanko seuraavaksi possua vai kanaa?

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentista :)