torstai 1. helmikuuta 2018

MINI RODINI SUPER-ALE, UUSI DROPPI JA SUOSIKKIPAIDAT!

Uusia lastenvaatemallistoja julkaistaan nyt alkuvuodesta tiuhaan tahtiin. Monia kivoja droppeja on tammikuussa tullutkin jo myyntiin, mm. Papu ja Gugguu. Tänään julkaistiin eniten odottamani mallisto: Mini Rodini "The Earth is our Mother, we must take care of her" drop 1. Tämä mallisto olikin tosi ihana! Hieman retrovivahteita ja tummempia värejä, mutta myös ihanan pirteää keltaista ja suloisia aaseja! Meillä lapset tykkää hurjan paljon Mini Rodinin eläinkuoseista. Syksyn mallistosta heidän ykköstoiveensa oli silloin äidin mielestä ei niin kiva Fox. Pojat toivoivat paitoja niin kovasti, että lopulta hellyin ne heille ostamaan ja olivathan ne tosi ihanat!

Tämä kuva onkin syksyn puolelta. Näistä tuli kertaheitolla suosikit. Näitä on käytetty syksystä asti todella ahkeraan ja edelleen ovat uudenveroisia. Laatu näissä Mini Rodinin vaatteissa onkin kaikkein parasta! Ei tarvitse pelätä kutistumista, nukkaantumista tai haalistumista. Itse noudatan pesuohjeita aika orjallisesti, mutta olen kuullut että monet pesevät nämä hyvällä omalla tunnolla 60-asteessa.

Näin hyvänä pinta on paidassa säilynyt! Isommalle pojalle ostettiin 128/134 kokoinen paita, vaikka hän on vielä tuota ensimmäistä kokomerkintää lyhyempi. Hänellä on vielä muutamia Rodinin vaatteita kokoa pienempänä käytössä, mutta osa on jo siirtynyt pikkuveljen hyllylle, koska hihat ovat jääneet lyhyeksi. Pienemmän paita on 104/110 ja se oli syksyllä ostettaessa reilun kokoinen. Nyt onkin muutama kuukausi mennyt ja paita alkaa olla hihoista vähän liian sopiva. Hänelle jää tosi nopeasti nyt kaikki vaatteet pieneksi ja harmittaa tietysti, kun suurimmat lempparit ovatkin kokoa liian pieniä!
 

Tässä suosikkipaita tänään aamulla pienemmän yllä. Hänellä on pituutta jo vähän yli tuon isomman kokomerkinnän ja tämä 104/110 koko alkaa käydä hihoista lyhyeksi. Muutamia kokoa isompia on jo käytössä, joten tämäkin siirtyy pian pois käytöstä. Onneksi tein tänä aamuna löydön samasta putiikista, mistä nämäkin pojille hankin syksyllä. Tilasinkin siis hyvällä alennuksella ipanalle tismaalleen samanlaisen paidan kokoa isompana. Ei harmitusta, kun lempparipaita jää pieneksi - vanha pois ja uusi samanlainen vaivihkaa tilalle :)!


Huomaa kyllä lapsen kasvun tosi hyvin. Ekassa kuvassa hänellä on 98cm farkut jalassa ja tässä 110cm joululahja collarit. Olivat reilu kuukausi sitten reilut ja nyt jo tässä mitassa! En ole tottunut tälläiseen kasvutahtiin joten kaapin sisältöä saa näköjään päivittää aika ahkerasti jo kokoon 116.Käykää tekin kurkkaamassa uusi droppi sekä superhyviä alelöytöjä MiniQ:n Mini Rodini valikoimasta! Kaikki aiemmat Mini Rodini vaatteet on nyt -50% alessa ja loppuviikon ajan MiniQ:ssa on ilmainen toimitus! Tälle kirpaisevan hintaiselle paidalle jäi hintaa 23€, todellakin hintansa arvoinen!

4 kommenttia:

 1. Nuo kyllä kestää pesua ja käyttöä mahtavasti! Meillä onkin paljon niitä ihan perusvaatteita, jotka menee taatusti pojalta toiselle ja vieläpä kolmannellekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä huippulaatuisia! Muistan joskus kauhistelleeni millaisia vaatteita, mutta nykyään ihan suosikkeja :D Printitkin on kyllä paljon muuttuneet vuosien varrella :)

   Poista
 2. Kiitos taas vinkistä, tilasin tytölle kesäksi Rodinin mekon kun sai postikuluitta :) pojalla on nyt niin paljon vaatetta että millekään ei ole tarvetta, mutta kevättä odottelee ihana Pico-haalari, jonka aiemmin alesta nappasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että teit löytöjä :)! Meillä kans tuntui välillä, että vaatetta on ihan liikaa ja aikoihin ei tarvinnut hankkia mitään. Nyt ne jääkin yhtäkkiä liian nopeasti pieneksi :O

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :)