perjantai 23. helmikuuta 2018

VALOISAN PÄIVÄN ASUKUVAUS - SULOISET AASIT

Valoa alkaa päivällä olla jo ihan mukavasti sisätiloissakin kuvaamiseen. Meidän koti on todella pimeä. Ikkunoita ei ole lainkaan siihen suuntaan, mistä valoa eniten tulisi ja muutenkin sisustus tekee kodista todella pimeän. Tänään oli kirpeä pakkanen, mutta kaunis auringonpaiste vielä siinä vaiheessa, kun poika tuli koulusta kotiin. Päätettiin käyttää tämä pieni valonpilkahdus hyödyksi ja räpsiä muutama asukuva.Tämä ihana collegepaita on Mini Rodinin ekasta dropista. Ihastuin tähän printtiin heti ensisilmäyksellä ja klikkasin nopeasti MiniQ:sta ostoskoriin, ettei jäädä ilman. Ilokseni tämä on kovasti myös pojan itsensä mieleen ja hän kelpuuttikin tämän heti omakseen. Tykkään näistä Mini Rodinin eläinhahmoista, koska ne sopii myös kouluikäiselle lapselle. Ostan enemmän kuin mielelläni vielä näitä hieman lapsekkaita vaatteita, kun ne lapselle itselle kelpaavat. Lapsuus on niin lyhyt aika, että siitä täytyy osata nauttia. Luulen, että muutaman vuoden päästä tälläistä printtipaitaa on ihan turha ehdottaa pojalle - vaikka ikänsä puolesta hän lapsi onkin vielä pitkään.


Tässä collarissa on ihanan pehmeä materiaali, 100% luomupuuvillaa. Tuntuu tosi hyvälle ja ei ole hiostava. Leikkaus on tosi kiva, mutta sen ansiosta malli näyttää ehkä hivenen pienemmältä kuin perinteiset colleget. Tämä meidän paita on 128/134 ja on mielestäni todella sopiva pojalle, jolla ei pituutta ole vielä tuon ensimmäisen kokomerkinnän vertaa.


Poika itse valkkasi kaapistaan tämän paidan kaveriksi nämä suosikkifarkut. Sininen sopiikin tosi hyvin beigen kaveriksi, tosin tähän on kyllä helppo yhdistellä esim. mustaa ja ruskeaakin. Muutamat uudet farkut ja housut voisin tällä väriskaalalla pojalle hankkiakin, kun nämä farkut alkaa olla jo aika lyhkäiset.


farkut - MeToo

Mini Rodinin mallistosta löytyi kiva keltainen aasi t-paitakin, jonka tilasin meillä nuoremmalle. Sen lähetin kuitenkin palautuksena pois, kun jouduin toteamaan ettei hänelle sovi keltainen väri sitten yhtään. T-paitakin oli tosi ihana ja mietin josko isommalle sen värisen jossain vaiheessa tilaan, hänelle keltainenkin sopii todella hyvin, eikä se vie väriä kasvoilta. T-paidassa on kiva rento malli ja iso aasi printti edessä. Aivan ihana..!

Mitäs tykkäätte tästä asusta? Ihastuitteko näihin aaseihin yhtä paljon kuin me?

*Blogini tekee yhteistyötä MiniQ;n kanssa.

2 kommenttia:

  1. Tää on tosi kiva! Muutenkin olen varmaan pysyvästi ihastunut MR:n selkeisiin hieman överi-lapsellisiin kuoseihin. Tykkään.. :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :)