sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

TOTUUS SNACK POT RUUISTA - ONKO NE OIKEASTI HYVIÄ?

Haksahdan aika harvoin mainoksiin, mutta Knorrin mainoskampanja Snack Pot valmisruuista pyöri aika voimakkaasti blogeissa jossain vaiheessa ja oli ilmeisen toimiva, sillä minäkin sorruin testaamaan näitä tuotteita ihan omalla rahallani. Kupit ovat pienemmissä marketeissa noin puolentoista euron hintaisia, joten suurta konkurssia näistä ei koituisi, vaikka makuelämys ei loistava olisikaan. Ostin syksyn ja talven aikana useampaa makua ja kerran kiireessä nappasin muutaman kuvan, millaisia nämä todellisuudessa ovat. Ja nimenomaan kiireessä, nälissäni ja sen kummemmin sommittelematta. Arkirealiasmia parhaimmillaan.


Olen ostanut Snack Pot pastoista itselleni tätä kuvassa näkyvää Napoli tomaattipastaa, Bolognesea sekä Carbonaraa. Carbonara oli ensimmäinen kokeiluni, ja meinasi jäädä viimeiseksi. En hoksannut sekoittaa aineksia ennen kuin kaadoin kuuman veden kuppiin ja osa maustejauheesta jäi paakkuiseksi palloksi. Makuelämys oli mitä hirvein. Osa pastasta valmistui kuitenkin ihan kelvollisesti, mutta makuelämys ei ollut lainkaan mieleeni. En siis tykännyt yhtään tuon pastan voimakkaasta ja hieman teollisesta mausta. Bolognesea testasin myös kerran, mutta sekään ei makuhermojani hivellyt. Ihan syötävää oli ja parempaa kuin Carbonara, mutta enemmän tuli mieleen joku vauvojen purkkiruoka, joten sekään ei päätynyt enää ostoslistalle.

Tämä Napoli sen sijaan on oikeasti hyvää. Jäin välillä jopa hieman koukkuun tähän ja tuli ostettua liiankin usein. Mutta tämä on se, mitä suosittelen kuiva-ainekaappiin jemmaamaan pahan päivän tai sen hurjan kiireen varalle. Tässä maistuu tomaatti ja mausteet sopivissa määrin ja nälkä väistyy nopeasti.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan näiden kuppien periaatehan on vain lisätä kuumaa vettä merkkiviivaan saakka, sekoittaa ja antaa valmistua 5 minuuttia. En ole tuosta valmistusajasta kyllä samaa mieltä, joten lukaisehan juttu loppuun!


Tältä näyttää Napoli Snack Pot, kun kansi avataan. Tässä olen jo sekoittanut Carbonara epäonnistumiseni jälkeen tottuneesti haarukalla mausteseoksen ja pastan irti toisistaan.


Noin viiden minuutin jälkeen ateriani näyttää usein tältä. Tämän pitäisi olla valmista, rakennehan näissä pastoissa on jo kelvollista syötäväksi, mutta mielestäni tämä on enemmän keittoa kuin pastaa. Optimaalisin valmistumisaika lienee 10-15minuuttia, mutta eihän sekään liian paha ole - kun tietää valmistautua odottamaan!


Tässä ateria on valmis ja odottaa innokasta ruokailijaa. Nam!

En ole mikään suuri valmisruokien ystävä. Tuoreiden salaattiannosten lisäksi löytyy muutama valmisruoka, joiden maku oli ihan hyvä. Lähinnä jotain aasialaistyyppistä Atrian valmiskuppia voin sanoa ihan hyvänmakuiseksi parin mikropizzan lisäksi. Tykkään siis kokata mieluummin itse, joten se voi toki olla syy siihen, miksen niistä kahdesta muusta Snack Potistakaan pitänyt. Näitähän löytyy yhteensä kahdeksan eri versiota, mutta meidän kaupoista en ole bongannut näiden kolmen lisäksi kuin Rice Curryn, joka jäänee kuitenkin testaamatta ja odottaa nälkäisempää ostajaa.

Oletteko te maistaneet näitä Snack Pot pastoja? Millaisessa tilanteessa te turvaudutte valmisruokiin vai kuuluuko ne ihan arkipäiväiseen ruokavalioon?

2 kommenttia:

  1. Se rice curry on oikeasti noista ylivoimaisesti parhain, aivan loistava. Otan sellaisen usein evääksi töihin.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :)