perjantai 2. maaliskuuta 2018

4-VUOTIAAN VÄLIKAUSIVAATTEET

Nyt olisi vuorossa kurkistus pienemmän pojan välikausivaatteisiin! Aiemman postaukseni innoittamana päätin eilen penkoa kaapeista meidän nuoremman ipanan välikausivaatteet ja katsoa mitä meiltä löytyy ja mitä täytyy hankkia kevääksi. Jemmoista löytyikin isoveljeltä säästettyjä vaatteita ihan mukavasti, mutta hankintalistalle meni kengät, kumisaappaat sekä asusteita. Kurkistetaanpa miltä näyttää!


Sininen sopii meidän nuoremmalle ipanalle tosi hyvin, joten tämän välikauden vaatetuksessa onkin reilummin sinistä sävyä. Isommalla pojalla tykkäsin käyttää paljon punaista, joten häneltä onkin jemmattu yhdet pirteät välikausihousut, jotka onneksi sopivat koon puolesta pienemmälle keväällä.


takki // Racoon Outdoor Birk paint jacket 116cm - housut // Polarn O. Pyret 110cm - sormikkaat // H&M - pipo // Polarn O. Pyret - kengät // Superfit goretex

Saimme Racoonilta pojille muutamia vaatteita yllärinä ja tämän postauksen kaksi takkia ovat siitä paketista. Ei olisi voinut paremmin mieltymyksiin osua! Takki yllätys saapui meille jo reilu kuukausi sitten ja huokaisin helpotuksesta, ettei tarvitse murehtia keväällä takki ongelmista. Tällä ipanalla oli vielä viime kaudella hetken aikaa käytössä Racoonin 98cm takki ja ajattelin tämän 116cm koon olevan ihan jättisuuri. Olikin sovittaessa alkuvuodesta ihan järkyttävän reilu, mutta niin vaan on taas ipana venähtänyt pituutta ja hihatkin on jo sopivat. Näissä isompien takeissa on aina aika pitkä helma, joten tykkään kiristää sitä kuminauhalla hieman pussimaiseksi.


Näissä kuvissa välikausivaatteiden alla on pelkästään ohuet sisävaatteet. Yleensä meillä käytetään alkukeväästä esim. fleeceä kuorivaatteiden alla, joten sen verran onneksi on varaa että mahtuu välikerros alle. Tämä takki on kangasvuorella, joten menee sitten kesätakkina ilman välikerroksia.
Nämä punaiset housut sopii tosi kivasti yhteen tämän raidallisen kanssa. Kengät on vähän arpapeliä, sillä nämä ovat 31 ja koko saisi olla numeroa pienempi. Luulen, että joudun hankkimaan uudet kengät nuoremmalle ja nämä tulee sitten syksyllä käyttöön. Nämä mahtuu ihan hyvin isoveljelle, joten jospa hän suostuisi vielä goreja käyttämään. Yhdet Vikingit olen 30 koossa jemmannut, mutta ne on vähän huonokuntoiset, niin parempia kyllä mielellään etsisin. Saa vinkata jos tiedätte edulliset - uusia en viitsi enää ostaa, kun tiedän ettei syksyllä mahdu jalkaan.


Tuo Po.pin raitapipo lähtee meiltä eteenpäin, sillä nuoremmalle ei mielestäni nämä valkoraitaiset sovi yhtään niin nätisti kuin isoveljelle. Tämän Gugguun Lemon pipon meinasin myös laittaa eteenpäin, mutta en taida raaskia. Sopi tosi ihanasti tähän settiin! Ja mahtuu vielä onneksi hyvin päähän. Ihan lemppari!


Tässä vielä koko setti vieretysten. Neulesormikkaita lisää, kuorihanskat tai -rukkaset ja tää olis aika valmis!


takki // Racoon Outdoor Cooper star jacket 116cm - housut // Molo Kids haven - pipo // Gugguu

Toisena settinä kevääseen meillä löytyy tämä aivan ihana tähtitakki (myöskin kangasvuorella) ja veljen vanhat Molon Haven välikausihousut. Tässä kuvassa housut taitaa olla 110cm, mutta seuraavan koon housut on jossain jemmajemmassa ja täytyykin ne ehtiä nyt käyttöön. Ehkä nämä pienemmätkin hetken menee vielä keväällä. Tämä setti on tosi kätevä kesän sadepäiviin, sillä nämä housut ei ole liian kuumat verkkovuoren ansiosta ja tälläistä vastaavaa takkia käytettiin pojalla jo vauvana kesätakkina. Menee kääräistynä niin pieneen tilaan, että on kätevä ottaa mukaan kesäretkillekin.



Tässä tähtitakissa on aivan upean raikkaat värit luonnonvalossa. Tähdet on raikkaat mintut ja tämä pääväri oikein hohtaa kirkkautta. Tähän takkiin sopisi hienosti esimerkiksi mintun väriset asusteet. Ei tämä vaaleankeltainenkaan huono ole - mun mielestä sopii hyvin!


Nämä sormikkaat sattui aika hauskasti väritykseltään. En ole itseasiassa varma onko nämä isoveljen, sillä meillä on näitä useita värejä. Nämä oli syksyllä lasten lemppareita, joten täytynee hankkia muutamat lisää. Toivottavasti löytyy yhtä kivoja värejä uudesta mallistosta.


Tässä tämä setti vielä kokonaisuudessaan. Kysyin pojalta itseltään kumpi takki on lemppari - molemmat! En osaa minäkään päättää. Tällä pojalla onkin ollut Racoonin välikausivaatteet ekasta välikaudesta alkaen. Ostin hänelle jo raskausaikana ekat Racoonit :)


Tässä hänen välikausivaatteet vielä koottuna yhteen kuvaan. Vasemmalla esitellyt ykkösvaatteet. Oikealla kaksi veljen vanhaa softshelltakkia 116cm. Päällä Molon Cloudy, joka tulee käyttöön varmaan nyt alkukeväästä ja alla Racoonin reilumman kokoinen takki, joka mahtuu sitten syksyllä. Alimmaisena viime syksynä ostettu Pico ja veljen vanha Po.pin windfleece. Nämä tulee olemaan myös niin kauan käytössä, kun vain mahtuvat. Harmikseni pico on 104/110, mutta toivon että mahtuisi syksyyn asti. Keskellä on vielä yksi takki - veljen vanha Racoonin fleecevuorellinen takki, joka tulee pihakäyttöön ja rymytakiksi. Tämä onnistuttiin sotkemaan ikitahroihin aikoinaan. Tämä onkin vanhaa erilaista materiaalia, nämä uudemmat (mukaan lukien jo parin vuoden takaiset) Racoonit on liukkaampaa ja vahvempaa pinnaltaan.

Tässä nyt tuumaan, että onkohan sille haalarille enää käyttöä. Vaikka olisihan se kyllä kätevä. Saas nyt nähdä. :)

Mitäs pidätte? Joko teillä on kaikki välikausivaatteet valmiina? Mitkä on teidän luottovaatteet?

14 kommenttia:

  1. Ihanat vko varusteet teilläkin!Ihanan pirteä yhdistelmä tuo sininen takki ja punaiset housut. Meidän vk luotto vaate on softshell haalarit ja takit. Tykkään ihan tosi paljon. Niin ja Reiman patterit/wetterit!
    Ihanaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Noi housut on kyllä ihanat, onneksi oon jemmannut :)! Softshelltakeista tykkää myös meillä isompi poika, oli ehdoton vaatimus tähän kevääseen :) Onko ne Reiman kengät kestänyt teillä hyvin? Myös saumoista? En oo uskaltanut ostaa, kun välillä nähnyt ihan karseassa kunnossa olevia :D

      Mukavaa viikonloppua teillekin :)!!

      Poista
  2. Mä juuri eilen tajusin, että pitäisi alkaa käymään jemmoja läpi kevätvaatteiden osalta. Pojat on hurjasti tykännyt Molon housuista eli isommalle sellaiset ainakin ostoslistalla. Vikingin ja Superfitin välikausikenkiä katselin juuri Prismasta 70% alella, mutta en sitten uskaltanut ostaa jalan puuttuessa matkasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kans tykänneet! :) isommalle pitääkin ostaa ne vielä. Oi vitsit, mullekin kelpais noin hyvällä alella superfitit :D oliko pojille kokoo 30 😉

      Poista
    2. Oli siellä tuonkin kokoiset! Jos haluat voin katsoa oisko vielä ens kerralla jäljellä ;)

      Poista
    3. Apua, mä ehdin just yhden hätäratkaisun tehdä :D Mut mä laitan sulle sähköpostia :)!

      Poista
  3. Ihanalta näyttää! Meillä välikausi kasassa, kun hain eilen vielä Popilta kuorihousut. Meillä on nyt eka kertaa Popin kuorihousut, kun tähän asti on ollut juuri nuo Molon Havenit neljänä vuonna. Olisin ne halunnut tällekin vuodelle, mutta väri on harmaa musta ja halusin ehdottomasti mustat, joten kokeillaan nyt Poppia, kun sattui tuo alennuksin tälle viikonlopulle. Malli vaan on paljon leveämpi, mutta uskon että polvivahvikkeet tulee tarpeeseen, kun vauhti on vuodessa lisääntynyt melkoisesti;) Terv. Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Po.pin kuorihousuista ei ole kyllä mitään huonoa sanottavaa :) Meilä on ollut jo vuosia näitä :) Onhan ne joo vähän leveämmät, jotenkin näissä yksivärisissä värikkäissä oikeen korostuu, mutta ei ne mustat niin leveille näytä :) Ai se molon sävy ei olekaan nyt musta? Täyty tuumata, että mitkä housut meillä isommalle. Vähän arpapeliä vielä :)

      Poista
    2. Joo, tänä vuonna Havenit on Almost black ja kävin värin livenä katsomassa ja tummanharmaa ovat.

      Poista
    3. Kiitos hyvä tietää :) en ollut huomannutkaan! Meillä oli almost black haalari niin suunnilleen varmaan värin tiedän. Mut ei se ole kunnon musta :D

      Poista
  4. Kivan värikkäältä näyttää! :D Kävin itse hankkimassa vuodenvaihteen alennusmyynneistä PoP:in välikausivaatteet pojille. Siellä oli silloin hyvät alet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin oli, olis pitänyt silloin ostaa jo tarpeelliset :/
      Po.p on kyllä luottomerkki myös :)!

      Poista
  5. Ei todellakaan ole kaikki välikausivaatteet valmiina! Pakko varmaan alkaa hiljalleen niitäkin kaivella. Jotenkin en ole edes ajatellut koko välikautta, ihan niin kuin sitä ei olisi olemassakaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla on käynyt nyt monta kertaa niin, että oon niin myöhässä niin kerrankin edes osittain ajoissa :D Ja tästä aattelinkin ton yhden takin laittaa eteenpäin kun löysin vielä yhden jemmoista - voi elämä... :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)