keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

MUISTOJA

Välikausivaatteita pohtiessani aloin selailemaan tietokoneelta vanhoja valokuvia. Pienimuotoinen konkurssi täytyisi toteuttaa, sillä en ole tilannut neljään vuoteen valokuvia... Ja kyllä - ajattelin tilata lähes kaikki kuvat joskus vielä paperisena :D Tykkään paljon enemmän konkreettisista, kuin tietokoneella selattavista valokuvista. 

Löysin pari unohtunutta kuvaa, liekö ollut joskus blogissa - en muista. Nämä vaan sopi niin hyvin tähän välikausi teemaan ja näytti mun silmään muutenkin kivalle. Niin se aika menee nopeasti. Ei perässä pysy, kun lapset kasvaa. Ikäkriisi vol 13053905?


Tämä kuva on syksyltä 2014. Legon ihana välikausihaalari ja Po.pin pipo. Kengät on jemmassa, näistä ei koskaan toivottavasti luovuta. Molempien poikien ensiaskelkengät. Muut olenkin jo vuosien aikana myynyt eteenpäin. Tämä haalari oli kyllä tosi kivan värinen, tykkäsin!


Tämä kuva on kesältä 2015. Niin pieni hän on tässäkin. Ihana Racoonin softshellhaalari, oli kyllä ihan lemppari! Samoin tämä Po.pin pipo oli aivan ihana. Tätä kuosia hän saa nyt käyttöön takin, joka veljellä oli silloin käytössä ja pilvikuosia odottaa takki ensi vuoteen. Nämä kengät oli ekat tän malliset Superfitit. Sen jälkeen onkin ollut kahdet samanlaiset. Nyt en enää samanlaisia löytänyt ja harmittelen. Ihanat ja hyvät kengät!

En tiedä mihin nämä vuodet on vierineet, mutta tänä vuonna nuorimmainen täyttää jo viisi. Onneksi siihen on vielä pitkästi aikaa, mutta jotenkin tuntuu että ajan voisi joskus hetkeksi pysäyttää. Onneksi on valokuvia muistoina :)

Meillä onkin tämä viikko nyt lomaviikko. Vielä muutama päivä aikaa nauttia liiallisten arkirutiinien puutteesta - ihanaa! :)

2 kommenttia:

  1. Mukavaa lomaa♥ Me juuri katseltiin lomaviikolla vanhoja valokuvia ja haikaillen huokailin kuinka paljon lapset jo vuodessakin ehtivät kasvaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Viimeisiä viedään! Ja se on kyllä totta, vuodessa kasvavat hirveästi ja sitten muutamassa jo niin paljon, ettei uskois :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)