torstai 22. maaliskuuta 2018

RAIKKAITA UUTUUKSIA POIKIEN VAATEKAAPPIIN

Olen varmaan sata kertaa jo maininnut, kuinka lapset ovat kasvaneet ihan hirveästi. Olen tässä kevättalven aikana saanut siirtää lähes viikoittain jotain pientä vaatetta pois vaatekaapista ja miettiä uusia sopivampia vaatteita tilalle. Pienemmällä tykkään kovasti turkoosista ja mintusta väristä. Hänelle olikin nyt tosi helppo löytää vähän liiankin paljon kaikkea kivaa uutta. Isommalla taas tykkään mm. keltaisesta väristä, joka sopii hänelle tosi hyvin.


Polarn O. Pyret on yksi meidän luottomerkkejä ollut jo pian kahdeksan vuotta. Nyt pitkästä aikaa heidän mallistossa oli tosi kivoja juttuja ja teinkin sieltä hieman isomman tilauksen. Harmikseni osan tuotteista jouduin väärän koon takia palauttamaan, koska verkkokaupassa ei ole vaihto-oikeutta! Siksi tykkäänkin mieluummin asioida myymälässä, jos malli on mukana niin saa sovittaa vaatteet heti ostaessa.


Pienemmälle ipanalle ostin tämän ihanan raikkaan mintun printti t-paidan ja kevään malliston turkoosit värifarkut sekä ison nipun sukkia. Nämä on aivan ihanan raikkaita! Tosi kiva setti ja malliltaan tosi hyviä meidän lapsille.

Isoveljelle tilasin keltaiset värifarkut koossa 128cm ja ne olikin ihan hurjan isot vyötäröstä ja lahkeet venyivät maassa. Päätin palauttaa ne ja ostaa kokoa pienemmät - no nehän olikin sitten liian sopivat. Lopulta hermostuin ja palautin nekin, sillä parin käyttökerran jälkeen pieneksi jääviä housuja en todellakaan ollut valmis investoimaan. Kenties kevään tullen tulevat aleen ja hankin sieltä sen isomman koon, jos ne myöhemmin vaikka pysyisi päällä. Näissähän on vyötäröllä kiristys, mutta ei auttanut oikein sekään. Malli näissä on Slim, mutta meillä saisi olla super slim.Isompi poika on toivonut tosi pitkään uusi Gugguun collegebaggyja, joten tilasin hänelle hieman pitkin hampain Gugguulta suoraan nämä Sea bluet droppipäivänä. Olisin mielelläni säästänyt postikulut, mutta kokoa 134cm ei ollut missään muualla myynnissä silloin! Pienemmälle ostin pikkuOtuksesta Gugguun ekasta dropista light mint t-paidan ja mustat trikoobaggyt. Hänellä valkkasin t-paidasta jo koon 122cm ja baggyt ovatkin kaksi numeroa pienemmät. Näissä trikoobaggyissä on mun mielestä hurjan pitkät lahkeet! Kuvassa myös aiemmin keväällä MiniQ:n alesta ostamani ihana Mini Rodinin kettupaita, joita meillä on nyt kaksin kappalein - tai oikeastaan kolme, kun isommallakin on omansa eri värisenä :)

Nämä uudet vaatteet on ihanan raikkaita kevääseen ja kesään, mukavaa piristystä talven jälkeen!

Meille liian pieniä lastenvaatteita onkin nyt hurjan paljon leffojen ja naistenvaatteiden lisäksi myynnissä mm. täällä ja lisää on tulossa. Osa parempaa ja osa huonompaa, mutta kaikki ihan käyttökelpoista ja rehellisesti kuvattua/kuvailtua.

Oletteko te tehneet millaisia hankintoja vaatekaappiin nyt keväällä?

2 kommenttia:

  1. Meille tuli 4-vuotiaalle tuo sama t-paita :) Olisin halunnut pienimmällekin, mutta ei oikein ollut enää kokoa jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä nätti! Ja meillä on nämä Po.pin edulliset printtipaidat pysynyt aina ihan uudenveroisena käytöstä huolimatta joten jospa on yhtä laadukas :) Hinta ei ollut kyllä yhtään paha!

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)