lauantai 5. elokuuta 2017

ODOTUS PALKITTIIN - MUSTA PICO

Haha. En voi muuta kuin nauraa, kun kirjoitan taas kerran picosta. Nyt vihdoin ja viimein sain napattua Mini Rodinin ekasta dropista sen kauan himoitsemani mustan picon. Hyvää kannattaa odottaa, sillä kärsivällisyys näköjään joskus palkitaan. Tänä syksynä oli picoissa kerrassaan upeat värit - musta ja burgundy. Tuo jälkimmäinen on tosi upean värinen ja ei olisi tarvinnut kahta kertaa miettiä, jos tytölle olisin picoa ostamassa. Musta on aina tyylikäs ja meidän pikkumies oli haltioissaan saadessaan sopivan kokoisen takin päällensä.


Meillä oli kevään käytössä 92/98 musta pico ja se oli himpun nafti. Helmikuussa soviteltiin kevään värikkäitä picoja, mutta tuntuivat vielä hieman reiluille ja sitä tummempaa väriä kaipasin. Ajattelin odottaa kärsivällisesti syksyyn ja se kannatti. Ipana on venähtänyt hurjasti pituutta ja jouduin miettimään onko tämä 104/110 jo pieni! Vaikuttaa kuitenkin ihan sopivalle ja mahtunee vielä ensi kevään ja toivottavasti syksynkin, vaikka ipanalla alkaa olla pituutta jo lähemmäs tuon isomman kokomerkinnän. Pienempi pico menee vielä juuri ja juuri, mutta on kyllä jo oikeasti tosi pieni. Nyt se joutaisi uuteen kotiin, ellen seinälle kehyksiin laita ;)


Tilasin meidän takin MiniQ:sta heti torstaina näiden tultua myyntiin. Ihan super nopeaa toimintaa, sillä takki oli alle vuorokaudessa perillä! Kerrankin kiitosta myös postin toiminnalle, mistä ei kesän aikana muuten ole kovin hyvää sanottavaa nopeuden perusteella ollut...




Tämä takki on tosi mieleinen lapselle(kin). Isot taskut on se juttu värin lisäksi!


Näissä kuvissa ei ole alla kuin t-paita, mutta sovitettiin paksun karvahupparinkin kanssa takkia ja mahtui ihan hyvin. Tämä on mun mielestä hoikalle tosi nappi koko lähempänä tota 110cm pituutta, niin kuin kevättalvella arvelinkin. Jos picot ei ennestään ole tuttuja, niin takki on mukavan notkea ja suojaa hyvin tuulelta. Vesipilari on 3000mm, joka on pieneen sateeseen ihan riittävä. Resorit eivät toki pidä vettä, mutta ei ne ihan heti läpi kastu (nimimerkillä kokemusta on).

Nyt on syksyn ulkovarusteet kasassa ja tämä takki tulee kyllä olemaan se ykkösvaruste, sillä menee niin ulkoillessa kuin paremmissakin menoissa. Tähän sopisi muuten tosi kivasti Mini Rodinin vihreä kettupipo. Hoksasin vasta, kun tilaus oli jo postin mukana... :)

Ostitteko te tästä Rodinin ekasta dropista mitään? Joko syksyn välikausivaatteet on tsekattu kuntoon vai onko jotain hankintalistalla?

Yhteistyössä MiniQ

4 kommenttia:

  1. Upea takki! Meillä on vauva 6 kk vielä haalari-iässä ja keväällä hommattu popin Windfleece palvelee syksyn vielä. Tytöllä (8,5 v) on pari takkia Reimalta. Välikausi siis kunnossa mutta talvi jo mietityttää.. Mallistopostaukset on siis enemmän kuin tervetulleita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa saatais nauttia kesästä vielä hetki ennen talvea :)! Laittelen tämän kuun aikana mallistojuttuja kun saan kaikki valmiiksi kasaan :)!

      Poista
  2. Mä en taas tykänny siitä burgundystä. Liian tumma ja synkkä tytölle. Jään odottamaan seuraava vaaleanpunaista/persikkaa tytölle. Tämä oli mielestäni kaunein väri ikinä. Harmi kun niitä ei enää mistään uutena saa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo nähnyt sitä livenä, mutta tosi kauniin värinen kuvissa mitä oon nähnyt :) Ne persikka picot oli kans nättejä jos tytölle ajattelee :) Luulis, että keväällä saattaa taas tulla jotain hempeämpää.

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)