tiistai 22. elokuuta 2017

BLAA AW17 - MONIPUOLINEN MALLISTO

Blaa! on meille tuttu tuotemerkki ihan ensimmäisestä mallistostaan alkaen. Tyylisuunta on muuttunut vuosisen saatossa aika roimasti, mutta useammassa mallistossa on kuitenkin aina jotain alkuperäiseen tyyliinkin vivahtavaa. Tämän syksyn mallisto on aika tyylikäs ja pitää sisällään monennäköistä kuosia. Tässä hieman esimakua klo 9:00 julkaistavasta mallistosta!


Hieman tummaa, mutta tyylikästä!


Tämä sydänprintti on ihana! Tätä bongasin jumppiksen lisäksi ainakin pitkän mallisena takkina sekä collegepaitana.


Tässä kollaasissani kuvasuhde on hieman hassu, mutta pääasia että tuotteet erottuvat edukseen. Ja onhan tämä oikeastaan aika hauska kuva! Tässä tykkään erityisesti kauniista jääkarhu mekosta!Tummempi mekko on nimeltään Praia. Tätä kuosia on tulossa myös aikuisille.

Jos mallisto näytti mielestäsi tummanpuhuvalle, niin ei kannata vielä pettyä. Mallisto pitää sisällään myös pirteän värikkäitä vaatteita ja mm. kauan odotettuja kettuja! Veikkaan, että ketut menee aika nopeasti kuin kuumille kiville, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Sovituskuvia tästä uudesta mallistosta löydät Karkkipurkki ja Operaatio Äiti blogeista. Blaa!:lta ilmestyy syksynä aikana myyntiin myös neulepipoja, mutta en ole ihan varma tulevatko ne myyntiin hieman myöhemmin. Pian se selviää!

Blaa! tuotteita myy mm. MiniQ, Lasten Taikamaa, Lastenpuoti Tenavalinna, Ratkiriemu, ja ehdottomasti kurkkaamisen arvoinen on myös Karkkipurkki bloggaajan perustama Tuutilulla. Lisää jälleenmyyjiä löytyy täältä.

2 kommenttia:

  1. Blaa on kyllä merkki, josta meilläkin voi vielä löytää jokaiselle lapselle jotakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä löytyy kyllä monen ikäiselle :)! Toi kettupaita on livenä mun mielestä hieman tummempi kuin monissa kuvissa mitä olen nähnyt. Oli silti ihan kivannäköinen :)!

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)