maanantai 7. elokuuta 2017

PÄIVÄN ASU - H&M + NUNUNU

Tänään vuorossa nuoremman ipanan yksi suosikkiasu. Tämä asu on osittain nähty blogissa jo aikoinaan isoveljen päällä - ollen silloin myös hänen lempparinsa. Jotain taikaa tässä on - sillä eteenkin nämä housut on nuorimmalle ne ehdottomat suosikit!
t-paita ja housut // Nununu - takki // H&M - kengät // Superfit

Nämä Nununun vaatteet on ollut isommalla pojalla todella ahkerassa käytössä aikoinaan. Samoin myös tällä pienemmällä. Ihan huippua laatua, ei minkäänlaista kulumisen merkkiä. Hinta näillä on uutena hieman kallis, mutta maksavat kyllä itsensä takaisin, jos käyttöikää ajattelee. Ihan huiput ja ajattoman tyylikkäät! Takki on H&M:n baby osastolta 92 kokoa. Tämä Mikki Hiiri karvatakki on ihan ykkössuosikki! Mitoitus on todella reilua, sillä hihat alkaa nyt vasta jäädä himpun lyhyeksi kun lapsi on lähes kolme numeroa suurempi. Miksei näitä suloisia vaatteita voitaisi myydä isommillekin lapsille?!?

H&M vaatteissa mitoitus vaihtelee mielestäni välillä aika paljon, ja eteenkin baby-osaston vaatteet voi olla hurjan suuria. Ikävä todeta, mutta vaikka Mikki on aina Mikki niin tämä vaatekappale jää väistämättä pieneksi parin kuukauden sisällä. Mistäs sitten Mikki Hiiren fanille uusi huppari? Adidakselta löytyy yksi, mutta sielläkin koot tahtovat loppua 104cm..! Vinkkejä? Miltä tämä setti näyttää teidän mielestä? Löytyykö teiltä mitään vastaavanlaisia kestosuosikkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista :)