torstai 3. elokuuta 2017

TÄÄLLÄ OLLAAN JA NIIN ON SYKSYN UUDET MALLISTOTKIN! (SNEAK PEEK)

Hei, mitä kuuluu? On aika palata takaisin blogin pariin näin syksyn lähestyessä ja uusien mallistojen inspiroimana. Täydellinen blogiloma kirjoittamisen osalta takana. Aika on mennyt kuin siivillä, ja se kesä - sitä odotellaan edelleen. Auringon ja lämpimän sään ystävänä syksystä ja talvesta on vaikea keksiä valtavasti inspiroivia asioita, mutta jos nyt niillä syksyn vaatemallistoilla aloittaisi ;) Viime vuonna en kauheasti innostunut uusista mallistoista, mutta tänä syksynä eteenkin poikien sisävaatteet näyttää tosi kivoille!

Gugguun eka droppi lanseerattiin pari päivää sitten. Ihan kivoja värejä oli, eteenkin sinisen sävyt! Odotan innolla 15. päivän pipo droppia sekä collegbaggyja myyntiin! Molo Kidsillä on osa syksyn upeista vaatteista ilmestynyt jo myyntiin. Toppavaatteita odotellessa, vaikka hieman asusteiden perusteella pystyykin värejä jo arpomaan. Racoon Outdoor mallisto näyttää myös kivalle, mutta aika suppealle aiempaan verrattuna. Polarn O. Pyret taas on hieman uudistanut tyyliään ja täytyy sanoa, että minuun ei ainakaan näin alkuun tee suurta vaikutusta. Talven toppavaatteiden värityskin on aika pliisu... Joten taidan jäädä luottavaisin mielin odottamaan Rodinin ja Molon toppavaatteita!Tänään onkin huikeasti uusia mallistoja tulossa, ainakin Papu (klo 9), Metsola ja Mini Rodini (klo 11). Papu ei ensisilmäyksellä sytyttänyt, mutta hetken ihmettelyn jälkeen löysin taas monta suosikkia. Keväällä tein ensimmäiset "papu ostokset" ja laatu on ollut pienoisen kokemuksen jälkeen mielestäni ihan hyvä. Painettuun printtiin on toki tullut haituvaa vaaleasta pohjasta, mutta ei mitenkään järkyttävissä määrin. Koot on tosiaan mielestäni aika reiluja, sillä meillä on tuplakoon isompi numero jo ohitettu ja silti esimerkiksi paidan hihoissa on vielä hyvin mittaa.Tämä t-paita on aika hauska! Vaikka ei tätä meillä enää pojat tässä värissä kelpuuttaisi.

Mini Rodinin aw17 mallisto on nimeltään Darling Britain. Kettuja, mäyräkoiria, lepakkoja(?), ihmisiä, perhosia ja raitoja ainakin on tulossa syksyn aikana. Innolla odotan, mitä eka dropissa tulee ja mitä kaikkea mallisto kokonaisuudessaan pitää sisällään. Oletteko nähneet missään vielä toppavaatteiden kuvia? Mitähän värejä on tulossa?

 Tykkään! Vaikka alunperin pidin tätä pupukuosia erittäin häiriintyneenä (joskus muinoin...) :D.


Ehkä suurin sydämen sulattaja on tämä mäyris printti! Ihan pakko saada. Onneksi on tarvetta uusille vaatteille, ja alennusmyynneistäkään ei paljoa löytynyt. Kun viitsisi kaapista heittää taas ison kasan pieniä pois ja inspiroitua ne jossain myymään :)

Metsolalta en tähän kuvaa nyt laittanut, mutta tytöille tulee tosi ihania juttuja. Poikien mallisto ei niinkään säväyttänyt sneak peek kuvien perusteella, mutta ehkä kurkkaan tämänkin!

4 kommenttia:

 1. Meillä lasten vaatekaapit huutaisi täytettä, mutta en vielä heti intoutunut tilaamaan kuin yhdet Papun housut. Hankittavien juttujen lista kun on tällä hetkellä niin valtaisa muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin paljon varmasti hankittavaa tulevalle pienokaiselle :)

   Poista
 2. Missä noita popin toppavaatteita on nähtävissä? Värit kiinnostaisi kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo löytänyt kuvia vielä mistään, syksyn kuorivaatteet on jo näkyvillä ja ne on ihan kivoja. Sain tiedon myymälästä. Eiköhän kuvat ole pikapuoliin esillä, laittelen sitten blogiin :)! Mutta mitään erityisen pirteää ei saamani tiedon mukaan ole tulossa :/

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :)