torstai 24. elokuuta 2017

PHISTER&PHILINA AW17 - HILLITYN TYYLIKÄSTÄ PIENILLE JA ISOILLE


Phister&Philina on jo vuosia ollut yksi lukuisista suosikkimerkeistäni. Heidän mallistostaan löytyy tyylikkäitä ja hieman hillitympiäkin lastenvaatteita. Merkin vaatteet ovat laadukkaita ja hyvin istuvia. Tuotteet on valmistettu ö Tältä merkiltä löytyy eteenkin hoikalle lapselle hyvin sopivia vaatteita. Tänä syksynä mallisto on tyttöjen osalta violetti-pinkki painotteinen ja pojilla enemmän sinisen sävyihin painottuva. Ajattelin esitellä malliston tällä kertaa hieman laajemmin, joten kuvia on luvassa paljon!
Mallisto pitää sisällään vaatteita myös perheen pienimmille. Vauvanvaatteet on helposti puettavia ja ihanan pehmeitä. Näissä mitoitus vastaa hyvin ilmoitettua kokonumeroa.


Tämä pörröinen haalari on yksi kestosuosikkini. Pitkät resorit antaa lisää käyttöikää.Taaperoiden vaatteet ovat myös hurjan laadukkaita. Legginsit kestävät ihan huoletta konttaamisen ja rymyämisen, vaikka voisi olettaa ohuemman materiaalin ottavan nopeasti itseensä. Taaperoilla mitoitus on ainakin aiemmin ollut kokoaan vastaava ja jopa hieman reilu.

Pienten paidoista löytyy nepparit olkapäiltä helpottamassa pukemista. Vaippavara on otettu hyvin huomioon housuissa. Jos tykkäät pukea samaan tyyliin isommatkin sisarukset, niin näillä vaatteilla onnistut. Tismalleen samanlaisia tuotteita ei isompien mallistossa yleensä ole, mutta täysin samaa tyyliä löytyy.Tämä kuosi on mielestäni tosi kiva!


Tässä kuvassa suosikkisettini! Nämä kuuluvat Black collection -sarjaan. Black collection tuo vastapainoa energisempään Phister&Philina mallistoon, josta löytyy ne värikkäämmät vaatteet ja printit. Kokoja löytyy 92cm asti. Nämä on positiivista vaihtelua riemunkirjaviin sekä täysin yksivärisiin asuihin. Hillittyjä värimaailmoja, jotka ovat kuitekin sopivan lapsenmielisiä.


Myös nämä ylläolevat asut ovat Black Collection -mallistosta. Mitä pidätte? Mielestäni todella upeita!

Tässä perinteisempää Phister&Philinaa. Asu näyttää ihanan lämpimältä! Kauniit hempeät värit, ei yhtään liian räväkkä.

 Hauskoja eläinprinttejä.Tämä neuletakki on tosi suloinen. Kauniit kukka napit on upea yksityiskohta!

Tässä sama neuletakki yhdistettynä leikkisään hameeseen. Joskus aikuisen mielestä printit voi olla tylsiä tai ne eivät muuten vain miellytä silmää. Täytyy osata hivuttautua lapsen asemaan ja miettiä mikä on lapselle mieleistä. Uskon, että moni lapsi pukee mieluusti hauskan seeprahameen! Eräänä päivänä ostoksilla tarjosin omalle lapselleni yksiväristä vaatetta, vastaus oli että ihan kiva mutta mieluummin toi missä on eläimen kuva. Ei ollut tämä hame kyseessä, mutta hyvä vertaus :)
Eläimistä puheenollen, tämä pilkullinen kuosi on aika monen pienen ipanan mieleen. Tykätäänkö teillä?


Tykkään näistä poikien baggyhousuista. Nämä vastaavat kokoaan, mutta kannattaa valita kokoa isompi jos haluaa kunnolla tälläisen rennon ja pussittavan lookin. Myös huppareista suosittelen valitsemaan mahdollisesti sen kokoa isomman numeron, sillä ainakaan aikaisemmin hihat eivät ole olleet mitenkään valtavan pitkät. Esim. 110 pitkälle valitsisi koon 116. Muut vaatteet ostaisin kokoa 110. Toki tämäkin on täysin makuasia, miten rennon lookin sitten asuun haluaa.


Tämä oikean puoleinen setti näyttää hauskalle ja talvea ajatellen lämpimälle. Kivan erilainen!

Pitkähihaisissa paidoissa tosiaan koot on yleensä normaalit. Lyhythihaiset t-paidat menee hoikalle jopa kokoa pienempänä, sillä yleensä näissä on yleensä näissä on hyvin pituutta. Tämäkin setti näyttää tosi hyvälle!Tässä kivan rento mekko, joka sopii käytettäväksi myös arkena. Asusteita lisäämällä tämä kelpaisi mielestäni myös moniin juhliin.

Nämä tyttöjen asut on kaikki kauniita ja käytännöllisiä. Isojen lasten mallistosta löytyy kokoja aina 140cm asti.
Viimeisimpänä ihanat pörrötakit isommille lapsille. Nämä on uskomattoman pehmeää materiaalia! Mallisto on mukavan laaja tällä kertaa ja tässä ei ollut vielä kaikki tuotteet.

Tällä hetkellä aiempien kausien tuotteita löytyy hyvällä alennuksella mm. Kukkuukids.fi:stä, Jeriikasta ja Lasten Taikamaasta (linkki tyttöjen tuotteisiin, pojat täällä). Päivitän tiedon uutuuksien saapumisesta tähän postaukseen myöhemmin.

Kuvat: Phister&Philina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista :)