perjantai 2. syyskuuta 2016

MOLO KIDS AW16/17 - KURKKAUS TULEVAAN TALVEEN!

Käydäänpäs kerralla läpi nämä tulevan talven toppavaatteet, koska näitä postauksia olette eniten toivoneet siellä ruudun toisella puolella. Tänään kurkataan Molo Kids mallistoon, koska nämä tuotteet ovat tulleet jo myyntiin osaan putiikeista.

Tämä mallisto ei saanut huokailemaan ihastuksesta heti ensi silmäyksellä, mutta tästä löysin kyllä meille ne kivoimmat jutut hetken pohdinnan jälkeen. Toivoisin kovasti nitä kauniita, kirkkaita yksivärisiä pukuja mitä nähtiin ainakin vuosina 2011 ja 2012. Kenties vuoden päästä...? ;)

Mutta kurkataanpas miltä näyttää!







Tykkään itse näistä isoista kuvista, joten päätin laittaa nämä Polaris haalareiden kuvat vähän isompina kuin yleensä. Näkyy värit ja kuositkin paremmin :)! Tässä henkilökohtaiset suosikkini. Almost Black (tuttu jo viime talvelta) sekä True Red. Tämä täytyy ehdottomasti nähdä livenä, näyttää unisex-värille, vaikka aavistuksen tummempaa sävyä olisin toivonut. Tämä sävy on ilmeisen vaikea kuvata, koska lähes joka kuvassa näytti erille. Uskoisin tässä olevan lähimpänä todellisuutta.


Tässä Peaches ja Plum Perfect. Kauniita värejä molemmat. Ehkä enemmän tytölle nämä ajattelen, vaikka violettiin taittava kyllä sopii varmasti pojallekin.


Estate Blue ja Hidden green. Näissä nyt ei varmaan lika näy heti ensimmäisenä, mutta hieman on synkkiä ainakin tuotekuvissa. Viime talven sininen oli tosi kivan pirteä, tämä näyttää savuisemmalta. Tämäkin täytyisi nähdä livenä, voisi olla ihan kiva pirteillä asusteilla - esim. vaaleansinisillä! Samoin tämä Hidden green olisi nähtävä ihan kunnolla. Tuotekuvissa ei sytytä, mutta ei myöskään viime vuoden Sandstone, mikä livenä olikin tosi upea! Yleensähän olen siihen rumimpaan lopulta tykästynyt, joten kai meiltä tämä talvella löytyy :D




Grey Melange ja Seal. Harmaan materiaalista en ole varma, mutta mieltäisin samaksi kuin kuviollisissa. Kertokoon, ken tietää ekana. Tämä näyttää lähikuvassa hieman farkkumaiselta, voisi olla ihan kivakin. Tämä Seal eli hylkeenturkki näytti eka ihan järkylle, mutta oikeastaan aloin pitämään tästä - tosi söpö! :)



Cyberspace ja Hidden. Tämä eka puku näytti ihan järkyttävälle, mutta näin tästä valokuvan ja oikeastaan oli ihan kivan värinen, jos ei kuosia pelästy. Hidden puku ei innosta kovin, mutta veikkaan että tästä voi tulla monen suosikki.


Skulls ja Graphic Lightning. Tämä pääkallo kuosi on ihan karmee, mutta veikkaan että moni pikkupoika tästä tykkää kyllä tosi paljon. Tämä vois olla toinen mikä meille sitten vahingossa eksyy jos vanhat merkit paikkansa pitävät :D! Tämä toinen kuosi ihan ok, mutta ei ehkä meidän näköinen.




Tässä on tytöille kaksi kaunista kuosia. Pink Mountains ja Botanic.


Girly Rainbow ja Rainbow. Tämän vuoden "tyttö sateenkaari" on tosi nätin värinen.


Muistattekos vielä vuosien takaa haalarin mallin nimeltä Polarise? Siitä oli karvahuppu. Nyt bongasin nämä kaksi kuosia myös karvahupullisina malleina niin Polariksesta, kuin Pyxiksestäkin. Nämä oli mallinimeltä Polaris Fur. Löytyi kuvat myös ilman karvaa, joten olettanen, että myös perinteisenä versiona nämä värit saatavilla. Värien nimet löytyy jo aiemmista kuvista.


Pyxistä bongailin aikalailla samoilla kuoseilla kuin Polariksetkin. Almost Blackia en löytänyt, joten en osaa sanoa tuleeko sitä kahdella vetskarilla. Näissähän koot on 98cm asti ja Polarista saa vähän vaihtelevasti alkaen 86 ja 92cm koosta.


Takkeja tulee taas Molo Kidsiltä vaikka millä mitalla. Tässä kaikki Castor takkien värit, mitkä bongasin. Tämä malli on meillä ollut tosi tykätty, Minillä oli viime talvena tälläinen ja aiempinakin vuosina meillä on näitä käytetty.


Cathy takkeja. Harmi, kun Castoria ei tehty tuolla True Red värillä.


Hopla takkeja.


Tässä vain murto-osa takeista! Tässä mm. Parker, johon on jostain syystä lätkäisty oudot heijastimet? Nämä takit oli kivoimpia. Alpinet oli värimaailmalta aika tylsiä. Pearsonia on myös tulossa, ne oli ihan kivoja!


Asusteita tulee myös ihan mielettömästi. Tänä vuonna kaikki värit ja mallit tosi mieleisiä ainakin minulle. Kenzie pipoissa on kivat värit, tälläiset voisin tulevaan talveen hankkia. Colder pipot myös kivoja ja niihinhän on saatavilla tuota samaista tähtikuosista huivia. Nämä Molon pipot on kyllä ihan huippuja, meillä on vuosia ollut isommalla yksi tähtipipo käytössä ja on kyllä lämmin, pesty ja pidetty ja edelleen kuin uusi! En voi kuin kehua ja hinta ei kuitenkaan päätä huimaa.

Mitäs pidätte Molo Kids värimaailmasta ja kuoseista? Tuleeko teille jotakin näistä?

Hinnat näkyi ulkomaisissa putiikeissa olevan aika juhlavat, mutta Suomen päässä en vielä hinnan nousua ainakaan Polaristen osalta huomannut.

Molo Kids mallistoa tulee myyntiin mm. Lastenpuoti Tenavalinnaan, Punavuoren PeikkoonRatkiriemuun, MiniQ:hun ja Aatio O.:hon sekä lukuisille nettikaupoille, kurkkaa lista täältä. Kivijalkaliikkeet näet täältä.

29 kommenttia:

  1. Harmaa on kiva ja tuo kukkakuosi. Mutta ei mitään pakollista tarvetta saada näistä mitään. Kolme vanhinta tarviis uudet sellaset takit, mitkä menis koulussa ja siistimmissä menoissa, mut ei nyt oikein löydy. Reimalla ois ihan kivat takit, mut pitää nyt kysellä lapsilta vähän mitä haluaisivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kurkata Molon koko mallisto, sitten kun ne ihan lähipäivinä on varmaan joka putiikissa. Muutamia sellasia ihan perus-kivoja oli, mut aika tummaa tosin on.

      Poista
  2. Kiitos näistä kuvista :).Nyt varmaan löytyi meillekin jotain.Kuten mainitsit,tytöille tässä oli ihan kivoja.Vähän kyllä piti pyöritellä mielikuvitusta ja asusteita ennen kuin täysin kolahti 😅.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä hetki piti kans miettii :D! Mut mä voisin ajatella tota mustaa, punaista ja ehkä sinistäkin meille. Mut noi kuosilliset on just sellasia, et kyllästyn aika nopeesti. Yksiväriset miellyttää vuosikausia :)

      Poista
  3. Olisin toivonut tytöille jotain ihanaa pinkkiä :D Tiiätkö millon ticket to heavenin topat tulee myyntiin? Jos niissä ois sitä pinkkiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonnahan oli aika ihana se pinkki sävy, niitä saattas olla vielä alessa jossain ainakin pyxiksenä :) Toi peaches on ihan nätti mun mielestä näistä tytölle :)!

      Ei mitään faktaa koska Ticketit tulee, mut kai ne kaikella järjellä pitäis ihan lähiaikoina tulla, kohtahan on talvi :D

      Poista
    2. Tickettejä ei tuu enää, joku yritys on ostanut sen.

      Poista
    3. Aa, voi olla näinkin. Mulla on vaan tieto alkukesältä että eräs muotitalo osti sen ja olin siinä uskossa, että mallisto kyllä ilmestyy. Voin olla väärässä.

      Poista
    4. Tarkistin, en ollut väärässä. Mallisto tulee :)

      Poista
  4. Ei voi mitään, mutta tykkään meillä viime talvena käytössä olleista Moloista enemmän. Tuota harmaata voisin ehkä harkita kuopukselle ja punaista isommalle pojalle, jos siis on oikeasti ihan kunnon peruspunainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tämä punainen on hyvin samanlainen kuin joskus hmm... 2012? Ei ladybird mikä oli se tosi kaunis tumma vaan tämä on enemmän sellanen kirkkaampi jos nyt oon oikeilla jäljillä. Mutta itse mieltäisin niin tytölle kuin pojalle sopivaksi.

      Poista
    2. Hei,
      kävin eilen ostamassa Polaris Fur:n True Red-värisenä joka on siis sama väri kuin Polariksessa ilman turkisreunusta. Väri on aika selkeästi oranssi, ei samanlainen syvä punainen, kuin esim. Hopla-takissa vaikka värin nimi onkin sama. Mielestäni tosi pirteä! Ostin haalarin tytölle. Sen sijaan esim. violetti oli jotenkin todella tunkkaisen värinen luonnossa...

      Poista
    3. Aa, kiva tietää :)! Eihän sulla missään olisi puvusta kuvaa esim verrattuna johonkin perus punaiseen?

      Poista
  5. Katsoin että tuonne House of Kids nettikauppaan oli tullut uudet kuvat haalareista. Onkohan noissa sitten lähempänä totuutta nuo sävyt...? Punaista odotin, mutta tuo sävy ei oikeen miellytä. Sinistä pitää miettiä... Popin vihreä näytti aika kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamulla siellä oli vielä surkeet kuvat mut kävin nyt kurkkaan niin oli valokuvat. Noissa on yleensä ollu parhaasti ne värit näkösällä. Näyttää aavistuksen oranssinpunaiselle, ihan kiva :) joo popilla on kans kivoja :)

      Poista
  6. Mites Villervalla? :) Siellä varsinkin yksiväriset tänä vuonna kivan näköisiä. Meillä viime vuoden mallistosta jemmassa Rooma-takki tytölle, se on kans ihanan värinen. Housut Reimaa ja haalari kokeeksi TähtiJonathan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siellä on kans kivan värisiä, viime talvena meillä oli Minillä Villervallan haalari :) Laittelen Villervallankin kuvat, kunhan ehdin.

      Poista
  7. Kirkkaat värit ovat näköjään nyt sitten täysin out ja murretuilla sävyillä mennään. Jaa-a. Mahtaakohan sitä nyt saada parin vuoden takaista Cathya Girly rainbow -väreissä nyt myytyä ollenkaan? :D

    Tän vuoden Girly Rainbow ei istu mun silmään ollenkaan. Sinisenharmaa raita iskee silmille liian voimakkaasti. En tykkää! Pink Mountais iskee ihan täysillä ja Botanic toimiii myös. Yksivärisille en nyt jostain syystä lämpiä. Se the oikea väri puuttuu. Vähän kirkkaampi violetti olisi ehkä meidän juttu.

    Tällä hetkellä kaapista löytyy hyvin takkeja ja pari haalariakin kolmasluokkalaisen talveen. Jos alesta sitten kyttäilen taas jotain seuraavaan talveen :) Tällä hetkellä suosikit löytyvät tosiaan Mololta ja Reimalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Entä se violetti ton gugguun jonkun pinkin pipon kans? Vois olla kiva :)!
      Saattaahan niitä hyvällä tuurilla löytyä jostain isoissa koossa :D

      Poista
    2. Totta! Vois toimia! Gugguun pipoja kuolasin, mutta jostain syystä ainakin aiempien vuosien merinovillaiset on kutittaneet meidän herkkistä.

      Poista
    3. Meillä ei oo ollu muita ku Fredriksonin, Ticketin ja Reiman villaisia mut ne ei onneks oo kutittanu. Näistä ei oo kokemusta. Ja Molon pipoissa on muuten kans villaa mut niissä se fleecevuori! :) Toi pilkullinen pinkki molon pipokin vois toimia :)!

      Poista
  8. Sanoisinko että onneksi ei ollut mitään "pakko saada" -kuosia tai väriä. :D Vaikka tämän merkin haalari on laadukas, alkaa hinta olla todella korkea. Kiitos kun esittelet näitä mallistoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo harmittaa kyllä, että hinnat vaan nousee :/ 2011 oon ostanut meille ekan puvun ja se oli silloin 159e. Että kyllä ne välillä oli silloinkin isot hinnat, mutta joku satku ois aika inhimillinen :)

      Kiva, että näistä on muillekin iloa :) Kiitos!

      Poista
  9. Ihan kivoja, mut ei ykskään ollut sellanen TOSIkiva. No ehkä ihan hyvä! ;D

    VastaaPoista
  10. Rainbow on suosikki. Aika tummilta noi muut näyttää mun makuun =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Babyshopissa oli valokuvina nämä, niin muutama oli kiva :)!

      Poista
  11. Tytölle tilasin juuri reimatecin stavangerin haalarin pinkkinä (Norjassa testivoittaja). Tyttö ilmoitti että haluaa haalarin, vaikka luulin ettei enää kelpaisi 7 vuotiaalle. Viime vuodelta molon snow animals takki ja perus toppahousut. Myin viime vuoden käytössä olleet housut pois, kun oli jo tullut viilto. Ostin uudet tilalle.
    Reimatec+ on todella kestävää laatua eikä kulu niin nopeasti polvien kohdalta.
    Tämän vuoden molon kuosit ei oikein säväytä. Isommalle pojalle harmaa tai tummansininen olisi kiva.
    Hinnat tosiaan alkaa olla liian kovia. Reimatecillä on kausittain kovia tarjouksia joten sieltä tulee pitkälti ostettua alesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan aina niitä -50% mutten sit koskaan löydä mieleistä :D meille on ne reimat vähän reilun mallisia ja väärät mittasuhteet haalareissa :(

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)