keskiviikko 28. syyskuuta 2016

ALEVINKKI ELLOKSEN MERKKITUOTTEISIIN!

Täällä on kovasti ajankohtaista päivittää poikien vaatekaapit, sillä jostain kumman syystä molemmilla on jäänyt lahkeet ja hihat vaatteista lyhyiksi. Talvi lähestyy ja myös talvivaatetusta ja -kenkiä pitäisi varmaan miettiä ihan kunnolla jo pikkuhiljaa. 

Tämän kollaasin tuotteet on poimittu Ellokselta, koska bongasin sieltä tosi kivan tarjouksen. Jostain syystä olen tänä syksynä tykästynyt kovasti mustan ja punaisen yhdistelmään. Aiemmin musta on tuntunut ulkovaatteissa kovin synkälle, mutta nyt se näyttää oikeastaan ihan kivalle! Ja muutaman viime talven perusteella, ehkä musta olisi ollut paras valinta vaalean sijaan haalareissa. Saas nähdä millainen talvi nyt tulee, rapainen ja kurainen vai kunnolla luminen. Nyt kuitenkin tuntuu, että kenties isommalle tuo musta voisi olla hyvä valinta, ettei pukua tarvitsisi harvase päivä olla pesemässä. Mites teillä on järkeilty nämä isompien lasten ulkovaatteiden värivalinnat?

Ellokselta saa tosiaan -25% alennusta lastenvaatteista + ilmaisen toimituksen perjantaihin asti koodilla:  345718. Eikä koodi muuten olisi niin kiva, mutta tämä tarjous koskee tällä kertaa myös merkkituotteita!

*sis. mainoslinkkejä

9 kommenttia:

 1. Meillä oli juuri viime talvena paljon mustaa käytössä :) Muistelen vieläkin kun tajusin että pojat vähän hukkuu sinne pimeyteen. Ostin sitten jälkijunassa muutaman kirkkaan pipon ja johan rupesi näkymään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli myös nuoremmalla musta setti, oli ihan kiva turkoosin kanssa :) Vaikka enemmän värikkäämpiä käytettinkin sitten.

   Poista
 2. Meillä oli viimetalvena ja mahtuu ainakin vielä alkutalven juuri tuo Reiman musta haalari ja on tosi kivan mallinen päällä! Suosittelen, ja siihen pirteät asusteet niin helppo ja huoleton setti vaikkei lunta heti olisikaan! Vahvikekankaat polvissa ja pepussa on toiminu tosi hyvin, ja haalari on edelleen erittäin hyvässä kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on ollut laadukas:)! Nyt ei kyllä paha hintakaan tuolla ole.

   Poista
 3. Ei toiminu alekoodi kenkiin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Mä en tällä kertaa kenkiä tilannut, kun löysin toisaalta. Oletin automaattisesti, että kuuluu myös kenkiin. Pahoittelut!

   Poista
  2. Kokeilepa tätä koodia: 345724
   Tällä pitäisi saada myös ei alennusta tuotteista 20e ale ostaessasi yli 90eurolla.

   Poista
  3. Suunnittelemani kengät maksaa vajaat 80 euroa. Mut niillä ei kauhea kiire ole, pitänee hetki vielä kytätä uutta alekoodia joka koskisi kenkiäki! Kiitos sinulle kuitenkin ♥

   Poista
  4. Lupaan vinkata heti jos sellaisen koodin bongaan :)!

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :)