lauantai 17. syyskuuta 2016

POLARN O. PYRET AW16/17

Polarn O. Pyretin topat on vihdoin myynnissä niin myymälöissä kuin verkkokaupassakin. Jätin esittelemättä aiemmin myös aw16 kuorivaatteet, joten kurkataan ne tässä samalla. Seuraavaksi siis Po.p aw16!


Toppavaatteissa tulevana talvena nähdään vihreää, violettia, sinistä ja punaista. Nämä on jakanut monien mielipiteitä, mutta täytyy sanoa että tuotekuvissa nämä värit eivät todellakaan pääse oikeuksiinsa. Kannattaa poiketa myymälään katsomaan, jos mahdollista. Värit on hehkuvampia, eikä näin tunkkaisia.Tässä pienempien toppaa.


Tässä näkee ehkä topparukkasista parhaiten, miltä sävyt todellisuudessa näyttävät.


Monivärisistä nämä on ihan kivoja, muta tuo haalari on ainakin ensisilmäyksellä aika mielenkiintoisen värinen.Kuorihaalareita on tosi monessa värissä. Nämä on kivan pirteitä! Näitä voin todella suositella fleecellisenä versiona. Sillä tarkenee pikkupakkasilla ja parempaa pukua en tiedä loskaan, sekä alkutalveen kun maa on jäässä muttei vielä luminen.


Kuorivaatteissa omat suosikkini on nämä pirteät housut!


Softshelltakki on kuviollinen, lisäksi isommille löytyy suoralahkeista housua.


Windfleecet on syksyllä ihanan pirteitä aiempiin verrattuna. Tykkään!

Käykää kurkkaamassa keväällä postatut Sneak peek kuvat näistä toppavaatteista valokuvina BloppShop blogista täältä.

PS: Tällä viikolla Polarn O. Pyretillä 10e alennus syksyn kuoritakeista sekä windfleeceistä!

6 kommenttia:

 1. Kääk! En jotenkin tykkää näistä kulmikkaista vaatteista. Viime vuonna ostin windfleecen ja kuoritakin. Kuoritakissa jäivät hihat nopeasti lyhyiksi, mutta kokoa isompaa ei voinut muuten leveän mallin takia hankkia. Windfleeceä neiti ei suostunut enää tänä syksynä päälleen pukemaan. Ei tykkää siitä, miltä se tuntuu päällä :D Harmi, muutenhan nämä olisivat isommillekin lapsille tyylikkään näköisiä... ja äärettömän laadukkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi itku, mulla jäi vastaamatta näihin kommentteihin vaikka kuvittelin vastanneeni! No parempi myöhään kuin ei milloinkaan:)!

   Näissä kuoritakeissa malli vaihtelee tosi paljon. Meillä on nyt isommalla 122 ja 128 ja molemmat hyvän kokoisia - hän on n. 120cm. Pienemmällä on myös 98 ja vanhan malliston 104 käytössä :)

   Windfleece on ihan paras, mutta nyt eskarissa meilläkin on alettu protestoida sitä! Saa silti kyllä käyttää, koska on lämmin :D

   Poista
 2. Mä kävin jo liikkeessä vähän kattelemassa näitä! Luulen, että meille kotiutuu tänä vuonna tuollainen vihreä talvihaalari. Ehkä.. :) Tykkään siitä että nämä ovat todella kestäviä ja voin olla varma siitä että sama haalari menee myös pikkuveljelle muutaman vuoden päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli tarkoitus käydä, mutten jaksanutkaan poiketa kaupoille :D Kenties jonkun viikon päästä, jos niitä enää on jäljellä. En oo montaa ajatusta tulevalle talvelle vielä suonut, vaikka yleensä meillä on tässä vaiheessa jo kaikki valmiina. Shortsitkin on vielä kaapissa... :DD!!!

   Poista
 3. Aah, ihanan herkullisen värinen tuo pinkki puku..! Myös violetti on nappi väri.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :)