keskiviikko 28. syyskuuta 2016

TICKET TO HEAVEN AW16/17

Heippa pitkästä aikaa! Aika menee niin nopeasti, ettei perässä pysy :D Tässä viimein muutamia maistiaisia Ticket To Heavenin tulevan talven mallistosta. Kivannäköinen mallisto on tulossa ja eiköhän nämä kokonaisuudessaan lokakuun aikana kaupoista löydy.





Nämä haalarit on ihan huippuja! Näitä odotan myyntiin kaikkein eniten. Kivoja, lämpimiä, kestäviä ja yksivärisiä!


Pienemmille löytyy tuttuun tapaan kahden vetoketjun pukuja. Tämä lila on tosi kaunis sävy!


Nämä untsikat näyttää tosi kivalle ja on varmasti lämpimiä. Voisin laittaa harkintaan!


Kuviollisiakin tuotteita mallisto pitää sisällään. Hieman erilaisia tähtiä tällä kertaa.


Näiden muutaman kuvan perusteella sanoisin, että kauniin värinen ja hillityn tyylikäs mallisto on luvassa! Mitä pidätte? 

Tuotteita tulee myyntiin ainakin Lasten Taikamaahan ja muutamia tuotteita sieltä jo löytyykin. Taidan päivittää oman talvipiponi tuohon kivaan vaaleaan, nimittäin aiempikin piponi on Ticketin mallistoa. En voi kuin kehua - huippu laadukas ja mukavan tuntoinen!

6 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköistä! Meillä alkaa olla talvikamppeet kasassa, mutta isommalle on vielä hakusessa takki, ja tuo untuvatakki näyttää kyllä aika ihanalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyllä yllätti positiivisesti! Tuo untsikka on ihana, mietin ihan samaa :)!

   Poista
 2. Tuo violetti on tosi kaunis! VOisin harkita ensi vuodeksi alesta sitten :)

  VastaaPoista
 3. Mitä Ticketin merkille on tapahtunut? Ticketin tanskalaiset nettisivut eivät enää toimi ja uutta mallistoa ei näy missään, vaikka suurin osa on varmasti jo hankkinut talvivaatteet lapsille. Hyvin mystistä merkin yllättävä katoaminen. Kerrohan kaikki, mitä tiedät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ticket on myyty saksalaiselle? muotitalolle ja jatkaa toimintaansa kyllä. Toimitukset tökkii ja tuotteet on osin kaupoissa, mutta parin vk sisään pitäisi olla kokonaisuudessaan myynnissä. Tässä mun aika rajoittunut info :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :)