torstai 1. syyskuuta 2016

MINI RODINI AW16 TOPPAVAATTEET!

Kurkataanko viimein Mini Rodinin topat! Näin nämä kuvat jo hyvä tovi sitten, mutten uskaltanut julkaista koska droppi ilmestyi vasta tänään klo 11. Nyt kai nämä saa jo virallisesti esitellä, joten olkaapa hyvät!



Tämä kuosi on tosi kiva! Voisin miettiä tätä takkina, mutta haalarina saattaisi hyökätä vasten kasvoja.


Tätä takkia löytyy myös punaisena versiona, joka itseasiassa on henkilökohtainen suosikkini. Sopii tosi hyvin pojillekin, mutta omille en ehkä osaisi enää ajatella.


Takkeja löytyy myös mustaa (tässä on ihana vuori!) ja sinistä pingua. Tämä sininen sävy on ihanan raikas - tykkään!


Isojen haalareita en bongannut mistään muuta kuin tätä yhtä kuosia! Onkohan niitä edes tulossa muissa väreissä?! Untuvatakki on myös kiva, sitä on tämän sävyn lisäksi myös vaaleansinisenä.


Pienten haalareissa bongasin nämä kaksi vaihtoehtoa. Punainen leo ja panda. Nämä on kivoja molemmat!

Meillä täytyisi ainakin nuoremmalle hankkia haalari ja takki + housut. Tuntuu vaan kaikki syksyn mallistot Ticketiä lukuunottamatta nähneenä, että meillä kuljetaan ensi talvi ilkosillaan... :D Ihan kivoja on paljon, mutta ei mitään "pakko saada just nyt". Tuo pingviini haalari voisi kyllä olla kiva :)

Mini Rodinin toppaa on myynnissä ainakin Lasten Taikamaassa, Lastenpuoti Tenavalinnassa, MiniQ:ssa ja Punavuoren Peikossa. Ja monella muulla jälleenmyyjällä.

Löytyikö suosikkia ja tuleeko teille näistä jotain?

Kuvat: Mini Rodini

14 kommenttia:

  1. Nyt ei kyllä jotenkin säväyttänyt,tytöille ainakaan.Höh.Hitsi,mistähän näkisi Molon toppaa jo?Tai tiedätkö itse mitä värejä/kuoseja erityisesti haalareihin on tulossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna laitan Molon toppavaatteiden kuvat :)! Tytöille on ihania mun mielestä, mutta pojille ei niinkään. :/ Yleensä ollu hirvee valinnanvaikeus kun liikaa ihania, mut nyt kaikki on vähän blaah kaikilla valmistajilla :D

      Poista
  2. Sama täällä ei löydy pojalle mitään kivaa haalaria!Odotin mini rodinin mallistoa mut ei jotenki sytyttänyt:( jaa a vaikeeksi menee ku mikään ei miellytä yleensä on vaikea valita ku haluis useamman mut nyt ei löydy ees sitä yhtä...onks Ticket lopettanu kokonaan ku niitten sivuja ei ainakaan enää oo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta! Ei ole Ticket lopettanut, mutta se on myyty eri firmalle ja pressikuvat on hieman hakusessa saada :/

      Poista
    2. Ok eli on toivoa jos sieltä tulis jotain kivaa🙄

      Poista
  3. On noissa nykyään melkoiset kiskurihinnat, taitavat kallistua vuosi vuodelta..

    VastaaPoista
  4. Voi blääh, ei löydy näistäkään pojalle kivaa parkamallin takkia siistimpään menoon. Täytynee tilata sovitukseen Reiman keltainen tai sit toivotaan, että viimetalvinen harmaa menee koko talven... Kiva nähdä Molon värit ja kuosit, viimetalven vihreä mahtuisi ainakin alkutalven, mutta väri vähän jo tökkii. Mietinnässä josko möisi, kun on vielä uudenveroinen ja ostaisi uuden kivemman värin, mutta katellaas ne vihjaamasi hinnatkin ensin! Terv. Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aloin yöllä tykätä tosta pingviinistä :D! Toi musta kans ihan jees :) Mä en löydä nyt mololta kivaa takkia (kuin castorit jne), mut parkerissa on yks kohta mikä on menty muuttaan ja ärsyttää!

      Mutta nyt täytyy vähän perua sanoja, ulkomailla noi hinnat oli ihan sairaat ja nostettu tosi törkeesti, mutta näköjään ei ainakaan Suomeen vielä ole tullut tuo hinnan korotus joten voi huokaista :)

      Poista
  5. Meillä onneksi kuopus kulkee vielä samoissa vaatteissa mitä vuosi sittenkin. Tai siis topassa se on nyt onni, sillä mitään pakko-saada fiilistä ei ole yhdenkään jutun kohdalla tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi pingviini vois olla ihan kiva ja sit Mololla muutama yksivärinen, ellei Ticketillä oo jotain tosi kivaa. Po.pit oli ihan ookoo, kuten myös Racoonit. Saa nähdä tuleeko meille mitään :D Ehkä isommalle Mololta taas haalari, kun entinen on TAAS pieni :(

      Poista
  6. Tuo ekan kuvan takki on kiva! Sen ehkä vois kuopukselle hankkia, jos nyt sattuu ettei viime vuotiset ja isoveljen vanhat kamppeet mahdu. 😸

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :)