perjantai 21. huhtikuuta 2017

TYYLIKÄSTÄ KESÄVAATETTA ISOMMALLE POJALLE

Kolme vuotta takaperin kesävaatteet oli jo lapsille hankittuna ja kesää odotettiin ihan yhtä innokkaasti kuin nytkin. Vanhoja postauksiani selatessani huomasin, että toukokuun puolivälin jälkeen 2014 oli ollut jo hellepäivä näilläkin leveysasteilla! Jotenkin uskomattomalle tuntuu, että se olisi tänä vuonna mahdollista, mutta pidetään lippu korkealla..!

Espritiltä kyseltiin, miltä meidän kesävaate tilanne näyttää. Kuten saatatte arvata, en tänä vuonna ole kamalasti kesävaatteita näiden lumikinoksien keskellä ehtinyt kaivata. Nuorimmalle ne pari lyhythihaista paitaa olen hankkinut, joista postailin maaliskuussa, mutta shortsit on sovittamatta. Shortseja en ole innokkaimpien mukana ensimmäisenä hankkimassa, sillä viime kesänä niille oli käyttöä vain muutamana päivänä. Suomen kesä... vain karvalakin voi jättää naulakkoon ja ehkä ilman huopatossujakin tarkenee :D


Molemmat lapset ovat tällä hetkellä aika tarkkoja siitä mitä pukevat. Isomman mieleen on tällä hetkellä tekstiprintit, valkoinen, tummansininen ja musta. Onneksi muutkin värit kelpaavat, eikä eläinhahmotkaan ole täysin out. Tässä kuvassa yksi viime kesän suosikkiasuista, lippis uutena tähän kesään. Tälläistä samanlaista tyyliä täytyisi hankkia toinenkin setti ja päädyin katselemaan Espritiltä, jos jotain sopivaa ja simppeliä löytyisi. Espritin laadusta olenkin useaan otteeseen blogissa hehkuttanut. Edelleen olen samaa mieltä, että vaatteet ovat edullisia ja huippulaatuisia! Isoveljen usean vuoden ajan ahkerasti käyttämät t-paidat ovat säilyneet loistavassa kunnossa pienemmälle. Viisi vuotta käytössä ja käytönjälkiä ei nimeksikään... ja muistaakseni olen kaikki alle kympillä vuosikausia sitten hankkinut!
Tällä kertaa en bongannut Espritiltä mitään kivoja hahmovaatteita (Snoopy t-paita on ollut niin suosikki!), mutta tätä hakemaani tyyliä tänä keväänä löytyi ihan mukavasti! Keskimmäisessä kuvassa olevan t-paidan 68 printti hohtaa pimeässä - voisi olla aikamoinen hitti! Paidalla hintaa 12,99e. Kollaasin muut t-paidat löytyvät myös Espritin verkkokaupasta ja niillä hintaa alle kymppi! Shortseista saa pulittaa hieman enemmän, mutta samalla voi alesta tilata pitkiä housuja -50% alella. Luulen, että näistä meille hankitaan molemmat shortsit ja vasemman puoleinen t-paita hohtavan lisäksi.

Tytöille Espritin valikoimassa oli vaikka mitä mielettömän ihania uutuuksia, ei tuottaisi ongelmaa tilata koko valikoimaa tyhjäksi - joten tyttöjen vanhemmat, käykää ehdottomasti kurkkaamassa!

Joko te olette hankkineet kaikki kesävaatteet? Millaista tyyliä teillä suositaan tänä kesänä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista :)