perjantai 21. huhtikuuta 2017

PASKA TALVI - TULE JO KEVÄT

Kun ensilumi sataa, sen hienous kestää pari päivää. Sen jälkeen olisin valmis luopumaan talvesta. Kylmää, märkää, lumista, jäistä... kaiken kruunaa jäätävän kylmä tuuli! Ei yhtään mun juttu, ei vaikka saisi pukeutua kuinka lämpimästi ihaniin toppavaatteisiin. Tammikuun lopulla toivoin, että helmikuu olisi viimeinen talvikuukausi ja saataisiin siirtyä välikausivaatteisiin maaliskuulla. Blaah, turha toivo. Tuntuu, että tämä paska talvi on kestänyt tällä kertaa ikuisuuksiin. Lunta on vieläkin ihan liikaa, vaikka tiet ovat sulana. Tuo aiemmin valkoinen lumi ärsyttää suunnattoman paljon, kun katsot kalenteria ja toteat että pian on TOUKOKUU.
Mietin, käykö tänä vuonna samanlailla kuin muutamia vuosia sitten. Kevät tuli rytinällä ja ns. välikausi kesti vain pari viikkoa ennen kesää. Ei haittaa toki sekään, mielellään ottaisin tänne +25 lämmintä ja jättäisin kaikki kuoripuvut naulakkoon. Jätin suosiolla uusien ulkovaatteiden hankinnan syksylle, sillä tarpeeksi mieleisiä ei löytynyt. Gugguun takit myytiin loppuun liian nopeasti, Mini Rodinilla ei värit miellyttänyt. Ehkä sen windjacketin jossain vaiheessa meille ennen kesää vielä nappaan. Mutta nämä topat... hei haloo, pian toukokuussa - toppavaatteissa..! Tehdäänkö vappuna lumiukkoja?

Odotan kovasti, että saan puhdistaa terassin ja vetää grillin esille. Vetää keuhkot täyteen raikasta ulkoilmaa vähintään 12 tuntia päivässä. Nauttia ihanasta auringonpaisteesta. Kesän tuoksusta ja äänistä, sekä ottaa paljon kesäkuvia! On tuhat kertaa mukavempaa laittaa blogiin pirteitä ja valoisia kuvia, kuin synkkiä huonolla valotuksella talven hämärässä kuvattuja sisäkuvia.


Joko teillä on täysin keväinen sää ja kesälomasuunnitelmat lukkoon lyötynä? Kuinkas moni suuntaa lapsimessuille, jotka alkavat tänään? 

4 kommenttia:

 1. Samalta tuntuu. Aivan hirvee kevät riittäisi jo tämä surkeus. Tuntuu, että asiat vaan kummoinen paikallaan, kun ei lumi sula.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritähän piristyä! Ei tässä muuta surkeaa kyllä minun mielestä ole kuin tuo ikuinen lumihanki ja paleleminen :D

   Poista
 2. Me ulkoiltiin juuri yksi aamu 6 asteen pakkasessa. Kylmää on siis, vaikkei lunta enää täällä olekaan. Innolla odotan tuleeko se vapuksi ennustettu jopa +20 astetta toteutumaan. Kuulostaa vaan liian hyvältä ollakseen totta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli välillä tuplaten tohon aamulla aikaisin :) Onneks nyt jo hyvin plussalla!
   No sais kyllä olla sen verran lämmintä, jopa enemmänkin. On kyllä hieman vaikea uskoa, mutta kelpais :)!

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :)