tiistai 28. helmikuuta 2017

KEVÄÄN EKAT OSTOKSET - PAPU SUMMERNIGHT DREAM

Tämän kevään mallistoista olen vihdoin ja viimein löytänyt paljon mieleisiä vaatteita pojille! Vanhoja vaatteita saa taas naputella myyntiin ja hankkia sopivampaa tilalle. Nuoremman herran kaapista lähti melkein kaikki vaatteet kerralla pois, joten ensimmäiset ostokset kohdistuivatkin hänelle.


Ostin MiniQ:sta tämän ihanan Papun Earth paidan nuoremmalle ipanalle, kun Summernight dream -mallisto julkaistiin viime torstaina (ja paketti oli perillä jo perjantaina)! Tykästyin Papun vaatteisiin ensi kertaa vuosi sitten, mutten tullut silloin hankkineeksi vielä mitään. Tämä onkin meille ihan eka vaate tältä tuotemerkiltä. Ainakin ensisilmäyksellä vaikuttaa laadukkaalle! Mitoitus oli hieman arvoitus, mutta sain mittoja sähköpostitse ja valitsin pituutta vastaavan koon. Paita on 98/104 ja malli on lähempänä jälkimmäistä kokonumeroa. Seuraava tuplakoko olisi ollut ihan liian suuri.


Paidan materiaali tuntuu tosi miellyttävälle (95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania) ja väritys on kaunis! Kuvassa osuu silmiin housujen lyhyet lahkeet :D ajattelin tämän paidan kaveriksi ostaa pillifarkut ja mietin myös Papun slim baggyja.


Paita oli onneksi mieleinen myös itse käyttäjälle, vaikka kuvaaminen onkin välillä aika haasteellista kun malli katoaa näköpiiristä ;) Lisää kuvia uusista ostoksista luvassa myöhemmin tällä viikolla.

Mitä tykkäätte tästä mallistosta?

Yhteistyössä MiniQ

2 kommenttia:

 1. Mussa tämä mallisto ei herättänyt kauheasti tunteita. Todennäköisesti johtuu siitä, että tyttö on juurikin kasvamassa/kasvanut pois merkin kokoskaalasta ja maku on muuttunut jo jonkin verran esiteinimäiseksi. Edellisestä mallistosta meille kotiutui kyllä vielä muutama vaate. Papu on ihana vaatemerkki, mutta ei varmaan auta muu kuin mennä elämässä eteenpäin.

  Teidän pienen päällä vaatteet näyttävät kivoilta. Ihania, vähän erilaisia väriyhdistelmiä ja kivoja muotoja. Laadukkaista kankaista ja mukavan rennoista malleista on hyvät lastenvaatteet tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä nättejä pienillä :) Tuntuu ettei isommille löydy nykyään oikein mitään kivaa!

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :)