keskiviikko 22. helmikuuta 2017

KEVÄÄN PICOT SOVITUSKUVISSA

Mini Rodinin tämän kevään picot ovat tosi kauniin värisiä. Tuotekuvissa värit usein hämäävät, joten MiniQ lähetti meille sovitukseen pari takkia ja kyllähän nämä luonnonvalossa näyttävät täysin erilaisille - kauniimmille!


Tämä punainen pico näyttää tuotekuvissa oikein kirkkaalle tummalle punaiselle. Luonnonvalossa tämä näyttää kirkkaammalle. Oikein kaunis unisex-väritys, ei yhtään oranssiin taittava vaan rehellisesti punainen. 


Tässä takki reilun metrin pitkällä hoikalla lapsella. Takin alla sovituskuvissa huppari ja windfleece. Tämä takki on kokoa 104/110 ja ilman windfleeceä pojalle selkeästi liian reilu. Edellinen koko taas on aika kittana ja hihat jää liikkuessa lyhyeksi. Valitsisin tämän koon rotevammalle lapselle reilun metrin pituudessa ja hoikalle vasta noin 104-106cm alkaen. Koko vastaa siis erittäin hyvin ilmoitettua pituutta. Tytöllä tämän koon takki menisi varmasti aiemminkin, jos tykkää pidemmästä helmasta.
Takin asusteiksi sopii melkein mitkä värit tahansa. Tässä pipona viime kevään Gugguun Lemon tupsupipo. Tähän sopisi upeasti myös tummansiniset tai mustat asusteet.


Pohdin pitkään ostaisinko tämän takin meille, mutta tulin vielä siihen lopputulokseen etten ala liian suurta takkia syksyyn asti jemmaamaan. Meillä kuitenkin pico on ollut käytössä ihan välikausitakkina ilman välikerroksia ja kesällä viileämmillä ilmoilla. Ei ole liian hiostava ja pitää loitolla pienen sateenkin.


Yritin saada jotain fiksua vertailukuvaa väristä ja päädyin kuvaamaan takin valkoisella alustalla peruspunaisen Lego palikan kanssa. Punainen on aika haasteellinen kuvattava minulle, joten legon väri näkyy vääristyvän, mutta aika lähellä takin sävyä. Todellisuudessa takki aavistuksen syvemmän punainen ja muutaman asteen eri sävyinen. Kuvassa valo tulee ylhäältä takin takaa.


Tämä vaaleansininen pico näyttää tuotekuvissa todellakin vaaleansiniseltä, mitä se ei täysin mielestäni ole. Aika haasteellinen väri oli kuvattavaksi ja näyttää jokaisessa valossa hieman erilaiselta. Sanoisin väriä hieman violettiin taittavaksi.

Tämänkin takin asustaisin aika tylsän klassisesti tummansinisellä. Sovitettiin tätä myös Lemon värin kanssa, mutta sopisi paremmin sillä yhdistelmällä tytön päälle. Näissä kuvissa pipona viime kevään Gugguun petroolin värinen tupsupipo. Pipon sävy näyttää sumuiselta, mutta takin sävy on näissä kuvissa todella lähellä todellisuutta.

Tämä takki on myös kokoa 104/110 ja alla samat välikerrokset. Ilman fleeceä hihat tulevat tosiaan yli sormenpäiden ja helma roikkuu pari kolme senttiä makuuni liian alhaalla.Muutamia kuvia olen tästä picon sävystä netissä nähnyt ja täytyy sanoa, ettei niistä mikään vastannut sitä todellisuutta mikä paketista paljastui. Väri ei siis ole hehkuvan kirkas eikä selkeän vaalea. Savuinen sininen voisi kuvata tätä sävyä aika hyvin. Tytölle sopii todella upeasti esim. vaaleanpunaisten, vaaleankeltaisten tai lilojen asusteiden kanssa. Myös luonnonvalkoinen sopisi tähän aika kivasti!


Tässä aika hyvä havaintokuva helman pituudesta. Alemmas ei voisi mennä tai tulee mekkomainen mielikuva.


Light blue väristä sain paremman havaintokuvan legojen ja viime kevään unicorn paidan kanssa. Unicorn paita on selkeästi vaaleansininen. Legoista etsiskelin sen vaaleimman sinisen palikan mitä löysin ja tuollaisen keskisinisen, tästä puuttuu se perus tummansininen legopalikka. Takin sävy näkyy tässä tosi hyvin.

Näitä kuvia katselen vielä varmaan useampaan kertaan ja kenties myöhemmin kasvupyrähdyksen tullen päädynkin vielä jommankumman näistä meille tilaamaan. Poika ihastui molempiin, mutta itse en osannut päättää kumpi olisi ollut meille se parempi väri. Todennäköisesti vaaleansiniseen kuitenkin olisin kallistunut. Jos tänä keväänä olisi tullut musta pico, se olisi lähtenyt tilaukseen useammassa koossa :)!

Nämä picot ja muutkin Mini Rodinin uutuudet löytyy MiniQ:sta täältä. Mini Rodinin toinen droppi ilmestyykin jo reilun viikon päästä, joten sitä ennen ennättää poimia ostoskoriin ekasta dropista mieleisimmät tuotteet!

Joko teiltä löytyy uudet picot? Oliko näistä kuvista apua ostopäätöksessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista :)