tiistai 14. helmikuuta 2017

SNEAK PEEK - REIMA SS17

Joko olette kurkanneet miltä Reiman kevät 2017 mallisto näyttää? Olen pitkään odotellut julkaisukelpoisia kuvia ja pohtinut malliston suppeutta tänä keväänä. Sain kuitenkin tiedon, että Reiman mallisto ei suinkaan ole suppea vaan malleja tulee tuttuun tapaan runsaasti. Tuotteet päivittyvät vähitellen myyntiin Reiman omaan verkkokauppaan, jossa onkin parhaillaan menossa Final Sale (kaikki aletuotteet vähintään -50%). Niinpä päätinkin tehdä tänä keväänä poikkeuksen ja jakaa teille tuotekuvien sijaan nämä pirteät action kuvat!
Tämä pienen pojan takki on mielestäni tyylikäs!


Tässä sama takki tytöllä punaisena versiona.


Tuulahdus vuosikymmenten takaa, hillittyä vaaleansinistä ja harmaata.Fleecet raidallisissa sävyissä.


Tässä windfleece, jossa ensinäkemältä ihan järkyttävä väritys! Suoraan 90-luvulta ekaluokan naulakosta. Pienen tarkastelun jälkeen tämä kuitenkin alkoi näyttää mielestäni tosi kivalle :)!
Hyvin perinteinen ja ajaton tummansininen. Kalakuosi paidassa on tosi kiva! Tätä kuosia löytynee myös taaperoiden hatuista!


Hillitty vaalea parkamallinen takki, jota saa piristettyä kivasti esim. pinkeillä asusteilla!
Tämä pilkullinen sadetakki on aika ihana!


Kiddo välikausihaalareita tulee useammassa värissä.

Myös todella hyvin vedenpitäviä Reimatec haalareita löytyy niin kuviollisena kuin hillittynä yksivärisenä.

Mitäs pidätte tästä mallista, jossa on vinovetskari?

Mallisto pitää sisällään myös retrommat ulkoiluvaatteet kivan pirteissä väreissä.

Kenkien osalta mallistosta löytyy tuttu Wetter-malli sekä pienemmille vastaavia tarrallisia kenkiä. Näissä kengissä on tänä keväänä tosi kivat värit!

Kesää kohti voi taas vaihtaa kevyempiin varrettomiin tennareihin..!

Reimaa myy lukuisat jälleenmyyjät ympäri Suomen. Kurkkaa lähin jälleenmyyjä ja verkkokaupat täältä.

7 kommenttia:

 1. Usein näitä tulee silmäiltyä siinä mielessä, mitä mahdollisesti ostaisi sitten alennuksista :D Vaikka toki tarjonta ei sitten enää ole niin laajaa... Vähän pettymys kyllä tuo värimaailma ja kuosivalikoima. Varsinkin, kun esikoispojalle mieluusti ostaisin sellaista mitä voisi tytöille kierrättää, niin kauheasti ei jää vaihtoehtoja jäljelle. Tuota vaaleaa parkatakkia just mietin, että se voisi mennä hyvin ja antaisi paljon tilaa erilaisille asusteille... Keltainen värinä on kanssa aivan ihana, mutta se löytyy jo yhdestä takista, niin ei ihan samanlaista heti lähiaikoina haluaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kurkata sitten, kun kaikki tuotteet on päivittyneet myyntiin jos sieltä vielä jotain löytyy :) Sain siis käsityksen, että näitä on tulossa paljon lisääkin :)

   Vaaleansininen sopii mun mielestä myös tytölle, jos väri muutoin miellyttää ja keltainen kyllästyttää :)!

   Poista
  2. Niin sopii, suht arka väri vaan mutta niinpä kaikki vaaleat on :)

   Poista
 2. Mä niin tykkään punaisen ja vaaleansinisen yhdistelmistä! Se taitaa kyllä olla tämän kevään väri! Ihanaa miettiä kevätjuttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D! Minusta tuntuu, että mä en tykkää enää muuta kuin mustasta :D :D Hirveen vaikee löytää mieleisiä vaatteita ipanoille, aina on joku pikku fiba mikä tökkää :D

   Poista
 3. Reima oli joitakin kausia sitten tosi kivaa, silloin kun mallit uudistui muutenkin. Varsinkin pienille olisi löytynyt vaikka mitä ihanaa. Nyt pienillekin on todella tylsää ja suppeaa värivalikoimaa, sinistä ja punaista. Pöh. Missä raikkaat sävyt ja kuviot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mielestä myös oli kivoja mallistoja aiemmin. Nyt on muutama kiva juttu, mutta osa aika perus...

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :)