tiistai 7. maaliskuuta 2017

IHANA ASU - FARKKUA JA KISSAELÄIMIÄ

Ihanan aurinkoinen sää! Sisälläkin hieman valoisampaa, joten mukavampi kuvaillakin kun ei salamaa tarvitse käyttää. Oli tarkoitus päivittää viime viikolla jo blogiin lisää näitä kevään ostoksia, mutta aika meni kaappeja ja hyllyjä läpi käydessä ja kuvaaminen siirtyi tälle viikolle. Olen silmäillyt kevään välikausivaatteita ja samalla myös etsinyt kivoja sisävaatteita pojille.


Nuoremmalle tilasin MiniQ:sta tämän ihanan Molo Kids Joshlyn Wild Cats topin. Meillä on ollut tältä merkiltä pitkähihaisia paitoja ja laatu on ollut niin hyvää, että uudenveroisena ovat ahkerasta käytöstä huolimatta säilyneet. Kun näin tämän villieläimet printin ekan kerran, päätin että jommalle kummalle ipanalle tämän topin ostan! I-h-a-n-a! Nuorempi tarvitsi täydennystä myös housujen osalta, joten tilasin Polarn O. Pyretin alesta parit slimmit farkut - nämä on ihan huippuja!


Topissa kokona 98/104 ja vastaa hyvin kokoaan. Ei ole liian reilu, mutta pituutta riittää joten mahtuu varmaan pari kesää. Po.pin farkut on yleensä ollut aika reiluja ja niin myös nämä - koko 98cm on tosi hyvä yli metriselle.


Tämä asukokonaisuus on varmasti yksi kevään ja kesän lemppareista!

Mitä tykkäätte?

*MiniQ yhteistyö ale

2 kommenttia:

 1. Meidän kuopus varmaan ois ihan intona tuosta topista, sillä tykkää kovasti villikissoista :D Mekin aletaan jo lähestymään metrin mittaa eli kesäksi päästään vihdoin uudistamaan vaatekaappia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä tosi kiva kuosi :)! Nyt tulikin MiniQ:n uutiskirje missä oli pieni alekoodi näihin tuotteisiin ;)

   Meillä huutaa vaatekaappi kohta tyhjyyttään, kun yhtäkkiä jäi kaikki pieneksi :D Onneksi muutamia kivoja vaatteita olen nyt löytänyt pienten tilalle :)!

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :)