perjantai 31. maaliskuuta 2017

ALEVINKKEJÄ LOPPUVIIKKOON!
 • Sportamorella on midseason sale vielä tämän vuorokauden ajan. Kaikki normaalihintaiset tuotteet -30%! Esim. Superfit ja Viking goretex kenkiä saa nyt ihan hyvillä prosenteilla ja kokojakin oli päivittynyt lisää valikoimiin. Kannattaa ehdottomasti kurkata, jos kevään kenkähankinnat on vielä tekemättä! Koskee yli 79e ostoksia ja koodi on 30ALE
 • Villervallan omassa verkkokaupassa Ruotsin puolella paljon tuotteita -20% alella. Voimassa 1.4. asti. Jos mielit tilata enemmän, niin silloin kannattaa hyödyntää sillä postikulut n. 10e.
 • Lasten Taikamaassa on midseason sale. Valikoituja tuotteita tästä tuoteryhmästä -25% koodilla SALE25 ja ilmainen toimitus Suomessa. Alessa mm. Mini Rodinia!
 • pikkuOtus verkkokaupassa myös midseason sale! Alennukset -30% asti mm. Mini Rodini, Bobo Choses, Papu jne.
 • Punavuoren Peikko täyttää 10vuotta! Kaikki vaatteet -10% koodilla JEE10VEE. Tarjous voimassa sunnuntaihin asti. Etusivulla vaihtuva yllärirekki, jossa tuotteita isommilla prosenteilla. Liikkeessä oma yllärirekki!
 • MiniQ Outletissa paljon hajakokoja jopa -60% alennuksella useilta merkeiltä. Kurkkaa myös toppavaatteet, Molon toppaa -50% alella!
 • Lastenpuoti Tenavalinnassa paljon tuotteita alennuksessa, tuotteet löydät täältä. Papua, Rodinia, Moloa, Ticketiä ym. Tosi hyviä prosentteja niin sisä- kuin ulkovaatteissakin! Molo Kids tämän talven haalarit eteenkin ihan huippulaatuisia oman kokemuksen perusteella!
 • HiP-KiD Outletissa paljon vähän erilaisia merkkejä alennuksessa. Hauskan näköisiä vaatteita mm. Kukukid ja Indikidual merkeiltä. Alennukset on todella suuret!
 • Ratkiriemun verkkokauppa kannattaa selata huolella läpi, sillä useilla merkeillä hurjan paljon tarjoustuotteita. Klikkaa vaikka brändiä tai tuotekategoriaa ja selaa läpi. Toimituskulut 0e matkahuollolla! Postilla 1e! Kurkkaa esim. Hatleyn kivat kesävaatteet ja Metsolan merinovillat sekä sisävaatteet!
 • Polarn O. Pyret verkkokaupassa midseason sale ja outletissa paljon aiempien kausien tuotteita. Kannattaa kurkata! Kannattaa rekisteröityä verkkokaupassakin kanta-asiakkaaksi, mikäli et ole vielä sitä tehnyt. Verkkokauppaan tulee kivoja tarjouksia koodilla välillä sähköpostitse :)!
 • Viimeisenä vinkki ihaniin pipoihin. Tämä ei ole alevinkki, mutta tuotteet on sen verran edullisia normaalein hinnoinkin, että ajattelin vinkata ihanista Kutituspuodin kevätpipoista. Saatavilla myös tuubihuiveja. Ihania yksivärisiä ja nättejä kuviollisia, ihan huippulaatuisia ja taidokkaasti ommeltuja! Esim. yksivärinen trikoopipo 10,9e + toimituskulut!
Olis mukava kuulla, mikäli teitte löytöjä alevinkkien perusteella :)! Saa toki kurkata myös huuto.net kohteeni, jonne tulossa muutamia tuotteita lisää viikonlopun aikana. Mikäli hinnat ei miellytä, niin tarjouksistakaan en pahastu - myyn jos myyn, mutta tarkoitus päästä tuotteista eroon ;) Tuotteet postiin, kun maksu näkyy tililläni - ei tarvitse viikko kaupalla odotella! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista :)