keskiviikko 13. syyskuuta 2017

POLARN O. PYRET TALVI 2017/2018

Po.pin toppavaatteista toivottiin kuvia jo elokuulla. Nyt nämä topat alkaa olla pikkuhiljaa myynnissä ja kuvatkin uskaltaa jo julkaista. Tänä vuonna Polarn O. Pyret on mainostanut uutta aikakautta. Hieman erilaista tyyliä on näkynyt jo sisävaatteissa ja muutamia ulkovaatteitakin on ehkä hieman retrovivahteiseen tyyliin bongailtu. Talvihaalarit on tänä vuonna saaneet myös uuden mallin ja erityylisen värityksen kuin aikaisemmin.

 Tämä kuviollinen talvihaalari on mun mielestä aika kiva!


Musta toppahaalari näyttää todella lämpimältä ja hupun karvareunus tuo kivasti ilmettä! Näissä kahdessa ensimmäisessä puvussa vesipilari on 5000mm. Hinta on myös aavistuksen edullisempi kuin värikkäissä toppahaalareissa, joiden vesipilari on 10000mm.


Perinteisiä toppahaalareita löytyy ainakin nämä kaksi väriä. Tänä talvena näistä löytyy vinot vetoketjut. Ihan kivat väritykset, mutta odotin itse enemmän värejä kuin kaksi.


Laatu näissä on huippu hyvä ja kestää kyllä rymyämisen leikeissä takuulla. Aiemmin Po.pin haalareissa on ollut aika reilusti tilaa niska-haara mitassa, malli uudistuksen myötä en toki mitoituksesta osaa sanoa.

Perheen pienimmille on tulossa myös näiden lisäksi yksivärinen tummansininen sekä yksivärinen lila haalari (sama sävy kuin tässä). Niissä haalareissa on edessä iso läppätasku.

Talvitakkeja bongasin perinteisenä mallina neljässä värissä. Tämä vaaleansininen sekä tummansininen. Toppahousuja löytyy mustana ja tummansinisenä ja pienten mallia ainakin mustana.
Meillä on toppavaatteissa kokemusta lähinnä toppatakeista ja toppahousuista, mutta sitä suuremmalla syyllä en voi muuta kuin suositella lämpimästi!


Tyttöjen takit on nättejä väritykseltään. 

Uutta tyyliä edustaa myös tämä takki sekä housut. Takki vois olla tosi kiva nähdä livenä! Ensivaikutelmalta tämä oli järkytys ja vei ajatukset suoraan 70-luvulle ja siitä takaisin 2000-luvun alkupuolelle jolloin tämän tyylisiä takkeja näkyi ainakin nuorilla yllättävän paljon katukuvassa.

Perheen pienimmille bongasin nämä takit. Saa nähdä tuleeko muita vaihtoehtoja, mutta yleensähän on ollut tarjolla myös joku toinen malli. Tämä vaikuttaa kuitenkin mallina ihan kivalle ja värityskään ei kummassakaan takissa ole liian synkkä.

Syksyn kuorivaatteita ja windfleecejä en enää esittele, kun julkaisusta on jo sen verran kauemmin aikaa, mutta kivoja värejä löytyy niistäkin.

Mitäs te pidätte näistä?

PS: Tänään Polarn O. Pyret verkkokaupassa koko valikoima -10%! Kannattaa bongata myös uutuuksia!

Kuvat: Polarn O. Pyret

6 kommenttia:

 1. Kahta ylimpänä olevaa haalaria en ole verkkokaupasta löytänytkään, onko niissä mitkä kokovaihtoehdot? Petyin niin noihin kahteen väriin (sin ja lila) kun kaupassa näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siis vielä myymälöissä eikä verkkokaupassa?

   Poista
  2. En osaa sanoa onko myymälöissä jo, mutta luulisin että verkkokaupassa jo ensi viikon puolella olisi :)

   Poista
 2. Me olemme kyllä suosineet PoP:in talvivaatteita juuri niiden kestävyyden takia! Ovat aina kestäneet isoveljeltä pikkuveljelle. Tykkään tosi paljon tuosta ensimmäisestä talvihaalarista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juurikin kyllä huippulaatuisia! Meillä on myös vk-housut jäänyt aina uudenveroisena seuraavalle. Toppahousut ollut jo monta kautta ja vieläkin ihan huippukunnossa vaikka pörröä onkin:)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :)