torstai 7. syyskuuta 2017

MOLO KIDS TALVI 17/18

Molo Kids aw17/18 mallisto tuli myyntiin noin viikko sitten. Odotin mallistoa kovasti, kuten joka vuosi. Takkeja mallistossa on todella monia kivannäköisiä, mutta perinteisen polaris ja pyxis haalarin osalta odotukset eivät täyttyneet. Odotin mallistoon enemmän yksivärisiä haalareita, mutta niitä olikin vain muutama. Tummat ovat käytännöllisyyden takia omia suosikkejani, mutta kuviollisissakin oli muutama kiva. Mutta kurkataan, miltä mallisto näyttää!






Nämä tilannekuvat on aina tosi upeita ja näitä saisi olla lisääkin.


Nämä kaksi ensimmäistä Polarista miellän enemmän tyttöjen puvuiksi. (Sunrise ja Purple mist) Todella nätin värisiä ja varmasti luonnonvalossa vielä upeampia. Kolmas puku (Alunium) on mielestäni täysin unisex ja värityksen puolesta ainakin lumisena talvena aika kiva!


Tummanvihreä on nimeltään Pine Grove. Tummanvihreää on nähty mallistossa aiemminkin, ja vuosia sitten taisi se Pine löytyä hieman kirkkaampana sävynä. Tästä puvusta saa kyllä tosi kivannäköisen erilaisilla asusteilla. Musta haalari meillä oli viime talvena, ja oli kerrassaan loistava valinta! Tämän talven musta on hieman erisävyinen tai ainakin malli nimi on Pirate Black (aw16 Almost Black). Tämä Blue Mountain on sellainen, että täytyisi päästä näkemään livenä. Vaikuttaa hieman samanlaiselle kuin aiempana talvena nähty harmaa puku.

Perinteisen väristä Rainbow pukua en enää mallistosta bongannut. Poikien raitapuku tuo mieleen jonkun menneiden talvien Reiman puvun - ihan nätti. Keskimmäinen puku tässä kuassa on aika hauskan näköinen!

Tällä rivillä on ehkä malliston näteimmät puvut mielestäni. Ei tule poikalapsille hankittua, mutta tykkään silti!


Mitäs pidätte näistä haalareista? Nämä ei ole Polaris haalareita, mutta viimeinen on malliltaan hyvin samantyylinen. Löytyi mallistosta jo ainakin viime talvena mallinimellä Polar.


Tässä kuvassa viimeinen puku on kuvitukselta aika jännä, mulla tulee itsellä mieleen joku 80-luvun haalari. Ei silti paha!


Husky kuosi esiintyy aika monessa tuotteessa ja näyttää kivan raikkaalle. Tämä sopii mielestäni ihan yhtä hyvin tytölle kuin pojalle - erilaiset asusteet niin saa vähän tyttömäisemmän ilmeen jos haluaa.


Pyxis haalareiden värit ovat samoja kuin Polaristenkin. Mallikin on tuttu. Nämä on tosi käteviä pienemmille ulkoilijoille. Mittasuhteet on hieman erit kuin isompien haalareissa ja puku voi siksi tuntua hieman reilummalle kuin vastaavan koon Polaris.






Hopla takkeja on monissa väreissä. Meillä ei ole näistä kokemusta, mutta välikausitakkeja on tätä mallia ollut ja vinovetskari on ainakin niissä ollut ihan kätevä eteenkin pienemmillä.






Castor takit näyttää näissä kuvissa jotenkin aiempaa erilaisemmilta, mutta löysin kuvia toisaalta ja huomasin mallin olevan samanlainen kuin viime vuonnakin. Takki on siis kapea, mutta ei mikään mekkomaisen pitkä kuten kuvasta voisi ymmärtää.





Tässä vielä muutamia esimerkkejä muista takeista. Meillä pienempi tykästyi erityisesti tähän mustaan talvitakkiin, jossa on selässä tämä suden/koiran kuva :)! Mallisto ei todellakaan ole kokonaisuudessaan tässä kuin haalareiden osalta, mutta pääpiirteittäin varmasti hyvän käsityksen tästä saa. Mitäs pidätte?

Molo Kids aw17/18 toppavaatteita on myynnissä lukuisilla eri jälleenmyyjillä. Kurkkaa valikoimaa esim. MiniQ, Ratkiriemu, Jeriika, Lastenpuoti TenavalinnaAati O. ja Punavuoren Peikko putiikeista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista :)