perjantai 15. syyskuuta 2017

GUGGUU ULKOVAATTEET AW17 (Julkaisu klo 9:00)

Tänään julkaistaan Gugguun ulkovaate droppi. Upeat yksiväriset talvitakit ja -haalarit on helppo yhdistää erilaisiin asusteisiin ja nämä ovat tyyliltään mukavan ajattomia. Tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa (esim. takin vesipilari 20000mm) ja ulkonäöstäkään ei ole tingitty millin vertaa. 

Nämä ulkona otetut kuvat ovat tietysti kaikkein upeimpia! Valkoinen talvitakki näyttää tosi kivalle, värin käytännöllisyydestä en toki osaa sanoa, jos tuleekin lumeton talvi. Ainakin ihanan raikas!

Musta on aina tyylikäs! Meillä on ollut musta parkatakki käytössä nyt useammalla kaudella ja kyllä se vain edelleen hyvälle näyttää. Mietin investoisinko tämän nyt pieneksi jääneen takin tilalle vai olisiko aika jo etsiä jotain värikkäämpää...

Perheen pienimmille tulee haalareita 62-86cm koossa. Värit ovat samat kuin takeissakin. Kaikki muut Gugguun aw17 värit näistä toppavaatteista löytyykin paitsi kovasti kaipaamani dark blue.


 Purple väri on aika herkku näissä ulkovaatteissa!

Ja tämä hupun turkis on aivan upea! Turkis on keinoturkista ja irrotettavissa hupusta tarpeen vaatiessa.


Tästä harmaasta en itse innostunut ollenkaan sisävaatteissa, mutta takkina tämä sävy voisi olla oikeastaan aika kiva.

Mauve takki ja asusteet. Asusteethan tulivat myyntiin jo hyvän aikaa sitten ja niitä saattaa hyvällä tuurilla vielä jostain löytää. Aika suosittuja olivat tänäkin syksynä.


 Tämä Smokey Blue oli suosikkini asusteissa sekä sisävaatteissa. Tosi nätti sävy!

Haalareille Gugguu on ilmoittanut hinnaksi 190,50e. Ehkä himpun kova hinta omaan makuuni ihan vauvan haalarista, mutta toisaalta näiden kierrätys on helppoa ja takuulla maksetaan käytettynäkin hyviä hintoja.

Takkien hinnaksi on ilmoitettu 195,50e. Onhan se oikeasti aika kallis, mutta kun vertaan esim. Mini Rodiniin ja moneen muuhun laadukkaaseen ulkovaatteeseen hyvillä teknisillä ominaisuuksilla, niin ikävä kyllä niistä saa nykypäivänä pulittaa kaikista lähes saman verran. Näitä harvemmin taitaa alennusmyynteihinkään jäädä, joten kannattaa napata nopeasti omansa jos takin (tai haalarin) ehdottomasti haluaa!


Ulkohousuja ei mallistoon kuulu, mutta näihinhän sopii melkein minkälaiset toppahousut tahansa. Itse yhdistäisin ehkä jotkut sirot, esim. Molo Kids toppahousut voisivat sopia kivasti!


Tässä loppuun vielä kokotaulukko näille vaatteille. Mallisto julkaistaan klo 9:00 ja Gugguun verkkokaupassa on jo jonotus käytössä. Ulkovaatteita tulee myyntiin myös joillekin jälleenmyyjillä, mutta niitä putiikkeja en osaa erikseen nimetä.

Mitäs pidätte? Mitä on tilauslistalla?

Kuvat: Gugguu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista :)