torstai 23. maaliskuuta 2017

VILLERVALLAN PAIDAT KEVÄÄSEEN

En tullut tänä keväänä julkaisseeksi Villervallan kevät malliston kuvia blogissani. Kuvat olivat mielestäni aika mitäänsanomattoman näköisiä - anteeksi vain. Odotin mallistoa innolla, mutta tuotekuvien perusteella en keksinyt mitään ostettavaa. Onneksi googlettamalla löytyi muutamia parempia kuvia näistä vaatteista ja pitkän harkinnan jälkeen tein viime viikolla tilauksen Skidiin, kun kevään mallistoon oli pieni alekoodi voimassa. Paketti saapui nopeasti perille ja yllätys oli erittäin positiivinen. Vaatteet näyttävät tosi kivoille livenä!


Isommalle valikoitui jäljellä olevien kokojen perusteella tämä holiday/peach EKO raitapaita. Olisin voinut ostaa kumman tahansa näistä pienemmän paidoistakin hänelle, mutta koot olivat ehtineet päästä loppumaan. Pienemmälle tilasin tuon graphite/lemonade EKO raitapaidan ja Prague multiraitapaidan 110cm koossa. Jännitin vähän miten isoja paidat on, mutta oli just hyvän kokoisia. En tykkää käyttää metrihihoja tai telttamallia ;)




Yritettiin ottaa sovituskuvia pienemmän kanssa. Nämä värit on tosi kivat ja sopii meidän värikkäisiin housuihin tosi hyvin ;) Kaapissa kun kaikki on melkein harmaata farkkuja lukuunottamatta tällä hetkellä.


Mielestäni nämä tämän kevään Villervallan paidat vastaa tosi hyvin kokoaan. Meillä ei olekaan aiemmin näitä EKO paitoja ollut, mutta materiaali tuntuu tosi hyvälle.




Prague paidasta en saanut kunnollisia sovituskuvia, mutta tässä näkyy nämä värit tosi kauniisti. Tässä paidassa on elastaania mukana ja on oikein hyvän tuntoinen. Sopii kesän viileämpiin päiviin. Nämä värit on niiiiiiiin ihanat :)! Tätä kuosia löytyy myös softshelltakeista (ja pienten haalareista) Skidissä - ois aika ihana!



Isommalle pojalle otin paidan pitkän arpomisen jälkeen koossa 128cm, koska en ollut varma mahtuuko pienempi koko. Tämä on reilu, mutta käytettävissä jo nyt. Mahtuisi kokoa pienempikin, mutta tällä nyt on pidempi käyttöikä. Poika on pituuden puolesta näiden kahden koon välimaastossa.

PS: Jos mielitte tilata näitä uutuuksia, niin kurkatkaa Hattarasydän blogista bongaamani alekoodi loppuviikkoon :)!

Mitä tykkäätte näistä uutuuksista? Teettekö ostopäätökset ennemmin tuotekuvien vai esim. blogikuvien perusteella?

14 kommenttia:

  1. Mä taas odotan yleensä, että näen livenä vaatteet :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan pirteitä värejä :) Mun mielestä on kiva jos näkee sovituskuvia ennen ostopäätöstä, monesti tuotekuvista ei niin hyvää käsitystä saa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä :) ja kun mitoitukset on usein melko arvoitus ja saattaa vaihdella mallistojen välillä :)

      Poista
  3. Tosi kivalta näyttää hyvissä kuvissa! :)
    Jännä miten välillä mallistokuvat ei tee oikeutta kuoseille ja väreille. Itse tykkään blogikuvista ja monesti niiden innoittamana tulee tilattua. Itse asun niin kaukana näistä "merkkivaate" kaupoista, että livenä harvoin pääsee näkemään ennen ostopäätöstä.
    Ihanat paidat teille valitsit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ja asiasta tehden ei tahdo jaksaa lähteä ajelemaan kauemmas jos postilaatikkoon saa tuotteet edullisemmin ja suht nopeasti :)

      Poista
  4. Kivan pirteitä, mutta kuitenkin hillittyjä paitoja. Todella kivan näköiset. Täytyykin käydä piipahtamassa Skidissä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli kyllä iloinen yllätys, viime hetkellä vielä mietin tilaanko vai uskonko että värit ei oo niin kivoja :D hyvä että lopulta tilasin. Ehdottomasti käy kurkkaan jos liike jossain lähimaastossa :)!

      Poista
  5. Voi ei miten kivoja onkaan livenä! Kävin itse kurkkaamassa aiemmin tuon malliston ja petyin kun ei muka mitään kivaa ollutkaan mut näiden kuvien jälkeen pitääkin käydä uudelleen sivuilla...

    T:TiinaH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :) Mulla kävi samanlailla, että pari kertaa katsoin ja totesin että blaaahh... Mutta ei oo oikeesti yhtään blaah, ihania :)!

      Poista
  6. Ihanan keväisiä! Tuo kelta-harmaa uppoaisi varmaan meidänkin pienemmälle pojalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopeesti tilaukseen sitten :D! Se on nätti, meillä tykkäs molemmista :)!

      Poista
  7. Tutun näköisiä paitoja:) tilasin sillä samalla alekoodilla reilun satsin perusvaatetta isommassa koossa, kun vanhat jää kaikki kerralla pieneksi ja nämä nyt vaan on meillä niin hyviksi todettuja laadultaan, niin paidat kuin housutkin. Trikootakkeihin olisin kaivannut samoja raidallisia kuin paidoissa, mutta valitettavasti ei tänä vuonna tullut raitaa. Huputon trikootakki on ollut huippu kevät-kesä-syksy aikaan viileämmillä ilmoilla takin alla kun fleece olisi liian kuuma tai toki myös semmoisenaan kesällä. Blogikuvista saa monesti paremman kuvan kuin tuotekuvista ja tosi hyvää tietoa koosta. Onkin kiva, jos vaatepostausten yhteydessä on lapsen pituus suurinpiirteiden ja vaatteen koko, niin auttaa paljon varsinkin jos merkki on vieras tai koot on tutussa muuttuneet. Tykkään näistä sun vaatepostauksista tosi paljon ja taisin jonkun Reiman postauksen kautta aikoinaan tämän blogisivun löytääkin (nelisen vuotta sitten)! Terv. Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kans aika usein jää kerralla pieneksi, vaikka on useammalla numerolla kaapissa. Noi trikootakit olis voinut tosiaan olla hieman pirteämpiä kuin harmailla hihoilla. Tykkäsin itse aiemmin niistä täysin yksivärisistä paidoista, ne olikin meillä isomman suosikkeja.

      Kiitos :)! Kyllä näitä juttuja on tulossa, kunhan tässä ehtii :)! Välikausijuttuja oon suunnitellut, mutta hankinnat on vaiheessa vielä :)

      Ja sama homma, se pituus ja lapsen malli kans kiinnostaa kun tilaa, kun tulee kokoja mietittyä. Eniten ärsyttää jos ei mitään mainintaa :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)