tiistai 28. maaliskuuta 2017

KURKISTUS VÄLIKAUSIVAATTEISIIN

Tänä keväänä en ole hankkinut vielä yhtään uutta välikausivaatetta lapsille. Kävin läpi vanhat jemmat ja löysin suurinpiirtein sopivat välikausivaatteet nuoremmalle lapselle. Nämä on isoveljen vanhoja, mutta täysin uudenveroisia. Silloisia lemppareita, ajattomia, mutta ehkä näihin jotain piristystä itse jo kaipaisi.

Polarn O. Pyret kuoritakki monivärisillä vetskareilla ja saman merkin housut 104cm. Polarn O. Pyret windfleece 110cm (vähän reilu joo). Molo Kids softshell 110cm. Kahdet Reimatec käsineet (ja mahtunee vielä vanhemmatkin).






Soviteltiin tätä takkia jo vuosi sitten, mutta päätettiin silloin käyttää kokoa pienempää. Siinä olikin nyt hihat ja etupuoli aika lyhkäinen.  Tämä takki on edelleen mun lemppari värien puolesta. Jos jotain negatiivista haen, niin malli voisi olla vähän slimmimpi ;) Koko on just sopiva ja mahtunee syksylläkin. windfleece on aavistuksen reilu, mutta en taida viitsiä ostaa kokoa pienempää kevään takia. Housut on just passelit, mutta tämä väri ei ole yhtään mun mieleen. Käytetään nyt kuitenkin kun sattuu uudenveroiset olemaan.


Gugguun Lemon pipo sopii takin kanssa ihan hyvin. Trikoopipot meillä on vielä hakusessa, sillä viime vuotiset on vähän nafteja ja veljen pari vanhaa raidallista ei oikein sovi nuoremmalle. Tähän takkiin sopisi tosi hyvin joku näistä vetskarin väreistä tai sitten ihan kuviollinen pipo.

Molon denim softshell oli yksi viime välikauden lemppareista ja tämä on nyt kokoa seuraava jemmoista. Tässä ei ole kuin tuo verkkovuori ja on siis vilpoisempi. Ei tule todennäköisesti niin kovalle käytölle, sillä tänne ei juuri välikerroksia mahdu. Hihat on vähän lyhkäisen näköiset liikkuessa, mutta seuraava koko takista on todella iso. Sekin kun hyllystä löytyy... :D





Tässä loput välikausivaatteet, jotka onkin ne ihan ehdottomat lempparit. Ainut mutta, että nämä oli käytössä housuja lukuunottamatta viime kaudella ja ovat armotta pieniä tuotapikaa - naftin oloisia jo nyt. Eli voi olla, että ehtii jäädä pieneksi ennen kuin ehtii käyttöön. Racoon Outdoor pesukarhutakki on kokoa 98cm. Mini Rodini pico on 92/98 ja Molo Kids Haven housut 110cm. Housuista menisi vielä kokoa pienempikin, mutta nämä on ollut fleecen kanssa jo käytössä ja silloin ovat sopivat. On ns kakkoshousut sillä sisäsaumat lahkeissa on jo nuhjuiset, mutta taitanee mennä ykköshousuiksi värinsä puolesta.


Tässä on takin alla vain ohut trikoopaita. Nämä Racoonit vastaavat siis tosi hyvin kokoaan ja mahtuvat aina seuraavaan kokomerkintään asti ja jopa himpun ylikin lapsen mallista riippuen. Harmi ettei tätä mallia ole enää isommassa koossa! Racoonin takki on muutenkin harkinnassa, sillä on nämä niin käteviä meillä ollut käytössä. En ole vain osannut fleecevuorisen softshell ja tähtitakin välillä tehdä päätöstä :)


Tässä tämä 92/98 pico. En missään nimessä enää ostaisi tämän koon takkia, sillä tänne ei mahdu mitään välikerrosta alle. Hihat on myös jääneet tosi lyhkäisiksi, eli sopinee ns. kaupunkitakiksi, mutta keinuessa esim. kädet jää 10cm paljaaksi :/ Jos teillä jollain lukijoista pyörii nurkissa ylimääräinen musta tai tummansininen erittäin hyväkuntoinen pico kokoa isompana niin saa toki vinkata ;)!

Tässä kaikki mitä nyt on valmiina. Näyttää paljolta, mutta tuskin näillä pärjätään, jos käytännössä sopivia on 2 settiä ja ne kastellaan ja sotketaan nanosekunnissa... Ehkä siis vielä jotain täytyy hankkia.


Ja nyt pidän sormet ja varpaat ristissä, että Po.pin takista haihtuu pesuaineen haju pois tai joudun ostamaan uuden :D En aio laittaa etikkaan kellumaan, joten kaikki muut vinkit tervetulleita. On pesty kertaalleen Omo Colorilla muutama vuosi sitten ja yritetty jo pesun jälkeen tuulettaa, mutta edelleen on ja pysyy.! YÖÖÖÖÖÖK!

Miltä meidän välikausivaatteet näyttää teidän mielestä? Millaisia settejä teiltä löytyy?

4 kommenttia:

  1. Meillä on tän kevään ihana oranssi kuoritakki popilta ja mustat kuorihousut. Harmittaa vietävästi kun oranssit kuorihousut loppui kokoon 128cm😯asusteita on popin raitapipoja ja hanskoja reima lta ja lassielta lisäksi th2 kuravaatteet. Kotona pidetään vaan rönttävaatteita tai dimexin työvaatteita😊hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä meinasin käydä sitä oranssia ja punaista takkia katsomassa, mut en sit ehtinyt. Kuvassa ainakin oranssit kuorihousut näyttää kivalle, kun on ne mustat tehosteet! Meillä on ne mustat ollut suosikkeja, mut isommassa koossa ei varmaan enää kelpaa.

      Ne po.pin bomberit oli kivoja kun katsoin, mut malli sellanen et kokoa suurempana Ois parempi. Eikä sekään ollut oikeen tän nuoremman mallinen...

      Pojat haluis ne popin siniraidalliset asusteet, mutta saa nähdä mihin päädytään kun en molemmille samoja halua ja pienempi ensisijaisesti tarviis :)

      Meillä on näille kuorivaatteille eniten käyttöä kotona :), muualla kun menee esim farkut ja takki. racoon ja mr oli kyllä eniten huippuja kun oli hyviä kaupoillakin ja autossa. Ei huvita kuraisissa kuoripuvuissa lapsia ottaa autoon :D

      Poista
  2. Täällä kanssa tän kevään popin oranssi kuoritakki pojalla - ja alle ostin sen vihreän windfleecetakin. Kyllä nyt näkyy ekaluokkalainen liikenteessä! Windfleece ei ollut ihan paras vihreä mun mielestä, mutta näillä mennään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Po.pin värit oli ihan nättejä nyt keväällä mutta mä olisin kans toivonut hieman pirteämpiä sävyjä fleeceihin :) tämä meidän nuoremman fleece on ihana vaaleenkeltainen, se aw16 oli vähän liian räikeä mun makuun :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)