perjantai 10. maaliskuuta 2017

IHANIA ASUJA KEVÄÄSEEN!

Kevään tullen kaipaan aina pientä piristystä vaatetukseen. Meidän lasten vaatekaappi näyttää todella ankealle siivousoperaation jäljiltä. Lähes kaikki kivat ja pirteät vaatteet jäivät pieneksi ja kaappiin jäi ainoastaan tummia ja maanläheisiä sävyjä. Ei yhtään keväinen fiilis!

Tänä keväänä on löytynyt paljon ihania sävyjä uusista mallistoista, mutta hinnat on kieltämättä välillä vähemmän ihania. Ajattelin kuitenkin muutaman pirteämmän asukokonaisuuden pojille hankkia. Huppareita meillä käytetään läpi vuoden ja toiveena tietysti olisi lämmin kesä, jolloin huppari toimittaisi tarvittaessa takin asemaa.



Olen näitä Gugguun huppareita jo niin monta vuotta haaveillut ostavani, että joko olisi aika? Löytyi kerrankin ihan super ihanat sävyt! Nuoremmalle ajattelin tätä waterblue väristä ja vanhemmalle turkoosia tai limeä. Todennäköisesti kallistun tähän turkoosiin. Nämä Polarn O. Pyretin uudet ihana värifarkut sopisi ihan täydellisesti hupparien pariksi! Ajattelin huppareita käytettävän kesällä myös takin asemasta, joten lämmin kesä tilaukseen - kiitos!






leopard t-paita - gugguu collegebaggy - leijonahuppari - hyönteiset college 

Nuorempi tarvitsisi enemmän vaatteita, mutta tämän kollaasin vaatteet olisi erityisesti isomman pojan mieleen. Gugguun mustat baggyt on meidän luottohousut! Mini Rodinin paidat pysyy uudenveroisena ahkerasta käytöstä huolimatta. En innostunut ötököistä tai leijonista juuri yhtään kun nämä julkaistiin, mutta nyt ne näyttää jo tosi kivoille. Leopardikuosille olen jostain syystä aina ollut hieman heikkona :D IHANA! Sopisi pojallekin hyvin esim. mustaan yhdistettynä!

En ole tänä keväänä löytänyt monestakaan aiemmin suosimastani mallistosta mitään superkivaa meille. Blaa!:lla ilmestyi kiva pääsky-mallisto, mutta ei ole yhtään meidän näköinen. Samoin suurin osa Po.pin vaatteista on kivoja vain tyttöjen osastolta - eli ei meille. Rodinillakaan ei ollut niin paljon huippuhienoja, kuin odotin. Monia muitakin mallistoja on tullut selailtua läpi, mutta eiköhän me näillä kaapin täydentämistä jatketa ;) Pipojen ja kenkien osalta olen ihan hukassa - ei ole tullut hienoja vastaan tai ne on jo loppuunmyyty! Samoin poikien "hienommat" takit on edelleen etsinnässä. Vinkkejä?!

Millaisia vaatteita teillä on hankittu kevääksi? Mitkä värit teillä on suosiossa vuoden valoisana aikana vaatetuksessa?

PS: Päivitän tänne myytävää osta heti -hinnoin. Yli 30 kohdetta onkin jo myynnissä ja lisää vaatettakin tulossa. Pääosin vaatteita, mutta tulossa myös paljon lastenkirjoja ja jotain pelejä. Kannattaa kurkkia viikon mittaan! 

6 kommenttia:

  1. Mulla taas on ollut enempi sitä ongelmaa, että ei ole tullut vastaan niin paljon mieleisiä vaatteita lapsille kuin mitä lapsille olisi tarve hankkia... Ja sekös vasta tylsää onkin, jos "joutuu" ostamaan vaatetta puhtaasti tarpeen mukaan eikä siinä ohessa voisi valikoida kivan näköisiä. Vimmalta ostin pojalle muutaman vaatteen, mutta he olivatkin muuttaneet mitoitusta viime kertaiseen kun niitä ostin ja ne nyt olivat käyttöön liian isoja :/ Tyttö tarvitsisi pitkähihaisia, mutta niistäkään ei tunnu nyt löytyvän kovin haluttavia yksilöitä. Gugguulla olisi yksinkertaisuudessaan ihan kivoja, mutta nuo muutamat Gugguut mitä meiltä löytyy tuntuvat ottavan itseensä hirmu helposti rasvatahroja ja niitä on sitten työlästä käsitellä erikseen... Laatunsa puolesta ostaisin kaikista mieluiten Papua, mutta ei nyt tuo kevätmallistokaan säväyttänyt sen kummemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en osta enää jemmaan, kun meillä mahtuu niin pitkään aina samat koot että ehtii kyllästyä :/ ei oikeen jaksa isommankaan vaatteita katsella enää pienemmällä jos ne on pari vuotta ollut kaapissa ja siirtys suoraa nuoremmalle :D
      Eli ostan ns. pakosta, mutta kivoja en oo löytänyt kuin gugguu/rodini ja joku papu ja po.p. Mitään edullisempia ei löydy ja noi gugguutkin aina loppuu meidän koossa :/
      Toi papun earth oli ihan kiva kuosi :)!
      Jämähtääkö ne tahrat niihin vai lähteekö fairylla jos laittaa sitä tahraan?

      Poista
    2. Meillä ainakin rasvatahrat lähteny Gugguistakin hyvin fairylla. Kevättakeiksi miten olisi Reima Taag? Onko liian retro? Meillä on ollut jo kolme eri väriä, on vaan niin kivannäköinen siistimpänä takkina vähän pidemmän mallisena ;) terv. Ansku

      Poista
    3. No hyvä! Mä käsittelen muutenkin kaikki tahrat aina yksitellen... :D
      Se Taag on ihan nätti ja kivat värit, mutta juurikin mun makuun liian retro meille :/

      Poista
    4. Mä ostan tosiaan tasaiseen tahtiin vaatetta, kun nuo mun lapset tuntuu kuitenkin kasvavan vielä niin tiheään, että vähän väliä menossa kaapista jotain pieneksi ja sitten pitää olla isompaa kaapissa. Tuntuu, että tuolla tavalla saa muutenkin valikoitua paremmin niitä kivoja yksilöitä kun on tavallaan suurempi valikoima käytettävissä, kun ei tarvitse kerralla kaikkia valikoida yhden sesongin mallistoista :)

      Joo, kyllä nuo rasvatahrat lähtevät ihan hyvin mutta lähinnä tuntuu että jotenkin nuo Gugguun vaatteet nimenomaan imevät itseensä niitä rasvatahroja :D Onko sitten sattumaa vaan, mutta muissa vaatteissa en ole samalla tavalla läiskiä yleensä havainnut. Olen itse käsitellyt rasvatahrat sappisaippualla ja sitten pesukoneeseen.

      Papun kevään mallisto oli kovin tumma kevääseen lukuunottamatta niitä keltaisia polvipaikkoja :/

      Poista
    5. Sori, että vastaus tulee tosi myöhässä - hirvee kiire koko ajan! :/

      No meillä usein mahtuu sama koko 1-3v... :D :D niin jos ostan nyt kokoa tai paria isompia niin ehdin tasan tarkkaan kyllästyä niihin siihen mennessä kun on sopivia. Riippuu toki vaatteesta, mut esim. t-paidat menee niin pitkään ja samoin kaikki tuplakoot.

      Tänään tuli ilmeisesti Papun toinen droppi, oli vaaleampia mut ei oikeen mun mieleen.

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)