maanantai 18. tammikuuta 2016

RACOON OUTDOOR SS16 IHANA MALLISTO NÄHTÄVILLÄ!

Onko kylmä? Joko tuntuu, että nämä kovat pakkaset riittäisi? Minun puolesta ainakin kevät voisi jo tulla ja pakkaset väistyä! Kävin ihastelemassa Racoon Outdoor SS16 mallistoa ja poimin ihanimmat kuvat teille nähtäväksi. Racoonin mallisto yllätti monessa mielessä tänä keväänä. Mallistosta löytyy uusia kuvioita ja jotain täysin erilaista, mutta myös hyvin samantyylistä väritystä kuin vuosi sitten. Silti tämä tuntuu mallistolta, josta löytyy jokaiselle jotakin!


Tuttuun tapaan mallistosta löytyy ihanat vinovetskari takit pienille (98cm asti). Samoja kuoseja niin isoille kuin pienillekin, joten halutessasi voit pukea niin pienet kuin isot lapsesi samaan tyyliin. Tyttöjen mallisto (näin poikien äidin näkökulmasta) on todella herkullinen ja upea.

Timanttitakki herätti alkuun ihmetystä mielessäni, mutta nyt tämä on noussut jo yhdeksi suosikeistani niin tyttöjen kuin poikienkin osalta! Pörrötakit ja -haalarit ovat ihanan pehmoisia! Meillä nämä on ihan ehdottomia suosikkeja pojilla. Nyt täytyisikin molemmille hankkia uudet, kun entiset ovat jääneet pieniksi. 



Mitäs pidätte pesukarhuista? Täytyy myöntää etten ihastunut näihin ihan ensisilmäyksellä, mutta nyt pidän sitäkin enemmän. Tyttöjen takissa pinkki vetoketju on kaunis yksityiskohta!

Pesukarhut ja timantit näyttävät upealta myös poikien takeissa. Minä tykkään! Tässä taitaa olla malliston suosikkini tänä keväänä!

Ei varmaan tarvitse kahta kertaa mainita, mikä pörrötakeista voisi tulla Minille käyttöön? Tämä turkoosi on upea! Ja tähti, wau! Tähtiin en taida kyllästyä koskaan :)




Tässä vielä kurkkaus pesukarhuihin. Isompien poikien takki. Kaunis turkoosi vetoketju kiinnittää huomion. Tähän sopisi hienosti turkoosit asusteet! Ihana!


Kaunista!


Tässä hieman perinteisempää Racoon tyyliiä. Raikkaan keväistä vihreää, tyttömäisillä yksityiskohdilla. Tässä kiva vaihtoehto, jos pinkki kyllästyttää!

 Vaikka ei tässäkään värityksessä mitään vikaa ole! Suloisia kaikki!




Tässä sama kuosi kuin ensimmäisessä kuvassa, mutta isojen tyttöjen malli. Todella nätti! Tähän on helppo yhdistää monenlaisia asusteita!



Tässä myös todella kauniita tyttöjen takkeja! Voisin nähdä nämä meidän lapsella, jos meillä olisi tyttö :) Värimaailma on kaunis, sopii niin pienelle kuin isommallekin tytölle!

Joko teillä on tutustuttu Racoon softshelltakkeihin tai -haalareihin? Vuosi sitten Racoon toi markkinoille ensimmäiset softshellvaatteensa ja nämä taitavat olla huippusuosittuja! Me saimme testata viime keväänä uutuuksia. Isommalla käytössä oli takki, Minillä haalari. Kumpikin säilyi ihan uudenveroisena, ahkerasta käytöstä huolimatta. Haalarilla kontattiin maassa, rymyttiin asfaltilla, otettiin ilmalentoja ja ties mitä. Ainut vika syksyllä haalaria säilöön pestessä oli hivenen nukkaantunut vetoketjun kanttinauha! Todella loistavaa laatua ja lämpimät suositteluni näille softshelltakeille ja -haalareille!

Tässä näkyykin tämä pienten softshellhaalari. Minille mahtuu varmaan vielä koko 98 (viime vuonna 92cm oli käytössä), joten todennäköisesti tälläinen hankitaan hänelle. Oli ehdottomasti eniten käytetty puku. Isommalle tämä harmaa pörröfleece!

Tyttöjen softshell on kaunis ruusukuosinen. Mielestäni oikein onnistunut! 


Poikien kevään softshelleissä seikkailee mm. hirviä raikkaan värisessä maisemassa. Tykkään kuosista, koska tähän hukkuu ne pienimmät hiekkajäljet, eikä tarvitse olla turhaan pesemässä jatkuvasti! Näissä on myös ohut fleecevuori, mutta vaatteet ovat silti hurjan notkeita. Fleeceä löytyy myös välikausitakkien sisältä, paitsi hihoista. Tässä näkyykin perinteisempää Racoonin tähti lookia! Kaunis takki ja olisi varmasti meillä isomman pojan mieleen. Harmaa vetoketju on hieno yksityiskohta!

Tässä toinen sävy tähtitakeista, raikas vihreä! Nämä takit ovat myös todella käteviä ja hyvän mallisia. Alle mahtuu lämmikettä, joten takilla pärjää aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Ei ole liian kuuma lämpöasteillakaan, ellei nyt ihan hellelukemia lähennellä!

Tiesittekö, että Racoonilta löytyy vaatteiden lisäksi kumisaappaita? Sekä nyt näköjään myös muita tuotteita. Kumpparit olenkin joskus nähnyt, mukavan kevyet ja sirot.


Kypärä on aika veikeä!

Ihana tähtitakki ja hillityt sadevaatteet. Poikien sadevaatteissa tähti, tytöillä sydän. Pienille saatavilla myös sadehaalareita!





Mitäs tykkäätte? Löytyikö suosikkia?

PS: Klikkaamalla blogissani tunnistetta racoon, löydät kuvia mm. meillä viime välikaudella käytössä olleista Racoon vaatteista :)

Kuvat: Racoon Outdoor

10 kommenttia:

  1. Alku pään kuvissa näyttää lapset olevan kovin kylmissään.
    Siitä huolimatta kauniita vaatteita on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, mä en jotenkin osaa ajatella :)
      Joka tapauksessa samaa mieltä siitä, että vaatteet on kauniita :)!

      Poista
    2. Kuvat näyttää niin tuulisilta ja pipot & hanskat olisi hyvät :D

      Poista
    3. Aa, okei :D No nyt kun sanoit niin vois ajatella näin :) Heh :)

      Poista
  2. Oonkohan mä ainut jonka mielestä tyttöjen vaatteet on aina ihanamman näköisiä? Joo, ehkä vähän kriiseilen kun meillä neiti alkaa olemaan jo niin iso :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samaa mieltä, usein tytöille eka löytää ne hienoimmat :) Mutta kyllä mä ihastuin näihin poikienkin vaatteisiin :)!!

      Poista
  3. Kaikkea ihanaa! Varsinkin nuo vetoketjujen paikat on mahtavia. Ja tykkään kanssa noista pörrötakeista ja timanttitakista.

    VastaaPoista
  4. Siis aivan ihana tuo pesukarhu-takki! Ou-nou, juuri kun ajattelin etten osta mitään uutta kevättä varten.. Voi olla, että joudun heti alkumetreillä rikkomaan lupaukseni.. :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :)