maanantai 11. tammikuuta 2016

KIVA JA EDULLINEN SYNTTÄRILAHJA (2-8 VUOTIAALLE)!

Uusi vuosi, uudet kujeet ja ekat kaverisynttärit juhlittu! Tästä se lähtee, nimittäin juhlahumu. Kaverisynttäreitä tulee tänäkin vuonna varmasti useammat lisää eteenkin meidän isommalle pojalle. Jokainen kerta, kun kutsu saapuu, tuskaillaan saman asian ääressä - mitä lahjaksi?

Viime vuonna päädyttiin useimmiten pieneen Lego pakettiin. Legot on siitä kivoja, ettei haittaa vaikka olisi parikin samanlaista settiä, mutta parikymmentä samanlaista ei olisi enää kovin kiva. Paikallisen putiikin valikoiman tsekattuani totesin, etten ota riskiä että kaikki vieraat vie sen saman Lego-paketin. Mitähän ihmettä siis keksisin nopeasti ja mistä?!Yhtäkkiä silmiini osui pöydällä tämä Minin synttärilahja. Mini sai kummitädiltä tämän tosi mieleisen lahjan synttärilahjaksi. Tästä tykkäsi meillä isovelikin.

Pakkaus pitää sisällään satukirjan, lyhyen dvd:n, kestävän leikkimaton sekä pienen leluauton. Tuollaista automattoa meillä ei ennestään olekaan minkäänlaista, joten tämä oli tosi kiva yllätys! Vaikka kyseessä ei olekaan kankainen versio, ei paperi ole mitenkään ohutta lirua, vaan hyvin pinnoitettua ja kestää jopa istuskella ja rymytä tuossa maton päällä. Leikkien jälkeen maton voi taitella takaisin pakkaukseen talteen.


Kirjassa on mukava tarina ja innostava kuvitus. Tekstit eivät ole valtavan pitkiä, vaan sopivan pituista luettavaa jo lukemaan oppineille pienille koululaisillekin. Pakkauksen takakannesta löytyi ikäsuositus 3-7v, mutta sanoisin kyllä että 2-8v tämä käy mainiosti!


Niinpä Minin synttärilahjasta inspiroituneena lähetin veljeni ostoksille ja pyysin katsomaan löytyisikö tälläisiä satulaatikkoja kaupasta. Pian tulikin viesti, että bongasi alesta vitosella ja osti. Jes! Kerrankin kiva ja erilainen lahja - vieläpä edullisesti! Kaiken ei tarvitse olla hurjan kallista. Ei se synttärisankari lahjan hintaa ajattele, vaan sitä onko lahja mieleinen - tai useimmiten kaikista eniten sitä, pääseekö kaveri juhliin mukaan!

Tässä lahjassa täyttyikin hyvin kaikki kriteerit edullisuudesta (max. ~10e) krääsättömyyteen. Tämä lahjaidea toimii mielestäni niin tytölle kuin pojallekin. Meillä päin näitä satupakkauksia myy ainakin Halpa-Hallit.

Löytyykö teiltä tälläisiä satupakkauksia? Mikä on sinun edullinen lahjavinkkisi lapsen synttäreille teemalla "ei kättelyssä hajoavaa krääsää"? Entä mikä on "ei missään nimessä tälläistä lahjaksi"?

10 kommenttia:

 1. Tuollanen onkin ihan uusi tuttavuus! Me vietiin viimeksi lautapeli, joka lensi saman tien päivänsankarin olan yli. Legot olivat hänen mielestään paljon upeampia lahjoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ollut koskaan kuullut/nähnyt tälläistä, ennen kuin Mini sai lahjaksi. Oli tosi kiva lahja ainakin meidän poikien mielestä :)!

   No höh :( Onpa kurjaa! Ei meillä kyllä heitellä lahjoja pois, kaikki otetaan kiitollisena vastaan ja koskaan ei ole tullut vielä mitään "en tykkää, miksi tälläinen" lahjoja.

   Poista

 2. Misdä oli nuin hyvä tarjous? Nopeasti, kun googletin. Maksoi yli 15e :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halpa-hallissa :) ainakin Zeppeliinissä oli näitä ollu vielä silloin perjantaina :)

   Poista
  2. Kiitos, pitääpä katsoa onko vielä jäljellä, kun siellä käyn :)

   Poista
 3. Tuo Kaupungin sankarit oli joku aika sitten meillä 4-vuotiaan pojan suosikkitv-sarja, löytyy youtubesta. Niillä on myös hyvä apps-sivusto, jossa pelejä ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistelen että meillä olis kans jompi kumpi näitä youtubesta katsonut joskus kesällä. Kiitos sivusto vinkistä! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :)