maanantai 30. lokakuuta 2017

MINI RODINI ALE JA K2 DOG PARKA SOVITUKSESSA

Nyt alkaa olla talvi ja viimein on ensilumikin nähty maassa. Kenties korkea aika hankkia ne toppavaatteet, ellei vielä löydy. Nyt on meilläkin jo lunta, mutta kuvat ehdin räpsiä ennen sadetta. Meillä kävi sovituksessa tämän kauden toppaa ja räpsin teillekin kuvat jos näistä olisi apua koon valinnassa.


Tässä kuvassa 104/110 kokoinen Mini Rodini K2 Dog Parka Navy-värissä ja Molo Kids Pollux Active toppahousut 110cm. Sovittaja on lähempänä tuota isompaa kokomerkintää pituudeltaan.


Tässä takki näyttää hyvän reilulle, mutta käsiä liikuttaessa ei ole yhtään kyllä liikaa tilaa. Näissä on muuten mielestäni mittasuhteet muuttunut aiemmasta hieman, hihat ainakin tuntuvat aavistuksen pidemmille. Näissä koiratakeissa vesipilari on 5000mm. Mustassa ja pingutakissa se on edelleen vanha tuttu 10000mm. Tämä koira takki on mielestäni huomattavasti aiempia Siberia takkeja notkeampi, mikä on tietysti positiivista ja tuo 5000mm pilariarvo on kuitenkin ihan hyvä.Tässä kuvassa näkyy parhaiten tuo takin kaunis väritys. On tosi upea ja sopii mielestäni niin tytölle kuin pojalle. Parasta tässä on ajaton ja lapsen mielestä ihan paras kuvitus!Molon toppavaatteista sen verran, että ainakin näissä Pirate Black värisissä toppahousuissa materiaali on eri tuntoista verrattuna viime (ja aiempien vuosien) yksivärisiin toppavaatteisiin. Tämä on hieman liukkaamman oloista, toivottavasti ihan hyvälaatuista kuitenkin. Nämä toppahousut on ihan parhaat pienelle, koska näissä ei lahkeet valu kengän alle, vyötärön saa kirittyä kuminauha + nappi systeemillä ja henkseleitä ei ole pakko hankkia. Vetoketju + nappi toimii loistavasti.


Sovitettiin nopsaa myös kokoa isommat vaatteet. Tämä takki on tosi reilu. Jos helma olisi hieman lyhyempi, niin menisi jo mutta taitaa olla liian iso ainakin alkutalveen. Toppahousuja mietin, että menisikö tämä kokoa isompikin, mutta vähän lahkeet kyllä pussittavat. Polariksessa 116cm oli ihan liian iso tälle kaverille vielä.Kyllähän tätä takkia käsineiden kanssa pystyisi käyttämään. Kokeilin ensin kiristää vyötäröä, mutta meni kyllä pojalla niin hassun näköiseksi, että en osaisi käyttää.


Suosittelen tätä isompaa kokoa n. 112cm eteenpäin. Isompi poika halusi myös sovittaa tätä takkia, vaikka hänellä oli jo viime talvena vanhempaa Rodinia koossa 128/134. Ajattelin, että tämä on varmasti hänelle jo pieni.


On kyllä juuri sopivan kokoinen, vaikka hänen pituus on jo yli tuon isomman kokomerkinnän. Tätä voisi ihan hyvin käyttää vielä alkutalven ja saattaisi mennä itseasiassa koko kauden!


Vanhemmissa Mini Rodinin toppatakeissa on kiristys myös helmassa, mutta jo useampana talvena se on puuttunut. Isomman takista se löytyy ja se mahdollistikin sen, että takin pystyi ottamaan aiemmin käyttöön.


Tässä on mielestäni vyötärö nyt juuri oikealla kohtaa. Onneksi sovitettiin, sillä mittojen perusteella olisin tämän jo liian pienenä hylännyt.Toivottavasti kokopostauksesta on apua myös teidän hankinnoissa! Mulla ainakin tuottaa joka ikinen kerta päänvaivaa se, jos ei pääse sovittamaan tai ei näe sovituskuvia missään. On tosi haastavaa arpoa, mikä olisi se oikea koko ja millaiset mittasuhteet minkäkin vuoden vaatteissa on. Itse suosittelen kyllä Rodinia ja Molo Kidsiä kokemuksen perusteella - nämä on meillä todettu tosi toimiviksi ja eteenkin Mini Rodinin topat on äärimmäisen lämpimiä. Pollux housuja meillä ei aiemmin ole ollut, mutta Molon takkeja ja haalareita kylläkin.

Loppuun vielä alevinkki! MiniQ:sta saa vielä tänään kaikki Mini Rodinin normaalihintaiset tuotteet -20% alennuksella käyttämällä koodia MR20
Koskee myös näitä toppavaatteita, joten ehdottomasti kannattaa hyödyntää hyvä ale! Lisäksi liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi (kaupan etusivulla) saat tiedot alennuksista aina ensimmäisten joukossa.

Yhteistyössä MiniQ

4 kommenttia:

 1. Minä olen ihastunut tähän koirakuosiin paidoissa. Sellainen ruskea koira valkoisella pohjalla - se on tosi kiva kuosi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihania <3 Mä tahtoisin sen beigen mutta en oo mistään löytänyt sopivassa koossa pikku alella :)

   Poista
 2. Noista Kuomakengistä kysymys: Ovat ilmeisesti ne uudet, vedenpitävät? Onko oikeasti hyvä vedenpitävyys? Entä muuten verrattuna perinteisiin Kuoma-saappaisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on ne sitä vedenpitävää mallia.. Malli on parempi kuin vanhempi ja vähän ehkä sirompi. Piti kyllä vettä ihan täysin viime talvena, mut vuori kului takaa tosi nopeesti. Hinta-laatu suhteelta ihan hyvät kuitenkin. Ennemmin itse nämä valitsisin kuin ne perinteiset.

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :)