maanantai 22. toukokuuta 2017

MINI RODINI ARVONNAN VOITTAJAT! (EDIT)

Mini Rodini arvonta on päättynyt ja voittajat arvottu viikonlopun aikana. Tällä kertaa päädyimme suorittamaan arvonnan ihan "manuaalisesti" eli laput kuppiin ja sieltä onnetar nosti kaksi onnekasta nimimerkkiä voittajiksi.
Onnetar suosi nimimerkkejä Riikka sekä Marja-Liisa. Molemmilla oli toiveena jumpsuitit :) Onnea! Riikka (profiiliin ei pääse) laitathan minulle viestiä ja Marja-Liisa kurkkaathan sähköpostin. Odottelen tämän viikon ajan yhteydenottoja!

Lasten Taikamaassa on postikuluttomuus voimassa vielä pari päivää, joten kannattaa kurkata ainakin ajankohtaiset tarjoukset täältä. Nyt suuntaan kohti auringonpaistetta ja nautin lämmöstä, kun vihdoin sain heittää toppatakin pois käytöstä! Johan oli aikakin, pian vaihtuu jo kesäkuuksi!

EDIT: Valitettavasti en tavoittanut voittajaa määräajassa, joten arvoin uuden voittajan. Tällä kertaa arpa suosi nimimerkkiä Airiina. Onnea!

3 kommenttia:

  1. Onnea voittajille! Tulin tänne, kun huomasin postauksen blogit.fi sivulta. Ihanaa, että oot taas alkanut aktiivisemmin kirjottaa. Siirryin itse vauva.fi blogiyhteisöön ja oon välillä käynyt kurkkimassa näkyykö täällä uutta tekstiä. Nytpä siis lukemaan teidän kuulumisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu päivittyy aina kun vain pystyn kirjoittelemaan :) Ei ehkä ihan päivittäin, mutta viikottain kuitenkin :) Käyn kurkkaan uutta blogiasi!

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)