perjantai 4. joulukuuta 2015

ISOMMAN POJAN TALVIHAALARI

Hiphei ja täällä taas! Meille satoi eilen lunta! Pari kertaa on tälle talvelle tainnut lumi käväistä maassa. En jaksa uskoa, että tämäkään lumi on vielä pysyvää, mutta kivan valoisaa. Päästiin vihdoin ottamaan käyttöön tämän talven talvihaalari isommalla pojalla. Hänelle on kaksiosainen setti, parkatakki sekä haalari ja niillä pärjätään varmasti ihan hyvin. Yksi viime talven takki mahtuu vielä, joten varatakkikin löytyy. Tämä loppusyksy on menty viime talven oranssilla Molon haalarilla, kun ei ole raaskinut sotkea heti uutta tuonne kuraan ;)




Meillä kävi niin hyvä tuuri kesällä, että voitettiin FB-kirpparin arvonnassa vapaavalintainen tuote Ratkiriemun valikoimasta. Pohdin ensin, että varmasti viime talven haalari isommalle mahtuu sen mitä tarvitsee ja valitsen puvun Minille. Minillä ehdittiin sovittaa Mini A Turen haalaria, mutta harmikseni se oli hänelle ihan väärän mallinen. Ihana Linda antoi vaihtaa väärän kokoisen puvun toiseen ja päädyttiin isomman kanssa yhteistuumin tähän AW14 Scuba Snow pukuun koossa 122.




Puku on juuri oikean kokoinen ja tosi upea käyttäjälleen! Ihanaa vaihtelua viime talven oranssille puvulle ja sopii kyllä isolle pojalle tosi hyvin. Asusteita en miettinyt tähän lainkaan ja silti sopiva tosi hyvin! Pipo on jo useamman talven käytössä ollut Molon harmaa pipo. Rukkaset ostettiin Punavuoren peikosta syksyllä ja ne ovat tämän talven Molon malliston spruce-väriset Mitzy-käsineet joiden värin poika itse sai valita. Tähän pukuun sopii hyvin myös viime talven oranssit rukkaset, mitkä meiltä löytyy!

Näihin lumisiin tunnelmiin toivottelen teille mukavaa loppuviikkoa!

11 kommenttia:

  1. On kyllä hyvännäköinen haalari! <3 Ja ihanaa että saitte lunta <3 Täälä kituutetaan jäätiköillä! Aivan hengenvaarallista liikkua ulkona :D :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) siis täällä alkoi tänään kunnon lumimyrsky! Ihan järkyttävä määrä tullut lunta ja aurauskalusto ei pysy tahdissa. Kaupassa käydessä toi valtatie oli kuin pelto :D

      Poista
  2. On kyllä hyvä väri ;) mä löysin viime talven alesta puoleen hintaan tän saman esikoiselle. Me on vasta kerran päästy käyttään tätä. Tulispa pian kunnolla lunta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! :) onpa ollut hyvä löytö! Mä katsoin tätä kans vuosi sitten, mutta poika halusi silloin mieluummin oranssin. Se oranssikin on hieno, mutta johan sitä on vuosi katseltu. Mekin vasta eilen saatiin tämä ekaa kertaa käyttöön :)

      Poista
  3. Oi siellä näyttää ihanan talviselle! Täällä tulee vaan kaatamalla vettä ja myrskytuuli pätkii vähän väliä sähköjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei onneksi sähköt mennyt! Täälläkin satoi eilen vettä. Lunta on vielä, mutta ylihuomennakin plussaa luvannut monta astetta joten eiköhän sula pois.

      Poista
  4. Ihanaa, lunta! Tännekin odotellaan sitä kovasti. Parhaillaan sataa vettä - taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa joulu olisi luminen :) Edes vähän, niin toisi hieman fiilistä!

      Poista
  5. Siis onko teillä lunta?! Täällä on satanut kaatamalla vettä ties jo kuinka monta päivää. Alkaa hymy hiljalleen hyytyä ja järkevä päätös olisi vetää vain peittoa korviin ja ryhtyä ihan oikeasti "talvi"unille.

    Mutta haalari on ihana! Sävy näyttää olevan sellainen, että siihen on helppo yhdistää melkein minkä värisiä asusteita vain. Aika kiva! Meillä on neiti kans pitänyt nollakeleissä viime talven Polarista. Se onneksi menee vielä. Lunta kyllä kaivattaisiin tännekin Nyt ei oikein tiedä, että mitä pitäisi pukea päälle :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On. Tai vettä sataa ja lumet sulaa koko ajan :D Joo mulla oli koko marraskuu sellanen olo, että vois nukkua :D :D talviunet olis mun tapaiselle kesäihmiselle muutenkin hyvä vaihtoehto :D

      Kiitos :) se on kyllä kiva ja helposti sopii tosiaan mikä väri tahansa. Sopi viime talven oranssitkin käsineet :) Joo eipä täälläkään oikeen tiedä mitä pukisi. Välikausivaatteet pesin po.pin kuoritakkeja lukuunottamatta jo pois tilaa viemästä.

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)