perjantai 16. helmikuuta 2018

REIMA SS18 MALLISTO (OSA 2)

En pystynyt pitämään lupauksiani tämän postauksen suhteen, mutta tässä tämä viimein on. Vähän isompien lasten Reiman kevät mallistoa 2018! Tässä ei ole ihan kaikki mallit, mutta pääpiirteittäin haalarit ja vähän takkeja. Ihan isoimpien vaatteita en tällä kertaa ala kollaasiksi muodostamaan ja täytyy myöntää, että oli tässä sellainen homma että meinasin luovuttaa ainakin viisitoista kertaa ;) Reimalle olen palautetta jo aiemmin laittanut mediapankin käytettävyydestä ja voisin melkein uhota, että lupaan etten tee syksyllä juttua talvimallistosta - ainakaan jos kuvien lataus on yhtä työlästä.

Mutta asiaan! Reiman ss18 mallisto näyttää isompien lasten osalta kivan pirteälle, vaikka tummempiakin värejä mukaan mahtuu. Taaperoiden mallistoa voit kurkata täältä ja näissä alla olevissa kuvissa näkyy muutamia kivoja kesävaatteitakin - niistä tykkään todella kovasti! 


Tytöille löytyy tälläinen retrompi takki pitkänä versiona. Tätä oli muutama väri ja näyttää tässä aika kivalle. Pojillekin löytyy samaa lookia pusakka mallisena.


Hillitympää yksiväristäkin löytyy kuviollisten vastapainoksi.


Tässä kuvassa on tosi kiva asukokonaisuus. Paljon hienommin pääsee vaatteet esille näissä kuvissa, kuin tuotekuvissa. Harmikseni en kovin montaa tälläistä kuvaa kuitenkaan löytänyt. Tämäkin takki on paljon vaisumman näköinen pelkässä tuotekuvassa, joten siitä huomaa kuinka suuri merkitys näillä sovituskuvilla on.



Tässä kuvassa todella suloinen 2in1 kevytuntuvatakki alku kevääseen. Takkia löytyy tämä kuviollinen, sekä pari yksiväristä.  Tämän kevään asusteista ei ole tulossa nyt enempää kuvia, mutta tosi monenlaista ja myös ihania yksivärisiä malleja löytyy pipoista. Reima vetää päähineiden osalta kyllä aika ison korren, sillä hinta näissä on kohtuullinen ja laatu tosi hyvä.



Keltaisen ystäviä on huomioitu päähineissä ja ainakin takkien osalta.


Tälläinen pidempi takki on kätevä valinta eteenkin kouluikäiselle, jos ulkohousut ei eksy toivottavan usein jalkaan. Tätä takkia löytyy myös tummemmassa sävyssä.






Tuotekuvien osalta kurkataan ensin nämä herkullisimmat värit retro-mallistosta! Nämä kaikki Vacalis haalarit kelpaisivat minulle, vaaleansininen on syötävän ihana! En tiedä onko kovin käytännöllinen kevään kuraisiin maisemiin, mutta aika hyvin Reiman vaatteista yleensä saa huuhtaistua suihkulla liat pois. Taag takkeja tulee hyvin samoissa väreissä kuin pienten lasten mallistossakin. Haalareista minulla ei ole tietoa, onko nämä kolme väriä ne ainoat. Jos tummia sävyjä mielii, niin Reimalla on ainakin vielä hyvin kokoja aikaisempien mallistoiden Vacalis haalareista täällä ja täällä



Näitä Kiddo Kapeli välikausihaalareita tulee useammassa värissä. Koot 92-128. Ompunvihreä ja sininen on ihanan pirteitä!



Kiddo -mallistossahan on erittäin hyvä hankauksen kesto ja vedenpitävyyskin on hyvä. Useimmat Kiddot taitaa tunnistaa tuosta tähtiheijastimesta taskussa. 




Mitäs pidätte näistä haalareista? Punaista ainakin löytyi myös kokopunaisena, kuten ylemmästä kuvasta huomaatte.


Tässä vielä pari Kiddoa ja keskellä Reimatec haalari. Tätä Reimatec haalarin kuosia tulee myös takkina! 



Tässä keskellä Kiddo, joka löytyy vihertävässä sävyssä ylempää postauksesta. Nämä kaksi kivaa kuviollista haalaria ovat Reimatec Tuuli haalareita. Samantyylistä kuvioa löytyy myös takeista. Reimatec eroaa Kiddoon ainakin tuon tuulilistan osalta, sillä Kiddoissa vetoketjuja ei ole peitetty mitenkään. Kiddon loistavat ominaisuudet riittävät vallan mainiosti lätäkköleikkeihin ja pihalla konttaamiseen, mutta Reimatec puvuissa vesipilari ja useimmiten myös hankauksen kesto ovat vielä suuremmat.


Tässä lisää Reimatec haalareita. Keskimmäinen puku on aika kiva. Hillitty yksivärinen, jossa hento kuviointi antaa puvulle kivasti ilmettä!



Reimatec Melassi haalareita löytyy neljässä sävyssä. Kestosuosikki tummansininen löytyy onneksi tämänkin kevään mallistosta. Tämä on helppo asustaa niin tytölle kuin pojallekin ja lika ei ehkä niin häiritse tummassa sävyssä. Kaiken lisäksi nämä puvut ovat todella ajattomia tyyliltään, joten ei haittaa vaikka jonkun vuoden pienemmälle sisarukselle jemmaisikin!




Tässä jo ylempänä nähdyn takin kanssa samaa kuosia olevat haalarit, sekä sininen versio hieman ylempänä nähdystä punaisesta haalarista. Nämä seilor-tyyliset puvut on kovasti mieleeni! Näistä kaikista kolmesta puvusta löytyy myös takki versiot ja hyvin samaa tyyliä löytyy tytöille myös valkoinen takki tummansinisillä raidoilla.



Kevään uutuusmallissa, Reimatec Branch-välikausihaalarissa on uusi leikkaus ja vähemmän saumoja. Näissä hankauksen kestoksi on merkitty yli 30000 kierrosta Martindalea, joten kannattaa kurkata pukujen tuotetietoja ostohetkellä - monilla Reimatec haalareissa kierrokset ovat yli 80000, mikä on jo äärimmäisen kestävä. Tällä kolmellakympillä pärjää vallan mainiosti!

Takeista tulee myös monia kivoja malleja ja osviittaa kuoseista näettekin hyvin tämän postauksen haalareista ja osittain myös taaperoiden haalareista ja takeista. En ihan kaikkia takkeja esittele, mutta muutamia kivoja malleja ja värejä.

Tämä kelta-raidallinen on tosi kiva. Joskus vuosia siten oli hieman samaa värimaailmaa Reiman mallistossa ja oli kyllä todella kivannäköisiä livenä. Tähän kaveriksi mustat housut ja keltainen tai tummanharmaa pipo - aika kiva setti!

Yksivärisiäkin takkeja löytyy ihan mukavasti. Mallisto pitää toki sisällään myös yksiväriset softshelltakit sekä windfleecet. Valitettavasti minulla ei ole nyt kuvia näyttää, mutta tätä samaa pirteää värimaailmaa löytyy niistäkin.

Tässä vielä muutamia tyttöjen takkeja. Keskimmäinen on aivan ihana väritykseltään. Tytöille löytyy myös yksiväristä vaaleansinistä/minttua takkia ja näitä jo pienempien mallistossa nähtyjä kauniita kukkakuvioisia takkeja. 

Tämä kuvan ensimmäinen kukka takki on syötävän ihana! Kukallista kuosia tässä myös vaaleansinisenä keskellä, tätä löytyy useammassa sävyssä.



Tässä näitä retroja, mistä alussa onkin sovituskuvaa. Pusakkaa tulee punaisena ja armynvihreänä ainakin tämän tummansininsen lisäksi. Tyttöjen takit ei pääse kovinkaan oikeuksiinsa tässä, joten tuo sovituskuva oli kyllä kiva! Minttu väri on aika herkku!

Tässä tämä kooste nyt tällä erää. Mitä pidätte Reiman värimaailmasta ja malleista? Mikä on suosikki malli tai väritys?

Reiman kevätulkoilu on nyt osittain myynnissä Reiman verkkokaupassa (johon linkit postauksen sisällä)* sekä useilla muilla jälleenmyyjillä. Nettikaupoista voin suositella ainakin Ratkiriemua, Punavuoren Peikkoa sekä Lasten Taikamaata!


Kuvat: Reima
*)mainoslinkki Reima.com

14 kommenttia:

  1. No hei kiva kun teit kuitenkin! Mä ihmettelen ylipäänsä tätä Reiman markkinointia: sivuilla ei ole mitään lookbookkia vaan tuotteet joutuu selaamaan nettikaupasta ja sinnekin niitä tulee kuitenkin vain ripotellen. Aika inhottavassa asemassa on, jos tarkoituksena on ostaa lapselle yksi haalari ja sen haluaisi tehdä harkiten niin, että näkee kaikki vaihtoehdot. Yhdessä Reiman kuvassa oli tuota Melassi-mallia sellaisena tumman turkoosina (sama väri kuin tytöllä housut ja toisessa kuvassa takki), sitä pähkäilin mutta tiedä taas millon se olis myynnissä ja missä :/ Mutta siis siinä käsityksessä olen, että nuo kolme Melassi-sävye eivät olisi ainoat.

    Aika jännä väri tuo minttuinen sininen! Mutta tosiaan aivan liian arka, kun Antonin päiväkodin pihassa on paljon mutaa ja hiekkaa.

    Yleisesti ottaen ei kokonaisuutena tämä mallisto säväytä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä puuttuu kuvista just se haalari, mitä taidat tarkoittaa. Tsekkaan vielä koneelta mut tästä jäi se ja yks sininen tylsä pois ja se ei mun mielestä ollut melassi ja on enemmän army kuin sininen. Ei ollu mun mielestä mikään hieno, mut tarkistan vielä.

      Mä oon aiemmin (ei nyt keväällä) saanut vastauksen, että kaikki tuotteet ei välttämättä Suomen markkinoille edes tulisi, mutta mielestäni ne on kyllä aina aika hyvin löytynyt. Tuo mediapankki on ihan hirvee nykyään, useita tuhansia kuvia jotka vain koodilla, ei edes mallinimellä, tuhannesta kulmasta kuvattuna, useassa tiedostomuodossa jne. Ja hakua ei voi rajata esim pelkkään tuotteeseen (esim. Haalarit) vaan selaat sen viistuhatta kuvaa aina kympin ryhmissä suunnilleen ladaten O_O

      Mitä pidät värikkäistä Kiddo haalareista tai ton toisiks viimeisen kuvan haalareista? Toi valkea raita esim ei paha, meillä ollut useammin haalarissa valkeaa ja hyvin puhdistunut :)

      Poista
    2. Joo kaikki ei munkaan käsityksen mukaan tule Suomen markkinoille, mutta kysäisin tuosta Melassista niin sitä tulee Reiman verkkokauppaan mutta eivät osaa sanoa yhtään milloin. Lupasivat myös selvittää, tuleeko sitä jälleenmyyjille. Se olisi mun suosikki tällä hetkellä, kun ei näissäkään oikein ollut sellaista joka iskis enemmän.

      Antonilla oli just viimeisin haalari Reiman raidallinen, niin kaipaan nyt jotain muuta :) Katsottiin näitä Antonin kanssa ja tuosta ympyräkuviollisesta hän kiljahti riemuisasti: "Aivot!" :'D Noista Kiddo-haalareista miellyttävin on toi sininen, jossa on vähän lehtikuvioo muistuttavat viivat. Mutta kieltämättä se melassin turkoosinvihreä taitaa ihastuttaa vähän poikkeavalla värillään :)

      Mä oon muutenkin vähän sekaisin nyt, mitä teen. Antonhan on tällä hetkellä siis 95cm/14kg. Edellinen haalari oli taaperomallin 98 ja hän koki sen vetoketjun hankalaksi, kun menee sinne jalkaan. Reiman välikausihaalarit on myös melkoisen leveitä meidän hoikille mutta teknisesti, kotimaisuudesta ja hinnasta johtuen tykkään näistä enemmän kuin vaikkapa Moloista. Mutta saattaa olla, että Molo istuisikin meidän lapsille paremmin. Ja sitäkin mietin, että jos otan nyt Reimalta haalarin niin otanko Antonille 98 vai 104? Sofialle löysin lähikaupan alerekistä pinkin Reimatecin 35e, niin se saa luvan kelvata vaikka onkin just vähän säkkimäinen. Mutta jos nyt joudun maksamaan täyden hinnan, niin yritän tietty ostaa kokonaisuudeltaan lapselle parhaan.

      Tulipas sepostus, mutta riittää miettimistä! Kauheelta kuulostaa toi Reiman mediapankkia! Ehkä se selittää, miksi niin kovin vähän kukaan kirjoittaa Reiman uusista mallistoista.

      Poista
    3. Jäi niin paljon vaivaamaan, että tulin koneelle ja päivitin sen puuttuvan kuvan haalareista tähän :D Eli kyllä niitä on neljä, olet oikeassa! Minusta toi näyttää vähän enemmän vihertävältä. Voi kyllä olla ihan kivakin.

      Hyi aivot :D Ihana haalari hehe :D

      Mä ottaisin sinuna isojen mallin 98cm. Se on kuitenkin suunniteltu mahtumaan 104cm pituuteen asti ja luulisi, että riittää teillä vielä syksynkin. Se 104 voi olla niin reilu, että kuluu sitten saumoista vähän liian nopeasti. Meillä mahtui Lassien 98 viime syksynä vielä 106 pitkälle, en toki sitä kokoa enää olisi ostanut silloin. Nyt meillä on Ticketin 104 puku talvella ja poika on yli 110. Mietinkin, et jos haalaria haluan et olisko meille se 110 vai 116 - se isompi taas kun voi olla ihan liian reilu, mutta poika kasvaa niin nopeasti.

      Jos silmät kestää katsella niin osta Antonille sellainen puku, mikä menisi värinsä puolesta sitten Sofialla vaikka varapukuna myöhemmin :)!

      Joo se mediapankki on jotain sanoinkuvailematonta, toivottavasti tulee parannus siihen! Olisihan se helpompaa toki jos olisi tuotekuvasto kädessä koodeineen, mutta silti joutuisi yksittäin kuvat hakemaan.

      Poista
    4. Sofia on vain 3cm Antonia lyhyempi ja vielä miltei samankokoinen jalkakin, niin mun pitää nyt ostaa kaikkea tuplana :D Sille ostin just sen Reimatecin 98 koossa, koska hän kasvaa nopeammalla vauhdilla. Sinänsä siis voi olla, että Antonin vaatteet menee hänen käytön jälkeen myyntiin tai sitten säästän jemmaan Julialle - kumman vaate nyt sattuu enemmän miellyttämään, Antonin vai Sofian. Anton puolestaan on kasvanut jo pari vuotta hitaasti, niin joo ehkä se 98 voisi mennäkin. Vaikea kuvitella, että hän kasvaisi yli 6cm vuodessa.

      Niin ja tuossa kuvassa tosiaan toi Melassi-haalari on harmaasävyisempi. Reiman fb-sivuilla oli kuva tuosta jo jokunen aika sitten ja siinä se oli ns. värikkäämpi. Mutta toisaalta tuollaisena harmaasävyisenä ei ehkä lika näy niin herkästi.

      Joo ja tosiaan toi ihan harmaakin haalari on kiva, mutta Reiman sivuilla luki että siinä on väljä mitoitus niin siinä oli jo riittävä syy laskea se pois vaihtoehdoista.

      Poista
    5. Meillä kans tykätään mieluummin vähän kapeammista, kun ne väljät näyttää vähän pussimaisille :) ei mekään rumia mutta omaa silmää miellyttää enemmän slummi :)

      Meillä kans toinen pojista kasvoi alkuun hitaammin mut nyt onkin sellainen 12cm vuositahti melkeen :D

      Poista
  2. Ai niin: pipot muuten näyttää kuitenkin tosi kivoilta! Erityisesti tuo keltainen tekisi mieli napata ja sitäkin ajattelin, että se kävisi ihan kivasti siihen mintunvihreään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävis kyllä! Ja niitä pipoja oli tosi paljon kivoja. Reiman pipot on kyllä laadultaan ollut tosi hyviä ja niistä saa hiekkatahratkin pois :)!

      Poista
  3. Meidän reimassa oli 50-70% ale. Meinasin ihan seota siellä. 😁 sai meidän pojat taas vähä lisää talvivaatteita. Tykkään noiden laadusta 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, no siellä on kunnon alet :D Mä voisin kans käydä vähän ostoksilla, toppaa tarvis meinaan :D!

      Poista
  4. Tuo keltaraidallinen takki olisi hieno. Missään ei ollut kyllä myynnissä, en ainakaan löytänyt.

    VastaaPoista
  5. Kattavasti olet taas koonnut postauksen, kiitos! :) Mä haluaisin tytöille nyt jotakin keltaista, mutta en taida raskia enää ostaa kun on jo pari pukua ja takit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tästä on iloa :)! Mä kans nuoremmalle, mut hänelle ei sovikaan kirkas keltainen :/ onneksi tuo vaaleankeltainen sopii :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)