keskiviikko 21. helmikuuta 2018

IHANA KEVÄT MALLISTO - BLAA! SS18

Blaa!:n ihana kevät mallisto on nyt julkaistu! Tänä keväänä värimaailma on ihanan raikas ja printeistä löytyy suloisia delfiinejä, lintuja sekä perhosia. Blaa!n vaatteet ovat todella laadukkaita ja kestävät hyvänä lapselta toiselle. Näissä on aika reilu mitoitus, mutta useimmissa nettikaupoissa on kokotaulukko tuotteista esillä, joten sitä kannattaa vilkaista ennen kuin tilaa tuotteita. 

Meillä on ollut Blaa! vaatteita pojilla ihan ensimmäisestä mallistosta alkaen. Näiden tyyli on jonkinverran muuttunut vuosien varrella, mutta laatu on pysynyt. Yksiäkään vaatteita ei ole meidän nuorinkaan rymyäjä saanut vielä rikki ahkerankaan käytön jälkeen, joten näitä uskaltaa huoletta hankkia. Tästäkin mallistosta meille varmasti jotain vielä kevään aikana hankin! 

Mitäs te pidätte?








Näistä jumppiksista tykkäsin tosi paljon, kun meidän nuorempi oli taaperoikäinen. Oli tosi käteviä ja kestivät hyvin konttaamisetkin!


Tämä lintu kuvio on ihanan raikas - kelpaisi meille leggareina tai paitana!



Tyttöjen mekot ja hameet on tosi kauniita. Nämä sopii arkeen ja juhlaan. Onkohan liian aikaista miettiä helmikuussa valmistujaisia ja koulujen sekä päiväkotien kevätjuhlia? ;)



Petroolin väri on aina yhtä kiva. Tämä on kivan raikas! Voisin ostaa meille tämän t-paidan ja nämä collarit ehkäpä juuri petroolin värisenä. Vähän vaihtelua meidän kovin mustaan housuvalikoimaan.


Tämä mustekala kuvio on ihana! Tälläistä voisin miettiä pitkähihaisena tai t-paitana pojille.


 

Tämän t-paidan meidän nuorempi poika tahtoisi heti! Onhan tämä aika suloinen. Valkoinen on kiva väri kesään!








Mitäs tykkäätte näistä svetareista? Tässä kuvassa Budapest Zipper. Tämä väri on aika kiva!


Tässä tämä t-paita - ihana! Ja kyllä noi harmaat baggyt näyttää niin kivalle tämän kaverina!


Tämä setti menee ehdottomasti hankintalistalle. Tykkääkö teillä koululaiset tälläisestä lookista?


Kerrassaan upea mallisto! Talven mallisto ei niin paljon iskenyt, kuin tämä. Tässä on niin paljon kivoja, raikkaita ja ajattomia vaatteita, ettei tarvitse harmitella kun ei löydä mitään sopivaa :)!

Blaa! uutuuksia myy heidän oma verkkokauppa, sekä lukuisat jälleenmyyjät. Listan jälleenmyyjistä löydät täältä.

Tuleeko teille jotain näistä uutuuksista?

Kuvat: Blaa!

4 kommenttia:

  1. Minä olin itseasiassa taas pettynyt.. Pojille paljon kivempi, mut tytöille ei minuun iskenyt. Kukkakuosi on muuten kyllä hauska, mutta vihaan tuota havun/ruohon vihreää sävynä. ;) Perhoskuosi on ihan ok, mutta en tiedä tuleeko kuitenkaan "pakko saada" listalle. Mintut haikarat voisin tytölle kotiuttaa mekkona, se on kivoin minusta. Hmm..
    No, saa nähdä. Tykkään niin tosi tyttömäisistä jutuista just nyt, että ehkä siksi ei ole minun makuun. Laatu on kyllä huippua, mitä nyt meilläkin on muutama vaate näitä ollut ja nytkin käytössä. :)

    -Mia Hattarasydän blogista-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ymmärrän sua paremmin kuin hyvin, kyllä varmasti poikien jälkeen tykkää niistä yli-tyttömäisistä jutuista :)!

      Must toi kukkakuosikin on tosi kiva, en tykkää yleensä tosta metsänvihreästä, mut tähän yhdistyy kivasti :) Pojille oli monia kivoja, harvemmin löydän mitään kivaa niin siks oli kyllä plussaa tämä mallisto :)!

      Poista
  2. Blaa on sellainen, mistä haluaisin tykätä mutta ei vaan iske koskaan kunnolla. Johtunee heidän printeistään, ne on mun makuun liian lapsekkaita. Toki lastenvaatteista on kyse ja on ehdottomasti hyvä, että erilaisia vaatteita on tarjolla että kukin löytää makuunsa käypäiset mutta nyt kun vielä puen pieniä ja päätän valtaosan vaatteista, niin näitä en kovinkaan hanki.

    Meiltä löytyy yksi Blaan harmaa college ja siinä on hyvä laatu ehdottomasti. Housut ja yks toinenkin paita meillä kävi sovituksessa syksyllä, mutta ne ei istunut ollenkaan. Paidassa oli liian kireä kaula-aukko.

    Tästä mallistosta voisin kuitenkin ostaa, jos hyvässä alessa, tuon haikara t-paidan ja perhos t-paidan. Lisäksi mahdollisesti jotain kukkakuosia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei läheskään kaikki mallistot Blaa!:lta nykyään kolahda. Nyt oli kiva :) Mulle noi printit kelpaa, meillä on lapset jo isoja (hehe), ettei nämä lastenvaatteet enää kohta kelpaa heidän päälle. Ajattelin, et yksiväristä ehdin ostaa sitten kouluikäisenäkin heille. Isommalle ei ainakaan mikä tahansa enää kelpaa :/
      Tosin kyllä vaatekaapissa täytyy kuitenkin tasapaino säilyttää ja yksiväristä ja hillitympääkin löytyä :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)