perjantai 12. tammikuuta 2018

JOULULOMA JA LÄHESTYVÄ KEVÄT

12 päivää uutta vuotta. Aika tuntuu menevän siivillä! Joululoma meni liian nopeasti ohi, vaikka kestikin pari viikkoa. Tutut arkiset kiireet on taas ohjelmistossa, ja blogikin heräilee taas talviunilta. Kuinka monella on jo katse kevääseen päin? Itse olen innolla seurannut uusia kevään vaatemallistoja ja muutenkin odotan jo kesää tosi paljon!Toivon toki, että näitä pienemmän talvilemppareita ehditään käyttää vielä hyvän aikaa, mutta aivan ihania pirteitä kevään juttujakin kaipaan jo kovasti. Tämä talvisetti on kyllä osoittautunut tänä talvena aivan loistavaksi valinnaksi. Niin paljon kätevämpi kuin haalari - vaikka sekin meillä käytöstä löytyy.

 

Vielä ei onneksi kovin suuria pakkasia ole ollut, mutta reilun kymmenen asteen pakkasella takki tuntuu välillä eteenkin enemmän liikkuessa olevan tosi lämmin - välillä jopa kuuma. Mukava, kun ei tarvitse palella eikä pukea välikerroksia. Ja parasta, ettei koskaan tarvitse tapella ettei ulkovaatteita puettaisi päälle kun on mieleiset. Toivottavasti mahtuisi tämä setti vielä ensi talvenakin.

takki // mini rodini (miniQ) - housut // molo kids pollux (miniQ) - rukkaset // travalle - pipo // tinttu

Nyt talvella on tullut tosi vähän otettua valokuvia huonon valotuksen takia. Muistikortiltakin löytyi kutakuinkin blogikelpoisia vain nämä muutamat kuvat joululomalta. Tällä viikolla aurinko onkin jo hieman pilkahtanut ja ihan eritavalla eteenkin ulkona pystyisi nyt kuvaamaan. Kävinkin tänään jo kokeilemassa miten valo riittää ja ihan kelvollisia otoksia testikuvista sain.

Tänne oli toivottukin jo juttua kevään ulkovaatteista ja lupailinkin jo ensi viikolle viimeistään ensimmäisiä kuvia mallistoista! Meilläkin on otettu niin hurjat kasvupyrähdykset, että kaikki ulkovaatteet menee uusiksi pienemmällä - onneksi muutama ihana juttu löytyi jemmattuna veljeltä. Isoveljellä ei vaan jemmoista löydykään mitään! Mutta tosi kivoja juttuja on tulossa joten eiköhän meillekin takuulla löydy ne mieleiset vielä :)

Mitä teille kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Onpa teillä paljon lunta! Meidän 4-vuotias joutuu kolailemaan nurmikkoa, kun sitä lunta ei ole kuin juuri ja juuri maan peitteeksi. Nyt saatiin sentä pakkasta, että hyvällä tuurilla päästään edes ulkojäälle luistelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä ihan tarpeeksi lunta tänä talvena, voisin lahjoittaa puolet teille :D! Täälläkin pientä pakkasta ollut, toivottavasti ei tulisikaan niitä paukkupakkasia tänä talvena :) onko teillä käynyt lumet maassa lainkaan?

   Poista
 2. Moikka. Kysyisin sinulta sellaista asiaa, kun huomasin että sulla on huuto.netissä myynnissä polarn o pyret wf-takki, välikausihousut ja pipo. Kokoa 86/92 cm ja hinta oli 84e ja postit 6e. Onko hinnassa yhtään tinkivaraa? Olen itsekin aikoinani huuto.nettiä käyttänyt ahkerasti sekä ostamiseen että myymiseen mutta nyt en pariin vuoteen enää.Enkä muista tunnuksia niin en voi sitä kautta kysyä asiaa :)
  T. Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä vähän :) laita vaikka sähköpostia jos olet kiinnostunut setistä :)
   tittin_elamaa at luukku.com

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :)