tiistai 8. maaliskuuta 2016

SUUNNITELMIA ISOVELJEN VÄLIKAUTEEN

Edellisessä postauksessa kurkattiin Minin välikausivaate suunnitelmia. Tänään kurkataan, mitä mielessä on isoveljen välikauteen. Aika kivoja juttuja löysin, vaikka itse sanonkin!



Isomman suunnitelmat on koottu myös jo olemassa olevien vaatteiden pohjalta. Välikausihousut meille on kaikki pieniä. Po.pin mustat kuorihousut olisi kätevät alkukevääseen ja loppusyksyyn. Fleecehousut täytyisi jostain keksiä, sillä edelliset on todella pienet. Pojalta löytyy kaapista odottamasta Polarn O. Pyretin viime syksyn malliston kaunis turkoosi kuoritakki (128). Jemmattiin se heti, kun tulivat myyntiin. Windfleece on jäänyt aika lyhkäiseksi koossa 110, joten mietin uutta takkia jo koossa 122, että menisi pidempään. Pohdin pitkään tämän keltasävyisen ja vihreän välillä, mutta tätä kollaasia tehdessäni tulin siihen tulokseen, että ainakin kuvien perusteella keltainen on parempi! Asusteeksi näihin sopii melkein mikä vain. Ennestään meiltä löytyy pirteä oranssi Mini Rodinin basic pipo, jota voi käyttää myös kesällä. Tilasin myös pitkän pohdinnan jälkeen isoveljelle Gugguun petroolin vihreän pipon viileille ilmoille. Lisäksi käytetään varmasti mm. po.pin perinteisiä raitapipoja.

Ja onneksi oli niin hyvä tuuri, että viime kevään Viking puzzle goret mahtuu vielä! Samoin mahtuu Nokian muumi kumisaappaat. Jos kumpparit olisi pienet, niin ostaisin jo oranssit Tretornit tai jotkut Bisgaardit. Nokian kumpparit on olleet ihan huiput, mutta vaihtelu virkistää :)




Myöhempään kevääseen ja parempiin menoihin meiltä löytyy ihana Mini Rodinin tummansininen wind jacket. Mietin kyllä, että pitäisikö nyt jo ostaa jemmaan kokoa isompi mustana, sillä tämä 116/122 ei kauaa mahdu. On tosi naftia mitoitusta, vaikka tyköistuvasta tykkäänkin!

Molon Haven välikausihousut on meillä isomman lemppari. Sellaiset täytyisi hankkia, kun edelliset on taas jääneet pieneksi. Meillä on myös mietinnässä, että hankitaanko näitä kahdet eikä Po.peja ollenkaan. Nämä on ainakin todella nopeat ja helpot pukea ja menee tosiaan kesän viileilläkin.

Softshellit oli viime kauden lemppareita ja niitä isommalta löytyikin pari kappaletta. Mahtuvat kenties häthätää keväällä, mutta kokoa isompi olisi jo parempi. Tämä Racoonin fleecevuorellinen softshell oli materiaaliltaan pojan mieleen, joten voisi tulla ostoslistalle. Vaikka kuvista puuttuu Molo Kids softshell, niin sekin voisi kuulua listalle. Molon softshell houkutaisi joko mustana tai vihreänä. Uskokaa tai älkää, tämä poika tarvii paljon takkeja käyttöön, koska eteenkin välikaudella ulkoilee jatkuvasti!

Välikausirukkasia meillä ei isommalle ollut vuosi sitten lainkaan. En taida niitä nytkään ehkä hankkia, saa nähdä. Neulesormikkaista tykkää kovasti, joten niitä voisi ostaa lisää. Olen myös miettinyt mahdollisesti softshellsormikkaita. Molon välikausirukkaset olisi kyllä kätevät, mutta ne ei välttämättä kelpaa...

Tarvitaan goretexien lisäksi myös jotkut lenkkarit, joita käytetään kuivemmilla ilmoilla. Bisgaardin tämän kevään tennarit näyttää ihan huippukivoille ja isommalle voisin raaskia nämä investoidakin. Olen myös miettinyt ensimmäistä kertaa venykenilkkureita (ehkä molemmille pojille). Millaisia kokemuksia teillä näistä nilkkureista on, eteenkin Bisgaardeista? Oletteko käyttäneet vain paremmissa menoissa, vai myös ihan normipäivinä? Mietin isommalle näitä ihan käyttökengiksi, sillä olisi helppo vetäistä jalkaan, kun niitä tarroja ei millään haluttais avata. Eiks nämä käytännössä ole kuin bootsit?

Tälläisiä suunnitelmia :) Luulen, että Po.pin pilvitakki mahtuu vielä kevään ainakin, sillä tämä uusi on tosi reilu. Lisäksi meillä on yksi takki, mikä tästä puuttuu, mutta esittelen sen teille myöhemmin. Molon kuoritakkia olin suunnitellut isommalle näiden lisäksi, mutten ole oikein päässyt yhteisymmärrykseen itseni kanssa, mikä noista kuoseista olisi sellainen mitä jaksaa katsella. Ketut meiltä löytyy, mutta ne menee koon puolesta enää vain tilapäisesti. Kotkat ei meillä sytytä, joten saa nähdä.

Mitäs teillä löytyy syksyllä eskariin menijöiden välikausivaatteiden listalta? Entäs isommilta kuin taaperoilta yleensäkin? Vieläkö suostutaan haalaria käyttämään?

12 kommenttia:

  1. Hhhei hyvältä näyttää. (: Paljon tuotteita, joita mielellään haalisin meillekin. ♥

    Meillä on välikausi suht hallussa jo. Pari softshelliä; Molon vihree (♥) ja Racoonin edelliskauden eläinversio. Ihana sekin. Ne varmaankin menevät valitettavasti vain tän kevään, ovat sen verran napakoita.

    Ulkohousut on hommattu taas H&M:stä, hintalaatusuhteeltaan musta mainioita. Syksyset Kappahlin pökät taitaa nekin kyllä mennä. (:

    Kumpparit on ostettu ja yhet tennarit. Kunnollisia kenkiä, esim. goretexejä, ei oo ainakaan vielä. Mahdollisesti tarvetta myös hanskoille ja hatuille. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvälle teidän välikausi! Se vihree vois just olla kiva :)! Ja meillä on 116cm Racoonin se viime kevään softshell mut siinä on ne hihan oikeet paikat (missä sormien reiät) jo jääny kyllä lyhyeksi. Mut ei se varmaan haittaa :)
      Ja just Molon eläintakki on kans 116 ja ei kyllä mahdu enää kesällä :( Se on ihana!

      Täytyypä jossain vaiheessa kurkata myös H&M! Kiitos vinkistä :)!

      Poista
  2. Oi miten ihanalta näyttää! Tykkään erityisesti noista ruskeista kengistä alemmassa kollaasissa! :)

    Haha, ja meidän välikausi... no se odottaa edelleen! Minulla jää aina nämä kausivaatteiden ostot viime tinkaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)! Noi kengät näyttää kyllä hurjan kivalle. Sopii myös tytöille, on Bisgaard merkkiset :)

      Vielä ehtii! Ei meilläkään valmista ole mutta edes suunniteltu :D keväiset ilmat on kyllä ollut nyt, lumi sulaa vauhdilla.

      Poista
  3. Kivoja suunnitelmia :) Meidän tuleva eskarilainen ilmoitti eilen haluavansa haalarin. Hyvä etten lentänyt pepulleni :D Musta kuitenkin tuntuu, ettei eskarissa enää haalaria käyttäisi ja viime yönä pohdin mitä tehdä. Sitten muistin, että meillä pitäisi olla tytöltä jemmattuna Ticketin tummansininen tähtihaalari ja nyt toivon sen olevan oikeassa koossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei oo välikaudella oikeen isompi koskaan ollut haalarista innostunut :) Se po.pin fleecellinen oli ihan kätevä, mut en kyllä enää osta tolle. Tiedän että se on yhtä ättäröintiä sitten ja muutenkin takki + housut on niin paljon kätevämmät sitten jo isommalla (mun mielestä) :)

      Toivottavasti teillä mahtuis haalari niin ei tarvis hankkia uutta, jos ei sitten tykkääkään kauaa :)

      Poista
  4. Hih, sama maku tuntuu olevan, kun meiltäkin löytyy jemmasta yläkuvan kuoritakki ja alakuvan wind jacket sekä Molon housut. Ja samat huomiot kuin sulla, popin takki on kevään ainakin liian iso (110 ja poju n. 102) ja pienempi tuli uudesta mallistosta (turkoosina sekin) kevääksi. Wind jacket taas on niin nafti jo nyt (koko 104/110), että harkitsen myyntiä jo ennen kuin otetaan edes käyttöön. Ja Molon softshell koossa 116 on tulossa sovitukseen (110 oli liian sopiva) ja nahkakengistä haaveillaan täälläkin:) Terv. Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hauska, kun niin sama maku :)! Meillä on se Po.pin pilvitakki 122 mut se on eri mallinen vähän niin ollut käytössä jo useamman kauden, aluksi reiluna niin ettei se reiluus haitannut.

      Ne Molon softshellit sekä kuoritakit on mun mielestä vähän naftia mitoitusta. Housut ehkä paremmin vastaa kokoaan :)

      Poista
  5. Hei! Olen usein blogissasi vieraillut ulkovaatekuvia katsomassa, mutta nyt vasta uskaltaudun kommentoimaan. Meillä näyttää olevan monissa (välikausi)vaatteissa ja kuoseissa sama maku :)

    Meillä on ollut Bisgaardin kenkiä sekä talvi- että kesäversioita ja ne ovat mielestäni ihan parhaat kapean lestinsä ansiosta. Viime vuonna lapsella oli Bisgaardin tähtikengät, jotka ovat hieman erilaiset kuin nuo tähtitennarit. Onneksi Pikkujaloissa oli nyt alennuksessa niitä viime vuotisia, joten ostin samanlaiset, tosin eri väriset. Meillä ne ovat ihan pihakäytössä. Kollaasistasi innostuneena menin sitten ostamaan myös tuollaiset venykenilkkurit, vaikkei me niitä kai periaatteessa oltaisi tarvittu.... Mutta mutta. Nekin olivat viime syksyn aleja ja vaikuttavat kyllä todella näppäriltä kevätkengiltä pihakäyttöön. Ja kun ne olivat vielä oranssit, en voinut vastustaa!

    Ps. Blogissani on kuvia meidän ulkovaatteista, käy kurkkaamassa, jos kiinnostaa :) Lisääkin on tulossa... Terveisin ulkovaatehamsteri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että kommentoit :)!

      Noi venykenilkkurit olis niin kivat, en ole vielä ostanut mutta syksyksi eteenkin olisi meillä varmasti kätevät. Kuulostaa kivalle, kurkkaan ehdottomasti blogisi jos meillä on samanlainen maku :) Mulla tuli vähän suunnitelman muutoksia kaupassa ja ostettiinkin isommalle turkoosi po.pin wf-takki, mutta muuten on aika hyvin suunntelmat pitäneet :)!

      Poista
    2. Turkoosi on aina hyvä! Meillä on turkoosit rattaatkin :D
      Yhden lapsen kanssa vaatehankinnat lähtee helposti lapasesta, kun on tosiaan vain se yksi, jolle ostaa. Jos olisi useampi lapsi, homma pysyisi paremmin hallinnassa ;)

      Poista
    3. :D Meillä on muuten kans Scootereissa turkoosia ja mustaa :)

      Kyllä se meinaa lähteä lapasesta vielä kahdenkin kanssa, mutta kun on joku tavoite mihin säästää niin pystyy pitämään hankinnat minimissään :) Tosin kengissä mä oon aina pihtaillut - haluan parhaat, mutta halvalla :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)