torstai 31. maaliskuuta 2016

RACOON OUTDOOR SS16 IHANAT TAKIT POJILLA (SIS. ALEVINKIN)

Alkuviikosta aurinko paistoi kauniisti ja lumet saivat nopeasti kyytiä. Välikausivaatteita piti alkaa kaivelemaan jemmoista, kun pojat olivat läkähtyä toppavaatteisiinsa. Meidän välikausihankinnat oli ihan vaiheessa,  mutta onneksi löydettiin jotain sopivaa päälle.


Saimme Lasten Taikamaasta Racoon Outdoorin välikausitakit pojille testattaviksi ja ne ovatkin oikein mainiot näin alkukevääseen fleecevuoren ansiosta. Takkien pintamateriaali tuntuu mielestäni ihan hieman vahvemmalta tai liukkaammalta kuin aiempien kausien (tähti)takeissa.  Näistä on helppo vain huuhtaista kura ja lika pois!


Meillä pojat ovat kasvaneet taas ihan hurjasti pienessä hetkessä. Isommalle valitsin tämän takin koossa 122cm ja ajattelin sen olevan ihan jättisuuri. Poika on omalla mittauksella noin 117cm pitkä ja tämä takki on ihan sopiva! Toivottavasti mahtuisi vielä syksylläkin. Kuvissa näkyvät välikausihousut oli jääneet lahkeista "vain" kymmenen senttiä lyhyeksi - hups.

Minille meinasin valita takin koossa 92cm, mutta onneksi otin suurimman baby-koon eli 98cm. Takki on nyt juuri sopiva ja epäilen ettei välttämättä enää syksyllä mahdu. Mini on omalla mittauksella n. 94-95cm pitkä. Housut ovat isoveljen vanhat vuorelliset Reimatecit koossa 98cm, mahtunee juuri tämän kevään, vaikka oletin näidenkin olevan aika reilut. Välikausikenkiin tuli pieni suunnitelman muutos ja hankin samanlaiset, kuin meillä oli vuosi sitten. Tosin herran jalka päätti kasvaa parissa viikossa niin, että nämäkin kengät jäävät kesään mennessä pieneksi..!


Minillä on tarkoitus käyttää tämän takin kanssa tätä ihanaa Gugguun lemon tupsupipoa (XL). Rukkaset (veljen vanhat) valitsin laatikosta sattumalta ja ne sopivatkin aika kivasti tämän setin kanssa. 





Isoveljelle on tulossa samanlainen tupsupipo petroolin värisenä ja kokoa isompana, mutta se ei kuviin valitettavasti ehtinyt. Petroolin vihreä sopii aika kivasti juuri tämän takin kanssa, kun vetoketju on tuollainen hivenen tummempi sininen. Toki tähän on helppo yhdistää esim. keltaista, vaaleanvihreää tai vaikka sinisen eri sävyjä ellei musta ole vaihtoehto.


Pesukarhutakin kuosi on aivan ihana ja myöskin lapsen mieleen. Tähän tykkäsin yhdistää tarkoituksella jotain hillittyä. Hihan logoon sopii kivasti tämä vaaleankeltainen sävy. Tähän sopisi todella hienosti myös kirkkaan turkoosi. Lasten Taikamaasta näyttääkin löytyvän monta kivaa pipoa turkoosin ja sinisen sävyissä, mitkä sopisivat hienosti tämän kuosin kanssa!


Pesukarhutakkeja löytyy Lasten Taikamaasta myös isoille lapsille kokoon 134cm saakka. Tytöille löytyy samalla kuosilla takkia, mutta vetoketju sekä vuori ovat punertavan sävyiset. Vaikka kyllä minä voisin tätä Minin takkia tytöllä käyttää, yhdistettynä esim. minttuun ruusukepipoon! Wau!







Kyllä näillä nyt kelpaa! Kuvassa näkyvä jäätikkö on muutaman päivän aikana saanut kyytiä ja siitä on enää muisto vain. Vähitellen saadaan siirtyä ihan täysin välikausivaatteisiin. Viime hetken hankinnat on varmaan aika tehdä nyt, ennen kuin jää ilman! :)

Kannattaa muuten kurkata Lasten Taikamaan Racoon Outdoor valikoima täältä. Vielä tänään kaikki softshellit -20% ja välikausitakit sekä sadeasut -30%! Kannattaa ehdottomasti hyödyntää ale ja napata äkkiä sopiva koko, ettei jää ilman. Eilen oli livekaupoilla hirveä ryysis, kun ihmiset hankkivat paniikissa välikausivaatteita - monet koot ehtivät loppua!

Jokos siellä on pesty topat pois?

6 kommenttia:

  1. Tuo pesukarhu on kyllä suloinen! Täällä roikkuu vielä topat eteisen kaapissa. Ihan vaan siksi, ettei takatalvi enää yllätä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meilläkin vielä (kylppärissä, koska ovat liejussa) topat löytyy, mutta ei niille kyllä käyttöä taida enää olla :D Toivottavasti!

      Poista
  2. Mä en olekaan näitä vielä kurkkinut, mutta onpas tosi kiva toi pesukarhukuosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tsekata :)! Toi pesukarhukuosi on livenä niin ihana <3

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)