maanantai 14. maaliskuuta 2016

KURKKAUS MALLISTOON - TICKET OUTDOOR SS16

Olen odottanut kovasti Ticket Outdoor SS16 mallistoa. Vihdoin ja viimein pääsen näyttämään myös teille vilauksen siitä, mitä mallisto pitää sisällään.


Sadevaatteissa on kaunis väritys!



Suloista vaaleanpunainaista hopeisten tähtien koristamana.

Tummempien sävyjen ystäville sadeasu. Nämä Ticketin reput on ihania, meillä ihan yksi lemppareista on Ticketin kerhoreppu! Todella laadukas ja heijastimet on ihan loistavat!

 Sadeasuja ja välikausitakki.

 Kukallinen sadeasu on tosi kiva, eteenkin mustan alaosan kanssa. Mitä pidätte?



Tämän haalarin väritys on tosi kaunis!



Tähtikuosinen reppu. Tällä samalla kuosilla on tarjolla mm. välikausihaalareita.

Softshelltakit ovat kauniita ja selkeitä. Beige näyttää kivalle!



Samoin kevytuntsikat on vau! En ole koskaan kamalasti beigestä pitänyt, mutta näissä kuvissa näyttää kyllä todella upealle ja menee must have -listoille! :)

 Repuista puheenollen, tässä reppujen kuoseja. Osa näistä kuoseista nähdään siis myös ulkovaatteissa.

Tässä alhaalla oikealla kerhoreppu mistä ylempänä mainitsin. Tämä on todella kätevä, edessä evästasku ja sivussa tasku esim. juomapullolle. Meillä poika tahtookin Ticketin repun syksyllä eskariin. Ellei tämä koko riitä, hankitaan isompi tästä uudesta mallistosta.


Tässä ei todellakaan ole kaikki, joten kannattaa ehdottomasti kurkata eri putiikkien valikoimaa. Värejä löytyy enemmänkin! On kuoseja, moniväristä sekä hillitympää.

 Miltäs Ticketin kevät näyttää teidän silmiin? Hot or Not? 

Ticket Outdoor SS16 mallistoa on myynnissä mm. Lasten Taikamaassa, Kukkuukids.fissä, Pikku Aku & Adassa, Nuttuluxissa ja Jeriikassa.

6 kommenttia:

  1. Mä näin nuo ekat sadeasut livenä eikä nuo hopeiset tähdet oikein iskeneet mun silmään. Ja ehkä mulla muutenkin on ulkovaatteissa jo tähtiähky, kun niitä on vuodesta toiseen katsellut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näin kans eilen noi tähtisadeasut, kukkasadehaalarin ja sit yhden tyttöjen välikausihaalarin ja poikien haalarin missä vaaleita tähtiä. Mä kyllä tykkäsin, oli paljon kivempia livenä. Toi poikien välikausihaalarin kuosi oli livenä ihana, mutta onhan se aika vaalea. Tosin niin meillä on tainnut olla joka vuosi valkeaa vk-puvussa :D

      Poista
  2. Nyt ei oikein iskenyt =/ odottelen sitten kuumeisesti talvivaatteita, kun Kikkaralle on haalari hakusessa ens talveks =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan kans innolla talven mallistoa :)! Mutta livenä kannattaa nämä kurkata, jos vaikka alea silmällä pitäen :)

      Poista
  3. Minä ihastuin tuohon untsikka-toppaliiviin - mutta en tiedä miten käytännöllinen se olisi! Mutta ehkä kaiken ei tarvitse olla käytännöllistä..?! Hihii.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkei ihan kaiken tarvii olla niin käytännöllistä ;) Mut tehän asutte sillee, että kaupungillakin varmasti pyöritte. Neule tai fleece ja tämä liivi vois toimia niin?

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)