torstai 17. maaliskuuta 2016

EDULLISEMPIEN VK-VAATTEIDEN METSÄSTYSTÄ - VAI SUOSIOLLA KALLIIMMAT?

Kävin alkuviikosta extempore reissun ohella nopeasti tsekkaamassa niin kauppojen kuin kirppiksenkin välikausivaate ja -kenkä tarjonnan. Ajattelin, että eräältä kovin paljon mainostetulta lastenvaatekirppikseltä teen varmaan hurjan hyviä löytöjä, mutta pyh! Tuli niin halvaksi, etten ostanut mitään.

Seuraavaksi suunnistin ketjuliikkeisiin kurkkaamaan välikausivaatteiden tarjonnan. Tuli kurkattua myös JesperJunior ja Polarn O. Pyret. Kuten myös Molo Kidsin, Ticketin ja Mini Rodinin kevään välikausivaatteet ihan livenä.


H&M:ltä bongasin ekat kuorihousut. Hintaa 19,99e. Mainostetaan vettähylkivinä ja näissä ei ole käytetty ympäristölle haitallisia fluorikarboneja. Malli tuntuu käteen kuitenkin hivenen liian tönkölle. Vyötärön viimeistely jää häiritsemään ja tarkemman hipelöinnin jälkeen housut jäävät hyllyyn. Ajavat varmasti asiansa, eikä hintakaan päätä huimaa.


H&M softshelltakit herättävät kiinnostuksen. Kivat värit ja kiva malli. Näyttäisi sopivan myös hoikalle. Materiaali tuntuu miellyttävälle ja notkealle. Takin sisäpinta on pehmoinen ja lämmin. Hintaa 29,99e - ei paha. Tässä takissa myös maininta, että vettähylkivä pintakäsittely on saatu aikaan ilman ympäristölle haitallisia fluorikarboneja. Jään miettimään takkia Minille, en kuitenkaan osta.


Kenkäosastolla kurkkaan niin tyttöjen kuin poikienkin kengät. Tyttöjen puolella houkuttaa unisex-tyyliset bikerit, mutta lähemmässä tarkastelussa ne osottautuvat pohjista täysin taipumattomiksi. Poikien puolelta muistuu mieleen tennarit. Löydänkin nämä kuvan tennarit, jotka yllättävät positiivisesti. Taipuisat, notkeat, laadukkaan oloiset. Kumipohja. Kesäkeleille hyvä materiaali. Hintaa 19,99e. Ainakin ensivaikutelman perusteella hintansa arvoiset.



Lindexillä tsekkaan keinonahkatakin -. tosi kiva ja matsku vaikuttaa kivalle. Hintaa about 40e. Jään miettimään kipurajaa. Seuraavana suuntaan kurkkaamaan kuorihousut. Ihan kivat. Varmasti ajaa asiansa, mutta viimeistelssä on hurjia puutteita. Vaikuttavat myöskin tönköille. Vyötärö vaikuttaa leveälle, mutta koska malli ei ole mukana niin emme pääse sovittamaan. En kuitenkaan ihastu tähän malliin ja hylkään ajatuksen. Näillä vettähylkivillä kuorihousuilla hintaa myös kohtuulliset 19,95e.


KappAhliin marssin ostoaikeissa. Ihana koalatakki ja kuorihousut, jos nappaisin osta kolme maksa kaksi tarjouksen. Rekissä on vielä jäljellä muutamia tuotteita. Ihania! Mutta... miksi niin kovia koppuroita?! Näissä Kaxs Proxtec tuotteissa on loistavat ominaisuudet, mm. 10000mm vesipilari, joka on saatu aikaan ilman haitallista PFC:tä. Malliltaan nämä vaikuttavat myös hyviltä hoikemmillekin lapsille. Mutta jäävät rekkiin meidän osalta. Hirvittävän jäykkiä vaatteita. Takin ovh 59,99e ja housujen tuplat verrattuna muihin ketjuihin - 39,99e.



JesperJuniorissa en jaksa enää keskittyä. Etsin lähinnä kenkiä ja fleecehousuja. Fleecet on tarjouksessa, mutta koot ovat loppuneet. Ketjuliikkeiden fleecehousuihin verrattuna nämä olisi olleet paremman malliset välihousuiksi. Bongaan liikkeessä suloisia pienten takkeja ja housuja - ihan kelvollisia - housut aika värikkäät ja hivenen jäykät. En muista näkeväni isompien kuorihousuja, vaikka kyllä ne varmaan jossain olivat. JesperJuniorissa on nyt puolihintapäivät ja ainakin verkkokaupassa myös nämä kuorihousut -50% (löytyy neljä väriä). Hintaa jää 17,45e - kokeilemisen arvoiset? Aiempiin muistikuviin peilaten, muistelen Jonathan merkin viimeistelyssä myös hivenen toivomisen varaa ja malli saattoi olla hivenen leveä. Puolihintapäivän lenkkareita en bongaa, mutta kevään uutuus tennarit eivät taivu mihinkään pohjista.

Retkelläni tahdon kurkata myös Molo Kids uutuudet, Ticketit ja Mini Rodinit livenä - tuotekuvat eivät koskaan kerro koko totuutta. Etsin sinistä tai vihreää Molon Cloudy softshelliä, mutten löydä. Kuoritakit ja kuviolliset softshellit näyttää livenä paremmalta kuin kuvissa. Tämä fiery coral värinen softshell on ihana, mutta miellän selvästi tyttömäiseksi. Livenä todella hehkuva väri!

En ole myöskään muistini mukaan koskaan päässyt testaamaan Molon Waits housuja. Ne vaikutti ehkä meidän tarpeisiin hieman sopimattomilta. Ainakin rekissä kangas tuntui siltä, että takertuu kiinni - hyvin sähköiseltä. Varmasti mainot tarkoitukseensa sadeasuna, mutta en osannut ajatella välikausihousuiksi. Havenit on hyväksi todetut!


Mini Rodinin takit näyttää kaikki ihan kivoille. Oranssi pico on oranssimpi kuin ajattelen - ei meidän värinen. Tummansininen näyttää kivalle. Pilkkutakki on livenä paljon syvällisempi kuin tuotekuvissa. Sävy on lämpimämpi ja takki näyttää ihan kivalle. Windjacket näyttää niin hyvälle kuin ajattelenkin. Kangas tosin tuntuu hieman vahamaisemmalta kuin viime vuoden takissa - vai kuvittelenko? Jos tarvittais, niin windjacket lähtisi ostoslistalle.


Ticketiltä bongaan muutaman vaatteen. Tähtikuosinen välikausihaalari yllättää positiivisesti. Tuotekuvissa hivenen mitäänsanomaton ja valkoisella shokeeraava mudassa ryömintävaate ei kauheita säväreitä välttämättä anna, mutta livenä näytti huippu kivalle ja raikkaalle. Materiaali ihanan notkeaa, saa ollakin kun hintaa 99,95e. Tämä kuosi on sellainen, mikä on ehdottomasti nähtävä livenä ennen kuin voi ihastua!

Loppujen lopuksi Po.pilla käydessäni ja take a way kahvin kanssa ostarilta poistuessa tulen siihen tulokseen, että mitä sitä hyvää vaihtamaan. Kun mikään ei ole tarpeeksi hyvä ja tuulipukuja en mistään tänäpäivänä löydä niin ostetaan sitä, mikä on hyväksi todettu. Ticket, Po.p ja Molo Kids on housuissa ainakin ihan pro!

Olen hurjan tarkka vaatteiden istuvuudesta. Itseäni ahdistaa jos vaate on väärän kokoinen, kiristää, puristaa, hankaa, tuntuu tönkölle. Meillä myös lapset on aika herkkiä tämän suhteen. Siksi en halua ostaa kovaa koppuraista vaatetta, vaikka hinta olisikin hivenen edullisempi. Ostan mieluummin taipuisan ja vaikka käytetyn vaatteen. En voisi itsekään liikkua peltipuvussa. Monella ketjulla on vielä paljon parantamisen varaa teknisissä vaatteissa, vaikka hyviäkin vaihtoehtoja löytyy. Älä siis tyrmää kättelyssä edullista - toiselle huono voi olla teille hyvä! Ihmiset on erilaisia - niin myös ihmisten tarpeet.

Mitkä teillä on hyväksi todettuja ja ajatteletteko yhtään samalta kantilta näitä välikausivaatteiden ostoja kuin minä? Vai onko teillä ihan sama millaiset vaatteet lapsella on päällä? Olisi mukava kuulla teidän mietteitä! :)

24 kommenttia:

  1. Mä ostin Sellon alepäiviltä pienemmälle just Popin kuorihousut puoleenhintaan (25e), ajattelin että en halvemmallakaan saa henkeselillisiä. Harmi ettei ollu isommalle kokoja. Pienempien kohdalla kärkyn yleensä kirpputoreja, reilu kaksivuotiaalle on vaikea löytää käytettynä hyvässä kunnossa. Viimevuonna meillä oli Lindexin kuorikamppeet, oltiin tyytyväisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tosi hyvä löytö :)! Me kaivattaa ihan perinteisiä ysäri tuulihousuja :D mut ostaisin kuorivaatteetkin käytettynä jos löytäisin hyviä. En vaan halua kuluneita niin rima on tosi korkeella. Onneks isommalta on säästettynä uudenveroista popia ja jtn molo kidsiä pienemmän tuleviin välikausiin :)

      Poista
  2. Meillä taitaa homma mennä niin, että bongailen kevään uutuudet ja blogien esittelyt aiheesta ja kehitän täten käsityksen siitä, miltä välikausivalikoima pääpiirteissään näyttää. Ihan superhyperalesta voin ostaa jotain ulkonäöltään "ihan ok" -meininkiä, mutta pääsääntöisesti vaatteen täytyy ihan ensin näyttää kivalta. Seuraavaksi käyn monesti katsomassa, jos mahdollista ja hipeltämässä vaatteen livenä jossakin lähiputiikissa. Lapsi ei viihdy tönköissä vaatteissa, joten pehmeys ja notkeus on ihan ehdoton juttu. Kengissä tärkeintä on helppous. Lapsi ei edelleenkään jaksa keskittyä pukemiseen vaan nostaa hirveät kierrokset, jos kenkä ei sujahda jalkaan helposti. Vk-vaatemerkkeinä meillä suositaan tällä hetkellä Moloa, Reimaa ja Polarn O. Pyretia. Ketjukamaa ostan, jos vaate näyttää kivalta ja tuntuu kelpuuttamisen arvoiselta. Kulutus ulkovaatteissa on tällä hetkellä sitä luokkaa, ettei talven vaatteistakaan ahkerimmin käytetyt kelpaa enää edes kirtoon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä meilläkin mennään sillä ajatuksella, että mikä näyttää kivalle mutta vähän toki mietin sitäkin mitä saa alella jne :)
      Meillä on kans isomman kanssa kengät niin, että pitää olla helpot. Ei naruja tms. Kengissä olen tosi tarkka myös siitä, että niiden kuuluu taipua hyvin.

      Meillä ihme ja kumma säästyy yleensä laadukkaat vaatteet tosi hyvinä seuraavalle vielä.

      Poista
  3. Kiitos hyvästä ja informatiivisesta kirjoituksesta! Harvoin tulee vastaan näin hyviä postauksia tästä aiheesta. Notkeita kuorihousuja on myös Racoonilla. En nyt muista, mitkä pilarit niissä on, mutta ostin parit viime kesän alennusmyynneistä ja ovat pitäneet vettä ja kestäneet kulutusta aivan mainiosti. Kaipailemiasi tuulihousuja olen löytänyt parhaiten Stockan Hulluilta Päiviltä. Kevään hulluilla päivillä on ollut yleensä myynnissä aivan ohuita vuorittomia 80-lukuhenkisiä tuulihousuja, jotka on ihan parhaita viileiden kesäaamujen leikkipuistoreissuilla.

    Minäkin siis ostan mielummin notkeita vaatteita kuin KappAhlin kuorihousujen kaltaisia koppuroita. Tosin olen kyllä hankkinut myös KappAhlin ja H&M:n kuorihousuja, mutta näistä en maksaisi kahtakymppiä enempää. KappAhlilla on nykyään tosi kallista pääkilpailijoihinsa nähden. Niiden taktiikka onkin selvästi usein toistuvat kantiskampanjat, 3 kahden hinnalla, -25 % yhdestä tuotteista ym. Itseäni nämä alkavat jo tympiä, eikä tule nykyään edes käytyä ko. kaupassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja kiva jos tästä oli iloa!

      Joo Racoonilla on myös tosiaan notkeita ne housut, se unohtuikin. Niitä ei vaan oikein mistään tahdo saada ainakaan meillä päin. Meillä oli pienellä ne henkselilliset - oli tosi hyvät! Racoonin takkeja meillä on ja on ollut ja niille myös huiput pointsit! Softshell eteenkin ihan paras niin takkina kuin haalarinakin.

      Kiitos tuulihousuvinkistä! Juurikin kesään niitä kaipalen, kun ei enää ole märkää mutta voi olla viileää. Ei tarvitsisi kuorihousuja välttämättä siis käyttää. Meillä oli isommalla pienenä jotain vanhaa Lassieta takki ja housut ja olivat juuri omiaan. Nyt en ole sellaisia Lassiellakaan enää bongannut tai hinnat ovat yli kipurajan tuulihousuille. Täytyypä pitää silmällä hullarit, kun tulevat nyt keväällä :)!

      Joo ne Kappiksen housut olisin just ehkä 20e voinut häthätää kelpuuttaa, mutta luulen että ne olisi ainakin isommalla jäänyt sen koppuran olemuksen takia pukematta. On Kappiksella kallista mielestäni, muutama kymppi lisää niin saa jo setin esim. Molo Kids, Po.p tms. Ja Molon housut ei taida olla kuin muutaman euron kalliimmat kuin noi Kappiksen ja ne on kuitenkin notkeat!

      Mä käyn tosi harvoin nykyään livekaupoilla ja netistä enemmän sitten tilaan. Mutta netistä tilatessa on juuri se, että paketin avatessa tulee sitten pettymys juurikin kun ei tiedä miltä vaate tuntuu. Nyt oli mukava, kun pääsi nämä tsekkaamaan ja näki että eivät ole sitä mitä etsii. Säästyy palautusrumbalta!

      Poista
  4. Sääli kun KappAhlin kuorihousut on niin huonontuneet muutamassa viime vuodessa. Vielä joskus 2012 ehkä olivat hinnaltaan 29,90€ ja materiaali joustavampaa, vähän niin kuin Molon Haven housujen matsku. Ja veden kestävyys täysin sama kuin kalliimmissa. Oli ne kivat örkkiheijastimetkin lahkeissa takana silloin. Joka vuotinen ostos olivat, siihen asti kun muuttuivat nykyisen tönköiksi ja hinta nousi. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistelinkin, että ei kai ne aina näin hintavia ole olleet. Ja muistan kyllä itsekin tosiaan niitä örkkihousuja miettineeni ja siitä varmaan olikin se mielikuva, että ovat melkein kuin Molon housut. Tosi harmi, että on muutettu matskua!

      Poista
  5. Meillä tytöllä ollut H&M:n ulkovaatteita varavaatteina ja ne on kyllä olleet kestäviä ja pitäneet hyvin kuivana :) Etenkin pienimmällä taas on hirveän tarkkaa miltä vaate tuntuu päällä, joten tulee kiinnitettyä entistä enemmän huomiota mukavuuteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en epäile itsekään lainkaan, etteikö nämä H&M, Lindex ja KappAhl vaatteet ajaisi asiaansa. Meillä on ollut Kaxs Proxtec talvihaalari ja se ei ollut näin tönkkö, se piti vettä ja oli tosi lämmin. Samoin silloin, kun isompi pojista oli reilun vuoden ikäinen, meillä oli H&M toppahousut jotka oli silloin samaa matskua kuin Molon toppahousut. Oli ihan hyvät :)!

      Mutta tosiaan haasteellista, kun ei uskalla ostaa mitä sattuu juurikin tuon takia, että ulkonäön ja toimivuuden lisäksi mukavuus ennen kaikkea. :)

      Poista
  6. Toppavaatteissa olen ostanut erityisesti koululaisille H&M teknisiä, enkä ole niitä kokenut koppuroiksi. Samoin Lindexin tekniset toppahousut on olleet hyviä (leikkaus hyvä ja matsku notkea). Vk-vaatteissa on ollut vähemmän näitä ketjuvaatteita - ne tosiaan tuntuu jotenkin kovemmilta kuin nuo topat. Mulle kyllä hinnalla on kovastikin väliä, enkä noita merkkikamoja osta kyllä koskaan täydellä hinnalla. Ulkonäöllä on myös kovastikin väliä, mutta mulle ei ole mitään merkitystä sillä, että minkä vuoden mallistosta vaate on kotoisin. Hoikkien lasten kanssa istuvuudella on myös merkitystä, eikä mitään hehtaarileveitä halua päälle kuroa. Ja tietty pitää olla specsit kunnossa. Eli vaadin paljon ja haluan sen halvalla :D Yleensä kyllä saankin suht edullisesti, kun ahkerasti etsin alesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tänä talvena olekaan näitä ketjujen toppavaatteita "hipelöinyt", mutta vuosia sitten meillä oli H&M toppahousut ja oli ihan ok. Ja Kaxs haalari oli kans talvella ok joku vuosi sitten :)

      Joo ei tosiaan pysty ostamaan meillekään mitään hirveän leveitä, vaan malli ja säätömahdollisuudet on aika tärkeät. Ja alet kannattaa ehdottomasti hyödyntää kyllä :)!

      Poista
  7. PoPin kuorikamppeet ovat mielestäni myös aika jäykkiä! Ja ihmeen leveät, liekkö tarkoitus käyttää vain henkseleiden kanssa? Ostin ja palautin, kun eivät pysyneet pojalla ylhäällä vaikka kiristystä käyttikin. Kaxesia ollut monta vuotta, koska ovat erittäin kestävät eikä mielestäni sen tönkömmät kun PoP:inkaan, tosin tämän vuotisia en ole nähnytkään. Ja KappAhlista ostettu aina -25 % kupongilla, ei kannata juuri normihinnoilla sieltä(kään) mitään ostaa!
    Molo Kids haveneita olen kaavaillut mutta liekkö taipuisampi kangas miten kestävää rymyävälle 5 -vuotiaalle?
    Kuorivaatteista puhee ollen, tämän kevään kuorihaalaritarjonta on aika onneton! Reiman nettikaupassakin aika vähäinen valikoima 104-koosta ylöspäin, tuntuu että siellä ei ole vielä läheskään kaikki mallit, joista nähnyt pressikuvia. Onkohan sinne vielä tulossa malleja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en pysty kyllä allekirjoittamaan tuota Po.pin kuorikamojen jäykkyyttä. Meillä on sellasia tosi notkeita mitä on ollut. Niistä vanhoista en toki tiedä, mutta meillä on alkaen ss13 :) Tai ainakin tosiaan nämä meillä olevat on tosi notkeita, ihan yhtä notkeita kuin esim. Reiman. Ei yhtään verrattavissa noihin mitä kaupassa nyt näin.

      Joo ne Po.pin kuorihousut on mun mielestä tarkoitettu aluksi käytettäväksi henkseleiden kanssa ja myöhemmin kun lapsi kasvaa niin vyötärö säädettynä henkseleillä. Meillä kans alkuun näytti reilulle/leveähkölle mutta kun lapsi kasvoi niin heitti henkselit pois ja housut istui tosi hyvin ja slimmisti. Eli jos haluaa, että ne istuu tosi slimmisti niin kokoa pienempi ilman yhtään kasvunvaraa on hyvä. Meillä oli viime vuonna Minillä 92cm housut ja nyt sovitin niin ne menee hätäisesti vielä tän kevään - nyt just ilman henkseleitä :)

      Molon Havenit on kestänyt meillä tosi hyvin, mut yhdet maanantaikappaleet meillä oli missä sisäsaumat kului teippauksen vierestä ihan kokonaan. Ei se kangas niin vahvaa ole kuin esim. Po.pilla mutta kyllä se meillä on mäenlaskut ym kestänyt. Meillä ei tosin isompi kyllä konttaile maassa oikeastaan lainkaan, niin siitä en osaa sanoa. Mutta ilmalennot asfaltille on kestänyt ilman naarmuja :D

      Joo tosi vähän oli tänä vuonna haalareita ylipäänsä! Po.pilla ehti just mennä kuorihaalari tarjous ohi. Reiman haalareita kannattaa kurkata myös Lasten Taikamaasta, Ratkiriemusta ja Punavuoren Peikosta. Reiman sivuilla kun klikkaa tuotetta niin näkee ostopaikat (eli onko tulossa Reimashopiin) mutta ei myöskään näytä kaikkia ostopaikkoja :/

      Poista
  8. Meillä on 6v tytöllä Lindexin kuorihousut ja ihan toimivat ovat olleet, sopii myös kaposemmalle, eivät siis ole leveät jalassa. Lisäsin vain tuohon vyötärönauhaan sellasen kiristimen, kun ei itte vielä saa nauhoja solmittua tarpeeksi kireälle ja auttaakaan ei oikein sain ;) plus päiväkodissa menee sitten nopsempaan kaikkien kannalta. Hyvän näköiset käytössä, eivät ole tönköt vaikka saattaa kaupassa siltä tuntuta (jollei ole välissä materiaali muuttunut). Ihan hirveesti ei olla kokeiltu vesikeleillä kestävyyttä, liekkö saumat pitäis tms mutta peruskäytössä ova tolleet hyvät. Ja sateessa sitten sadehousut :)
    KappAhlin housuja ja takkeja katsoin kans keävttakeiksi ja huomasin saman kuin sinä, tosi "kovaa" se pintakangas! Samaa (samaa ja samaa? ;)) koalatakkia ihastelin, mutta päädyin tilaamaan muualta. Vähän vielä kummittelee mielessä, mutta jos ostaiski yhdet legginsit tai puserot lapsille :D
    Kiitos muutenki olemassaolosta, käyn epäsäännöllisen säännöllisesti tsekkaamassa mitä uutta olet postannut :D
    -Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en yhtään tiedä millaiset Lindexin housut oli viime vuonna, nyt vaan nämä uutuudet katsoin :) Ja kyllä varmasti nämä kaikki tönkömmätkin ajaa asiansa, ja vedenpito on varmaan hyvä jos se mainitaan tuotteen lapuissa.

      Mä katselin Kappiksessa kans niitä sisävaatteita, mut oli aika huonosti enää jäljellä. Ne sisävaatteet oli pehmoisia vaikka nekin on joskus ollut aika peltisen tuntoisia :D

      Kiva jos tykkäät, kiitos :)! Yritän parhaani mukaan päivitellä juttuja, luonnoksissa varmaan kymmenen juttua kun vaan aika riittäis ;)

      Poista
  9. Nuo H&M lenkkarit kiinnostaa. Satuitko ostamaan ja ehkä isommalle pojallesi? Meillä on saman ikäinen poika niin kokotiedot kiinnostaa ( eli mikä koko ja sen sisäpohjan pituus)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa tilasin pojille noi ja just eilen tuli viesti, että odottaa postissa :) Voin mitata illalla! :)

      Poista
    2. Hienoa, voi kiitos jos viitsit nähdä vaivan!

      Poista
    3. 31 = 20,5cm sisäpituus ja suositus lapussa 19,5 jalkaan. Koot näyttää menevän näissä sentin välein (otin useammat sovitukseen). Nämä vaikuttaa ihan hyviltä ja notkeilta kengiltä. Ei liimaukset anna periksi tms. :)

      Poista
    4. Kiitos tiedosta! Nytpä onkin sitten mietintö mikä meidän pojalle olis oikea koko. jalka on nyt n.18,8 cm eli 20cm sis. Pituus olisi nähtävästi se sopivin. Äh, ompa vaikeaa!

      Poista
    5. 31! Kesään on hetki aikaa, ehtii millin pari jalka kasvaa. 1,5cm on hyvä vara. Meillä ostettu jopa 1,8cm varallakin ja mahtunut aina sen kauden. Meillä isompi valittaa jos tilaa vain 0,5cm. Sentti on hyvä käyntivara ja loput kasvuvaraa olematta liian isot.

      Mä kans mietin et 30 vai 31. Meillä sellainen mitta et just siitä välistä. 30 liian sopiva ja toi isompi inan reilu :-/

      Poista
  10. KappAhlin kuorivaatteita meillä on ollut joitain ja ollaan oltu tyytyväisiä. Pyrin aina hyödyntämään edellisen kauden alet jotenkin ja hankkia niistä lapsille ulkokamppeet (Ticketiä, Reima ja Po.Pia meillä on pääasiassa). Ostan myös kirppareilta hyväkuntoisia. "Hienostelutakit" ovat olleet h&m, lindex tai name it. Hyvien ominaisuuksien lisäksi ulkonäkö on myös tärkeää kun valitsen vaatteita lapsille, "rumia" vaatteita en jaksa katsella omilla lapsillani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alet kannattaa ehdottomasti hyödyntää, voi tehdä hurjan hyviä löytöjä :)! Ja mielellään itsekin ostaisin siistiä kirppikseltä, jos löytäisin!

      Ja samaa mieltä, niitä mitkä ei itseä/lasta miellytä niin en osta vaikka olis tosi halvatkin - ei mitään järkeä, kun ne ei sit kuitenkaan eksyis kovin mielellään päälle. Jotkut ihan rymyrymy vaatteet voi olla millaiset tahansa ja maksaa esim. ulkoilupuku 2e yhteensä. Sellaset raksakamat siis :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)