keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

RACOON OUTDOOR AW15/16 - HURMAAVA MALLISTO!

Racoon Outdoor AW15/16 mallisto pitää sisällään tuttuun tapaan lämpimiä vaatteita niin pienille kuin isoillekin seikkailijoille. Tähdet ja sydämet ovat malliston kulmakivi ripauksella kauniita yksityiskohtia. Tänä talvena malleja ja kuoseja on sopivan hillitty määrä, mutta valinnanvaikeus iskee siitä huolimatta! 

Racoonin ulkovaatteet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä. Kulutuksenkesto + 40000rub, vesipilari 9000 mm (viime talvena 7000) ja hengittävyys 7000g /cm/24h. Meidän kokemuksen mukaan viime talvenkin vaatteet olivat loistavasti vedenpitäviä ja kestävyys ihan huippuluokkaa!

Kurkataan mitä mallisto pitää sisällään!

Pienten poikien haalareissa löytyy kahta eri väriä. Tämä petrooliin vivahtava sininen tähti sekä valkotähtinen musta. Haalaria on saatavilla kokoluokissa 74-98cm. Tämä puku on helposti puettava ja todella lämmin - Minille tahdon ehdottomasti tämän puvun jommassa kummassa värissä ensi talveen. 

Takkeja pienille pojille löytyy kolmessa värissä. Tämä vihreä yksivärinen näyttää todella kauniilta! 

Pörrötakit ja pienten pörröhaalarit ovat ihanan pehmoisia ja lämpimiä. Sopivat syksyn viileisiin ilmoihin automatkoille tai vaunulenkeille ja tarvittaessa todella kovalla pakkasella lämmikkeeksi puvun alle. Poikien mallistosta löytyy tämä petroolinsininen sekä harmaa.

Muistatteko muutaman vuoden takaiset himoitut kultaiset takit? Nyt niitä saa jälleen päivitettynä versioina! Pienille löytyy tämä suloinen hiippahuppuinen kultainen takki pinkeillä tehosteilla - aika ihana!


Tyttöjen mallistosta löytyy myös tummia sävyjä punertavilla tehosteilla. Pilkullinen pienten puku on todella suloinen! Racoon toi keväällä markkinoille uutuutena softshell vaatteet. Tässä syksyn malliston tyttöjen softshelltakki - ihana! Nämä softshellit ovat meidän kokemuksen perusteella todella notkeita ja miellyttäviä päällä. Eivät hiosta ja kestävät rajutkin leikit.


Tyttöjen pörrötakeissa löytyy väreinä harmaa ja pinkki. Suloisen sydämellinen neuletakki lämmittää ja ihastuttaa niin pienen kuin isommankin tytön yllä!



Sama sydänkuosi toistuu myös lapasissa ja pipoissa.


Tämä poikien neuletakki on upea! Pojille löytyy samassa sävyssä myös pipot ja lapaset.


Poikien syksyn softshelltakit ovat eläinkuosisia, värimaailma on raikas ja kokonaisuus kaunis. Villatakin tai pörrötakin kanssa fleecevuorinen softshell menee myös pikku pakkasilla!




Mustakin näyttää kivalle pienten tehosteiden kanssa!

Isommille pojille löytyy takkeja myös kolmessa värissä. Kaksi tähtikuosista ja sitten tämä simppelimpi musta takki petroolein tehostein. 

Tykkään tästä mustasta tähtitakista myös paljon! Vetoketjun väri on kivan piristävä!


 Haalareita isommille pojille löytyy kahta väriä. Toinen on tämä sininen tähtikuosinen.


Ja toinen tämä tumma yksivärinen. Kummasta tykkäät enemmän? Itse tykkään molemmista, mutta isompi poika ilmoitti tuon sinisen olevan ehkä hieman kivempi haalarissa.


Isompien tyttöjen kultainen takki sekä pinkki haalari näyttävät myös kivoille.






Mitäs mieltä olette, onko kultainen vielä yhtä Hot kuin muutama vuosi sitten?






Thermosetit jakaa mielipiteitä ja ne ovat joko onnistuneita tai ei. Mielestäni nämä uudet Racoonin thermovaatteet ovat niin malliltaan kuin väreiltään oikein onnistuneita ja materiaalihan on mitä loistavin esim. hieman kostealle hiekkalaatikolle. Kuivuessaan hiekka tippuu puvun pinnalta pois. Nämä ovat sopivan lämpimiä viileisiin syyspäiviin!

Laitan tähän loppuun vielä tuotekuvat ulkovaatteista, joista näkee tarkemmin vaatteiden mallia ja väritystä!

 Pienten poikien takit


Pienten poikien haalarit

Isojen poikien haalarit



Isojen poikien takit


Osa teistä ei tykännyt kevään softshellien heijastimista. Syksyn malleissa heijastimet ovat erilaiset, ei enää edessä isoa heijastinnauhaa.



Pienten tyttöjen takit


Pienten tyttöjen haalarit

Isojen tyttöjen haalarit


Isojen tyttöjen takit. Näistä tykkään ihan kaikista, en kyllä osaa valita suosikkia! :)


Tyttöjen takeissa sydämet heijastimina!


Pienten toppahousuja. Tytöille kaksi väriä, pojille mustat. Tämä malli on kätevä ja säädöt olkapäillä on tosi hyvät! Menee niin lyhyt- kuin pitkäselkäisellekin.


Isompien lasten toppahousut. Tyttöjen housuissa takana sydämet heijastimina, pojilla tähdet.


Viimeisenä vielä maailman parhaat topparukkaset! Tässä kaikki värit, mitä mallisto pitää tällä erää sisällään. Nämä on kyllä ihan paras malli ja meillä ei muita isompi poika tykkää edes käyttää. Hänellä on pari talvea ollut käytössä koko 4-6v ja nyt luulen, että tarvitsee jo seuraavaa kokoa olevat rukkaset. Vastaavat aika hyvin kokoaan mielestäni!

Tässäpä Racoonin talvi 2015/2016 siis suuren kuvapläjäyksen kera tuumailtavaksi. Mielestäni todella onnistunut mallisto jälleenkerran! En jäänyt kaipaamaan mitään muuta kuin yksivärisiä rukkasia näiden lisäksi, mutta toisaalta vaihtelu virkistää ;)

Racoon Outdoor tuotteita myy Suomessa mm. Lasten Taikamaa, Ratkiriemu, MiniQ, Nuttulux, Kiurunpesä, Jeriika, Kukkuukids.fi ja Jesper Junior myymälät. Mallisto on osittain myynnissä jo osassa putiikkeja!

Mitä tykkäätte? Mikä on suosikkisi? Täyttikö mallisto odotukset?

Kuvat: Racoon Outdoor

12 kommenttia:

  1. Olispas pieni tyttö! Mä en ainakaan tältä istumalta näe tuota sinistä tai vihreää meidän pojilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttöjen vaatteet ihastuttaa aina :) Mä tykkäsin näistä poikienkin jutuista, mutta saa nähdä minkä osais valita :)

      Poista
  2. Meillä ei ole muutamaan vuoteen ollut Racoonia.Tuli jonkinmoinen sydänpilkkuähkyliini ja en katsellut näitä ollenkaan. Viime talvena aloin näitä kuitenkin taas ihailla ja itseasiassa tämä mallisto on ihan viimeinen, josta voin jotain hankintoja vielä tehdä. Nämähän päättyvät kokoon 134 cm. Toppatakit on todella kauniin mallisia. En tosin ole varman, onko meillä tarvetta ensi talveksi yhdellekään uudelle takille. Neuleet ovat tosi kauniita softshellissäkin on jotain vetovoimaista. Todellinen tarve voisi olla pörrötakille ja neuletakille. Jään makustelemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sun täytyy sit ehdottomasti mahduttaa yksi takki tästä mallistosta teille käyttöön jos kerta viimeistä kertaa mahdollista ;)! Joo 134 oli isoin mitä mäkin bongasin, oletan et on yhtä reiluja noi tyttöjen kuin poikienkin että periaatteessa (lapsen mallista riippuen) menee seuraavaan pituuteen asti vielä :)

      Nämä syksyn softshellit ja neuleet on kyllä suloisia ja niin on pörrötakitkin! Meidänkin neuleet ja pörröt on jääneet aika nafteiksi :/

      Poista
  3. Itse olen todella pettynyt tähän mallistoon. Odotin juuri Racoonilta paljon... Tähdet ja sydämet ei nappaa ollenkaan, eikä miellytä silmää. Osa väreistä ihan kivoja, mutta ei mitään sellaista pakko saada tuotetta.

    Viime talven toppis ja kevään haalari olivat molemmat Racoonilta, viime talvena oli jopa valinnanvaikeutta. Ei enää, tänä vuonna toppikset tulevatkin joltain muulta merkiltä. Toisaalta hyvä näin, eipähän tule niin suurta valinnanvaikeutta, kun sekä Reimalta että Ticketiltä löytyi silmää miellyttävät haalarit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi :/ Olihan Racoonin talvimallisto vuosi sitten kyllä todella upea ja laaja - eteenkin lumileopardit oli tosi upeita. Minä tykästyin tähänkin ja löysin mieleiset. Millaisia toivoisit ensi talveen? Mä oon miettinyt, että joku merellisen turkoosi tähtipuku tai hehkuvan oranssia tms olis aika hieno :) Se viime vuoden keltainen tähti oli kans kiva, harmi kun en jemmannut. Mut tykättiin kyllä kovasti näistä poikien jutuista :)

      Mutta kiva, että löytyi jo silmää miellyttävät puvut :) Mä luulen, että Racoonia tulee meille ainakin :)

      Poista
  4. Hei, mikä on isoin koko pienten poikien toppatakissa? Pakko saada jos koko riittää😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa :) 74-98 on koot näissä pienten ulkohaalareissa ja takeissa :) Ainakin aiemmin ovat olleet aika reiluja eli vähintään kokoaan vastaavia niin, että mahtuu aina seuraavaan pituuteen saakka :)

      Poista
  5. Ihania vaatteita:)...en ole ikinä tilannut tältä merkiltä jotenka mitä kokoa talvitakilta ja housuilta suosittelet kun meidän tyttö kokoa 118,4 cm / 22 kg...riittääkö 128 cm koko vai seuraava? Onko reiluja? Kiitos:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä todella ihania ja lämpimiä :)! Mun mielestä nämä Racoon Outdoor vaatteet on reiluja, softshellit vastaa ehkä lähimmäs kokoaan. Meillä oli viime talvena isommalla pojalla 116cm talvitakki Racoonilta. Hän oli syksyllä n. 108cm pitkä ja nyt hän on 113cm ja takki varmaan mahtunee ainakin alkutalven, ehkä koko talvenkin. Haalareissa on reilusti selkä mittaa, vyötäröllä säätö. Lahkeet on himpun lyhyemmät kuin esim. Ticketillä. Toppahousuja meillä ei ole ollut, mutta pienimmällä on välikausihousut ollut käytössä. Pienimmän haalari oli viime talvena 86cm ja se mahtuu vieläkin lähes samassa pituudessa.

      Mä en muista/tiedä meidän isomman painoa lainkaan mutta hoikka/normaalivartaloiselle tuo 128 koko riittää varmasti vallanmainiosti ja siinä on kasvunvaraakin. Seuraava koko on jo ihan liian iso. Tuolla ylempänä kirjoiteltiin, että 134 olis isoin mutta en ole ihan varma onko suurin kuitenkin 140, viime vuonna ainakin kuvastossa olisi tuota kokoa ollut jämyille tarjolla mutta ilmeisesti sitä ei useimmat myy.

      Poista
  6. Kiitos sulle näistä kattavista esittelyistä. Ihanaa että joku jaksaa nähdä vaivaa :) Itse ihastuin tyttöjen mustaan pilkulliseen sydäntakkiin- olen saanut pikkuhiljaa riittämiin pinkistä kun se sattuu olemaan tytön lempiväri ja tyttöni menee eskariin, joten tuo musta sopisi isommalle hyvin ja tosiaan helppo yhdistää mihin vain asusteisiin. Pienemmille nuo pinkit ja kultaiset ovat kivoja, vaikka eivät niin ihania kuin alkuperäiset. En oikein pojille (8v ja 5v) löytänyt mitään tästä valikoimasta. Isompi käyttää yksvärisiä takkeja ja pienempi haalareita. Ehkä villapaitaa tai fleeceä voisi harkita pojille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielellään näitä tänne esille laittaa, samalla kun itsekin katselee mallistoja läpi :) Mukava, että tykätään!

      Tuo musta pilkullinen takki on minun mielestäkin tosi kiva eteenkin eskari- ja kouluikäiselle! :) Ja ei ole niin arka värikään, eli kestää varmasti rymytä ties missä :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)