lauantai 19. elokuuta 2017

REIMA AW17/18 - KURKKAUS LAAJAAN MALLISTOON!

Tänään on vuorossa jo melkein perinteeksi muodostunut valtava kuvapläjäys Reiman talvi 2017/2018 mallistosta! Täytyy sanoa, että Reima yllättää tulevan talven osalta erittäin positiivisesti ja mallistosta löytyy takuulla jokaiselle jotakin. Paljon värejä ja malleja - uskomattoman paljon. Aloitetaan näillä upeilla tilannekuvilla ja kurkataan sen jälkeen hieman kuvasto-tyyppisesti laajemmin mallistoon!


Upeita värejä kerrassaan! Toppahousuja löytyy todella monessa kirkkaassa värissä. Malleja on tuttuun tapaan useita. Myös perinteistä mustaa toki löytyy värikkään vastapainoksi.



Vai mitä tuumaatte näistä? Pirteitä ainakin!


Mallistosta löytyy perinteistä tummansinistä, "Reiman sinistä" ja "Reiman pinkkiä" sekä tytöille hempeää vaaleanpunaista ja vaaleansinistä.


Keltaisen ystäviäkään ei ole unohdettu. Asusteissa on upean laaja valikoima ja eteenkin pipoista löysin monta mieleistä. Tosi tyylikkäitä! Isommille on upeita parkatakkeja ja ihan pienillekin suloisia untuvatakkeja. Untuvatakkien valikoima vaikuttaa tässä mallistossa mukavan laajalle!


Karvareunuksia on hupuissa niin haalareissa kuin takeissakin. Osa haalarimalleista vaikuttaa olevan muuten samoja, mutta toisia myydään karvahupulla ja toisia taas ilman.


Syksyllä löytyy hieman tummemman sävyisiä kenkiä, sekä suppeampi mallisto välikausivaatteita. Softshell vaatteissa on kivat värit. Fleecejä on yksiväristä sekä monia erilaisia raidallisia vaihtoehtoja.


Tämä pirteä takki on yksi suosikeistani! Tosi moni ulkovaate on nyt Reima Go, eli sensorille löytyy oma pieni tasku.


Reimatec haalareita on hyvä valikoima kaikissa kokoluokissa.


Kiddo haalareita sekä takkeja ja takki+housut settejä on myös erittäin runsas valikoima!



Tässä ensimmäisenä nyt syksyn softshell vaatteita. Lisääkin värejä löytyy takeista, mutta pienten haalareita bongasin ainoastaan näissä kahdessa värissä. Tämä keltainen ja musta yhdistelmänä on aika kiva!





Ihan perheen pienimmille löytyy monenlaista haalaria. Itse tykkään eniten ylemmän kuvan puvuista. Värimaailmalta nämä kaikki ovat aika hillittyjä ja ajattomia.


Aika moni kuosi sekä väri löytyy tällä kertaa niin pienten kuin isojenkin mallistosta. Nämä kuitenkin pelkästään pienten puvuista. Tosi upeita kuvioita ja tykkään eteenkin tästä keskimmäisestä talvimaisemasta!


Mitä mieltä olette tästä vasemman yläkulman kettupuvusta? Ihana vai liian räikeä?



Tässä lisää pienten haalareita. Kaikkia värejä en esittele, vaikka osa tuotteista saattaakin useammassa eri värissä esiintyä. Kannattaa ehdottomasti katsoa jämyiltä ja Reiman verkkokaupasta löytyykö toista väriä, jos näistä joku kuosi sykähdyttää, mutta väri ei miellytä.



Huomaa ylärivin viimeinen puku. Tässä on valkoiset vetoketjut. Lähes identtinen puku löytyy mallistosta, mutta siinä on turkoosit vetoketjut ja ilmeisesti toisessa puvussa lahkeet saa pussiksi..?


Näitä yksivärisiä Copenhagen haalareita löytyy lukemattomissa eri väreissä. Tuplavetskari on kätevä eteenkin pientä taaperoa puettaessa. Koot näissä on 74-98cm. Hyvä perusmallinen haalari!



Turkisreunus hupussa tuo kivasti ilmettä haalariin. Näitä pukuja löytyy täysin yksivärisenä, sekä osassa yksivärisistä on hillitty kuviointi. Kannattaa kurkata, sillä äkkikatsomalla näyttää vain perinteisen värisille.


Tämä karhu kuosi on aika kiva myös!


Kettuhaalari on suloinen. Tässä yksi kuosi, jota löytyy tällä kertaa myös isommille lapsille. Veikkaan, että voi olla talven hitti - vai onko?


Pienten tyttöjen hiippahuppuiset takit on tosi ihania!


Pienten untuvavaatteita. Takkeja löytyy myös mattapinnalla, mutta minusta nämä kiiltävät sininen ja pinkki on aika kivoja!



Nämä kuvioidut haalarit on hienoja!

 

Tässä kuvassa oikessa alareunassa vielä yksi pienten takki. Kuviointi ei ole sama, kuin tämä isompien suloinen sydän kuosi, mutta menee hyvin lähelle samaa tyyliä. Nämä sydän haalarit ja takit on ihania! Tummassa eteenkin värimaailma on todella onnistunut!




Tämä keskimmäinen isompien tyttöjen takki on upea - tykkään tosi paljon. Violetti ja pinkki värimaailma untuvatakeissa on myös hieno. Osa untuvatakeista on irrotettavilla hihoilla - kätevää kun saa toppaliivin samalla!



Tässä voisi olla tyylikkäitä takkeja koululaisille. En yleensä innostu kovin hillityistä sävyistä, mutta keskimmäisestä takista saa todella upean yksivärisillä asusteilla!


Tytöille löytyy pidemmällä helmalla olevia kauniisti muotoiltuja takkeja. Lisäksi tämä pitkä untsikka - tämä on kätevä kaupungilla tai siinä tapauksessa jos toppahousut tahtoo jäädä välitunneilla pukematta.


Mutta mitäs tuumaatte tästä. Onko tämä TOPPAhame?!? Jos silmäni näkevät oikein, niin tämä on kamala :D MUTTA. Jos olisin lapsi, haluaisin tämän ehdottomasti - oikeesti!



Noh, hameen ihmettelyt sikseen ja siirrytään haalareihin välillä. Tässä pläjäys Kiddoja. Näitä tosiaan on paljon, eikä tässä ole edes kaikki! Lisäksi samoja kuoseja löytyy takeista, kuten tuolla alkupuolella mainitsinkin.





Kettuhaalaria löytyy isommille kahta mallia. Oma suosikkini on tuo tummanvioletti ReimaGo haalari - upea! Toinen suosikki niinkin tylsä kuin yksivärinen musta haalari karvahupulla. Näissä kuvissa sitä ei ole, mutta ilman turkista näkyy tuossa yhdessä kollaasissa. Tässä on paljon pukuja, mutta vieläkin riittää lisää värejä. Mikä näistä on sinun suosikkisi?


Lisäksi löytyy näitä suoralahkeisia haalareita, jotka ovat ehkä kaikkein eniten laskettelijoiden sekä isompien lasten makuun.


Tähän poimin tämän kivan kelta-mustan kuosin. Tämä ei ole sama kuin ihan kaikkein isoimpien vaatteissa, mutta hyvin samaa tyyliä. Tätä löytyy myös asusteista. Tykkään! Mitä te pidätte?


Aiempaan viitaten, kaikkein isoimmilla tarkoitin tätä kelta-mustaa kuosia. Tämä on upea kyllä muissakin väreissä!

Tässä taas poimintana lähikuvaan yksi suosikkini tyttöjen takeista. Tämä kelpaa isommallekin neidille!



Näitä pirteitä kirkkaankeltaisia takkeja on muutamaakin eri mallia. Kokeile yhdistää keltainen esim. violettiin. Sopii hienosti!


Jos tummansininen tuntuu tylsälle, niin tähän takkiin saa kivasti ilmettä esimerkiksi näillä kirkkailla toppahousuilla. Monesti ei hoksaa ajatella, kuinka erilaisen ilmeen takki saa, kun siihen yhdistää värikkäät housut ja erilaisia asusteita!

Isojen poikien takkeja en tällä kertaa kamalasti esitellyt, mutta untuvatakkeja löytyy mm. pirteää oranssinpunaista ja keltaista sekä maanläheisiä sävyjä. Ne kaikkein tummimmat takit on kivoja ja varmasti poikien mieleen, mutta ehkä nämä pirteät ansaitsevat päästä näytille tällä kertaa!



Tykkääkö teillä pojat käyttää parkatakkeja? Ne lämmittää mukavasti, sopii leikkeihin ja liikkumiseen, mutta palvelee myös kaupungilla. Meillä tykätään ja tulevaan talveen onkin taas yksi parkatakki katseltava. Joku näistä Reiman takeista voisi hyvinkin olla potentiaalinen vaihtoehto.

Kurkataan vielä viimeisimpänä pikaisesti asusteita. Keräsin tähän vain muutaman suosikkini esimerkiksi. Reiman verkkokauppaan tulee varmaan lähipäivinä jo laajempi valikoima asusteita myyntiin, sillä näitäkin on tulevalle kaudelle runsaasti tarjolla. Tuo kaksi tupsuinen tyttöjen pipo on aika söpö! Reiman pipot on oman kokemukseni mukaan laadukkaita ja lämpimiä ja mikä parasta - aika kohtuuhintaisia!


Nämä moniväriset huivit oli niin hauskoja, että päätin poimia ne teille ihasteltavaksi. Näillä jos millä saa ilmettä yksiväriseen takkiin tai haalariin!


Viimeisimpänä vielä perinteisemmän fleece raitamalliston värit. Näitä löytyy pienille haalareina ja isommille huppareina. 

Huh! Tässäpä kurkkaus Reiman AW17/18 mallistoon tällä erää. Miltäs mallisto näyttää kokonaisuudessaan? 

Tuotteet ovat hyvää vauhtia tulossa myyntiin kauppoihin ja osalta jälleenmyyjistä sekä Reiman verkkokaupasta* näitä jo hyvin löytyykin. Reimaa myy netissä lisäksi mm. Lasten Taikamaa, Ratkiriemu ja Punavuoren Peikko. Lähimmän jälleenmyyjäsi voit kurkata myös täältä.

*)mainoslinkki
Kuvat: Reima

8 kommenttia:

  1. Pikavilkaisulla ei meille mitään, mutta siltä se aina tuntuu ensiksi. Kesäalesta on ostettu lila toppahaalari ekaluokkalaiselle jolla pukeutuminen välillä haastavaa, itse siis halusi haalarin kun se sujahtaa päälle niin helposti. Onneksi Reimalla on kokoja isommillekin lapsille, E.T. jo n. 130cm. Ja juu, kyllä, olen elossa 😂.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haalari on kyllä nopea pukea välitunnille mennessä ja hyvä jos vielä kelpaa :)! Mites tollainen pitkä takki karvahupulla missä valkoisia hmm.. tähtiä? Tummansininen, pinkki ja tumma violetti väreinä :)

      Poista
  2. Reimalta tuli tähän syksyyn tosi kiinnostavia juttuja myös koululaisille. Tosin täytyy sanoa, että petyttiin reppuun kyllä ihan täysin. Sinne ei mahdu A4-kokoisille papereille tarkoitettu fläppikansio, joten se siitä. Muuten toimiva reppu siis muuttui ihan retki/mökkirepuksi silmänkäänteessä. Onneksi kolmannelle luokalle hankittu Ticketin reppu on todella tilava ja ehjä.

    Pitkä Satu untsikka meille kotiutui jo keväällä alesta. Sama takki näköjään jatkaa edelleen mallistossa. Nyt jäin kuolaamaan isoilla taskuilla varustettua Pirkko toppatakkia. Tosin hankin sen varmaan vasta kevään alesta ensi vuoteen, jos kokoja vain jää. Tulevaksi talveksi ei ole varsinaisesti tarvetta enää yhdellekään takille. Ja ylläri ylläri, tilasin fleecevuorelliset softshellhousut. Ihan mahtavaa, että niissä on taas kunnon säädettävä vyötärö. Kukahan testaisi meidän puolesta uudet lämpimät farkut? Flipit näyttävät kivoilta, tarkenisikohan niillä pitkällekin syksyyn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta kiva, kun on pieniä reppuja mutta se ei kyllä tosiaan hymyilytä jos tarvittavat tavarat ei sit mahdu:/ Pitäis olla useammassa kokoluokassa tarjolla.

      Moni tuote jatkui viime talven mallistosta ja mun piti moneen kertaan tarkistaa, etten oo vahingossa ladannut vanhoja kuvia :D Mutta miksipäs sitä hyväksi havaittua mallia vaihtamaan!

      Täytyypä tutkia millaiset ne farkut on, kiitos vinkistä :)

      Poista
  3. Huh, ihan hengästytti kun tuleepas noita paljon! Ja täytyy kyllä sanoa, että ihan HURJASTI kaikkea kivan näköistä! Todella laaja värivalikoima. Tälle tulevalle talvelle meiltä löytyy perushyvää mustaa, mutta saas nähdä kotiutuuko ensi vuonna aleista jotain. Näin tuossa yksi päivä tuon "talvimaisema"-taaperopuvun ja jäi kyllä harmittamaan, että mulla ei ole pientä poikaa jolle tuota hankkia. Tuo petroolin väri ilahduttaa kovasti, koska se ei ole niin perinteinen väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä tulee kyllä ihan mieletön määrä :D! Sopisihan tuo talvimaisema toki tytöllekin, asusteilla sitten ilmettä :)! Joo se on hyvä väri, tuo perinteinen pinkki ja sininen vähän kyllästyttää jo...

      Poista
  4. Harmi että meillä on talvivaatteet jo hyvin pitkälti kasassa, tässä oli useampi tosi kiva! Ja tuo keltainen takki on ehkä pakko kotiuttaa tytölle laskettelutakiksi, kun vihdoin löytyisi sellainen kiva joka ei ole selvästi tyttöjen/poikien (laskettelutakit kuluvat niin vähän että jää sitten yleensä tosi hyväkuntoisena pikkuveljelle vielä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä tosiaan on! Viime talvena ei ollut montaakaan mulle mieleistä, mutta nyt on paljon kivoja. :) Ja toi keltainen takki on upea, sopii kyllä niin tytölle kuin pojallekin :)!

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)