sunnuntai 6. elokuuta 2017

PÄIVÄN ASU - ZARA & S. OLIVER

Miten syntyy parhaat asukokonaisuudet? Aika usein sattumalta. Meillä lapset valitsee vaatteet pääosin itse, aika turhaa yrittää tyrkyttää jotain tiettyjä vaatteita päälle jos ne ei vain kelpaa. Se on ihan ok, että oma tyylitaju on kohdallaan ja osaa itse valita mieleiset vaatteet. Ajattelin syksyn mittaan kuvailla päivän asuja inspiraatioksi ja kertoa asuvalinnoista muutaman sanan!

paita // S. Oliver - housut // Zara - sukat // Lindex - kengät // Adidas

Tämä setti on yksi pojan lemppareista. Pirteän keltaiset housut on jo parin vuoden takaista Zaran mallistoa. T-paita viime kesän löytöjä. T-paidan keltaiset lasit sopii hienosti näiden pirteiden housujen kanssa yhteen. Pääkallo sukat nyt on vaan in ;) Adidaksen tennarit on ne, mitkä useimmiten eksyy nykyään jalkaan - tässä niistä yhdet.



Nämä Zaran collegehousut on todella hyvää laatua. Vaikka pesumerkintä on 30 astetta (jota orjallisesti noudatan), lähtee näistä niin ruoho kuin mustetahratkin pesussa loistavasti pois sappisaippuan avustuksella. Materiaali on miellyttävän pehmeää, mutta myöskin erittäin kestävää. Kestää liukua polvillaan nurmikolla - miksei hieman asfaltillakin. Hintalaatu suhteeltaan 10+! Ainoa miinus on aika leveähkö vyötärö, joten hoikalle kannattaa valita kokoa pienemmät ellei tahdo nauhoja olla aina solmimassa. S. Oliverin paita on myös ihan huippulaatuinen. Ihanan pehmeä, printti on säilynyt priimana ja paita kuosissaan lukuisista pesuista huolimatta. Tyytyväinen? KYLLÄ!

Mitäs tykkäätte tästä ison pojan kesäpäivän vaatetuksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista :)