torstai 25. toukokuuta 2017

VIHDOINKIN KEVÄT


Tiedän. Viime aikoina blogin postaukset on olleet hyvin Mini Rodini painotteisia. Rodini sitä, Rodini tätä... Mutta minkäs teet, jos vaan tykkäät! Tänä keväänä kävi hyvin samanlailla kuin neljä vuotta sitten keväällä. Talvi tuntui kestävän ikuisuuden ja kevät tuli ihan muutamassa päivässä ja välikausivaatteille on ollut tähän mennessä erittäin harvoja käyttökertoja. Päätettiin ottaa käyttöön tänä keväänä vielä tämä ihana musta pico ♥! Kesäkin meinasi ilmestyä, sillä pari päivää jaksoi aurinko paistaa ja lämmittää hieman enemmän. Nyt vain odotellaan, milloin kunnon kesä saapuisi ja saatais kaikki ihanat kesävaatteet käyttöön ja päästäisi nauttimaan lämmöstä ja auringonsäteistä. Sitä ennen voi sadepäivänä herkutella vaikka pizzalla ;) Itse tehtynä se vaan on niin hyvää!



Joko teillä on kesäiset lukemat mittarissa? Millaisia kesäsuunnitelmia teiltä löyty vai onko avoin kalenteri parasta kesässä?

3 kommenttia:

  1. Täällä on paniikissa täydennelty t-paitavarastoja lämpimien ilmojen saavuttua vihdoin :D Toivottavasti kesäkelit saapuvat pian sinnekin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä kaikkea olet hankkinut? Olis kiva kurkata blogissa :)! Mä täydensin silloin jo parilla jutulla, kun oli vielä lunta :D Täytyis kurkkaa vielä tarkemmin, mutta sitä lämpöä odotellessa. Toivottavasti tulis pian kunnon kesä <3 :)

      Poista
  2. oi miten kiva blogi sinul :) jään seuraamaan :) ja muista käydä lukemassa facebook sivusi viestit. voitit arvonnassani <3

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista :)