maanantai 15. tammikuuta 2018

RACOON OUTDOOR SS18

Tammikuu tuntuu tosi aikaiselta olla hankkimassa välikausivaatteita kevääksi, mutta toisaalta aika menee tosi nopeasti ja ainakin itse tykkään katsella jo kivoja mallistoja etukäteen. Racoonin mallistoa odotin taas tosi kovasti ja koska meillä aiemmat Racoonin ulkovaatteet on nyt jääneet pieneksi niin uusia takkeja eteenkin mallistosta bongailin innoissani. Tosi kivan näköinen mallisto kokonaisuudessaan! Ihanan raikas, mutta samalla osa tuotteista henkii hieman ysärin tunnelmaa :)


Nämä on mielestäni ihanan pirteitä takkeja! Näitä löytyy niin pienten kuin isompienkin poikien mallistosta. Kivan pirteää sinistä ja raidallinen takki on aika hauskan värinen!



Ainakin tässä isojen raidallisessa takissa näyttäisi helma olevan takaa hieman pidempi. Näissä on kyllä positiivista myös se, että helmassa on hyvä säätö ja tykkään eteenkin näistä uudemmista takeista, missä hihoissa on resorit. Istuvat tosi hyvin päälle aavistuksen reilumpanakin!





Pirteän oranssin ja tämän tummemman sinisen lisäksi löytyy vielä vaaleampi sinisen sävyinen takki. Näistä kolmesta tämä tummemman sininen on ainoa, missä on fleecevuori.




Pojille löytyy lisäksi fleecevuorellisena tämä harmaa tähtitakki. Ainakin aiempina vuosina fleece on takissa lukuunottamatta hihoja. Meillä on ollut sekä fleecellisiä, että kangasvuorisia Racoonin takkeja. Aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä pojat ovat kovasti tykänneet fleecevuorisista, kun välttää turhien välikerrosten pukemisen. Tosi viileinä kesäpäivinäkin takit ovat silti päälle eksyneet. Ohuempia takkeja meillä on käytetty teddytakin tai fleecen kanssa ja kesällä sitten ihan vaikka t-paidan kanssa tarvittaessa.



Tähtitakkia löytyy myös ohuemmalla vuorella. Pienten takissa on vinovetskari (kätevä!) ja isommilla tämä perinteinen. Meillä ihastuttiin kovasti tähän raikkaaseen väriin!



Yksi Racoonin suosikeistani on softshelltakit ja pienten haalarit. Nämä on kyllä äärimmäisen kestäviä, todella käteviä ja helposti puhtaana pidettäviä. Tämä merikuosi oli myös isomman lapsen mieleen!



Pienille löytyy niin haalaria kuin takkiakin. Meillä ehdottomasti tykätyin haalari taaperolla oli tämä softshellpuku. Lämmin fleece ja notkea vettä hyvin hylkivä puku, joka kesti konttaamiset ja rymyämiset ja pinta kuivui nopeasti. Paljon enemmän oli käyttöä kuin kuorihaalarille!



Tähtien ystäville löytyy hieman tummempaa versiota, itse tykkään kevääksi ehkä enemmän näistä raikkaan vaaleista. Tyttöjen takki on myös suloinen!


Mitäs tykkäätte tästä camokuosista? Tätä löytyy myös pojille takkina vihreän sävyssä. Poikien takki ei äkkikatsomalla sytyttänyt, mutta tämä tyttöjen on ihan kivan värinen.



Tämä sydän kuosi on myös tosi ihana. Vähän vaihtelua koko pinkille!




Sopivaa lämmikettä ohuemman takin alle löytyy esim. fleecenä. Nämä on oman kokemukseni mukaan laadukkaita. Poikien fleecet on harmaan sävyisiä, pienemmille tähtiä ja isommille aika pelkistetty takki oranssilla tehosteella.





Löytyykö teillä kokemusta thermovaatteista? Suomessa en ole kyllä kamalasti tälläisiä lapsilla nähnyt. Kaikenkaikkiaan hurjan käteviä ja sopivan lämpimiä silloin, kun toppavaatteet ovat jo liikaa. Näistä tippuu hiekka hyvin pinnasta pois ja hylkivät hieman vettä. Tänä keväänä nämä on jopa aika kivan värisiä!



Tyttöjen välikausimallistosta löytyy ihanan erilaisia takkeja. Tykkään kovasti tämän kevään mallistosta, ei aina pelkkää pinkkiä!


Tämä raita takki on tosi ihana!


Tässä on myös kiva setti. Välikausihousuja löytyy tänä keväänä 110cm kokoon asti. Ainakin aikaisemmin koot ovat pitäneet hyvin paikkansa ja meillä oli taaperolla myös tälläiset välikausihousut aikoinaan. Täydellisen notkea materiaali ja hyvin hengittävät - oli tosi kätevät!



Tyttömäisempien värien ystäville löytyy nämä kaksi kivaa sydänkuosia. Hempeä on aika kiva!



Mitä te pidätte näisä tyttöjen välikausivaatteista?



Välikausivaatteiden lisäksi mallisto pitää sisällään sadevaatteita. Pienille (98cm asti) löytyy haalareita ja takki-housut settiä isommille. Tällä kaudella tätä yksiväristä vihreää sekä kuviollista harmaata ainakin. Harmaa olisi eteenkin pojille kivannäköinen!

Ainakin osaan putiikeista tämä mallisto onkin jo osittain tullut myyntiin. Olen jo päättänyt, että tämän kevään takit pojille tulee tästä mallistosta - niin kivoja malleja löytyi.

Löytyikö teille suosikkeja?

Kuvat: Racoon Outdoor

5 kommenttia:

  1. Aivan ihania, pitkästä aikaa! Meillä välikausi on housuja vaille valmis, mutta Racoonilta on melkein pakko saada pienemmälle jotain! Tuo kirkas sininen väri on kaunis! 9 v tyttö ei taida sydämistä ja pilkuista enää innostua, mutta aikoinaan niitä meillä oli ja edelleen ovat ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on tosi suloisia :)! Meillä onneksi pojat vielä tykkää näistä kaikista tosi kovasti :)

      Poista
  2. Olisko sulla tehdä postausta Reiman kevään uutuuksista? Tiedän monta tyyppiä, jotka odottelis näkevänsä kaikki Reiman tulevat vk:t ja nyt vielä ihan kohta tipahtelee kotimaisten merkkien puuvillapipot niin haalari olisi syytä jo tietää :D Reimalta tulee kuitenkin yleensä aika montaa erilaista mutta hirmu hiljalleen tiputtelevat niitä nettikauppaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulossa on! Kova homma vain yksittäisten kuvien kanssa, mutta yritän saada tämän viikon aikana jutun julkaisuun :) mielelläni olisin laittanut sneak peek kuvia, mutta en löytänyt vielä julkaisukelpoisia action kuvia :/

      Poista
    2. Jee! :) Yllättävän vähän ollut vielä missään juttua näistä. Vähän sävymaailma kyllä paljastunut Reiman nettikaupasta.

      Poista

Kaunis kiitos kommentista :)