keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

HALUAISITKO TESTIIN REIMAN VAATTEITA?

Joko olette huomanneet Reima Test Patrol kampanjan? Nyt sinunkin lapsellasi on mahdollisuus päästä testaamaan Reiman vaatteita, eikä testaus ole yksinoikeus bloggaajille! Reima toteuttaa Test Patrol -kampanjan kahdeksan viikon aikana aikavälillä 3.4.-28.5.2017. Joka viikko testattavana on kuusi uutta tuotetta. Joka viikko lähetetään ilmaiseksi 30 uutta tuotetta testiperheille ja kampanjan aikana yhteensä 240 perhettä saa tuotteen testattavakseen. Testaaminen ei velvoita mihinkään, mutta Reima toivoo juttuja testi hetkistä someen. Joko innostuit?!



Tällä viikolla (vk17) testissä erilaisia housuja! Klikkaa itsesi mukaan tästä ja valitse juuri teille mieleinen tuote. Kirjoita perustelut ja jää jännittämään pääsettekö mukaan testiryhmään. Itse olen pari kertaa klikannut meille mieleisen tuotteen, mutta vielä ei ole onni potkaissut. Hauskaa kuitenkin kokeilla, josko kohdalle sattuisi. Huomaathan, että testattava tuote on juuri kuvan kaltainen (värit ym).


Itse tykästyin tämän viikon testituotteista näihin ReimaGo Herring collegehousuihin, joissa on tasku ReimaGo sensorille, hengittävä materiaali ja uv-suoja. ReimaGo sensoria meiltä ei toki löydy, mutta housujen materiaali vaikuttaa lupaavalle ja mikä parasta, näissä on säädettävä vyötärö!

Oletteko koskaan päässeet mukaan Reiman testiryhmään?

*sis. mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista :)